Toonbanken in ruim 100 designs | PEACK interior

Pre-loader

Toonbanken in ruim 100 designs

Een toonbank is het gezicht van je winkel en bepaalt ook de sfeer. Of je nu op zoek bent naar een moderne of klassieke toonbank, bij ons kan je de toonbank naar eigen wens opstellen op basis van kleuren, designs en afmetingen.


De toonbank voor iedere verswinkel

Met de juiste materialen is de sfeer van de toonbank in elke hoek van de winkel voelbaar. Ontwerp je eigen trendy toonbank of toonbanklijn en kies uit meer dan 100 designs van hoogwaardige kwaliteit. Door onze eigen producten te produceren, houden wij zowel de kwaliteitscontrole als de levertijden voor onze toonbanken nauwlettend in de gaten.


Toonbanken in diverse stijlen

Wat de stijl ook is, bij ons vind je de toonbank die perfect bij jouw winkel past. Creëer je eigen unieke stijl. Van modern tot industrieel en van Scandinavisch tot minimalistisch. Wij hebben onze eigen collectie, met meer dan 100 designs, waarbij jij zelf bepaalt hoe de toonbank eruit komt te zien. Zo kan jij elk paneel volledig naar wens samenstellen en weet je zeker dat jouw nieuwe toonbank naadloos in jouw winkelinterieur past.

Toonbank Tonny met visgraat motief


De toonbanken worden van verschillende materialen gemaakt. Voor het werkblad heb je bijvoorbeeld de keuze uit massief eiken- of een HPL design. Maar in overleg kunnen wij bijvoorbeeld ook tegels op de ombouw plakken. Wil je een luxe uitstraling creëren? Kies dan voor een paneel van composiet met graniet look.

Staat jouw gewenste toonbank er niet tussen? Wij kunnen de toonbank aanpassen of op maat maken.


Modulaire toonbanken

Onze toonbank TONNY is modulair samen te stellen waarbij je de keuze hebt uit meer dan 100 designs voor de afwerking, van visgraat motief tot mozaïek. De toonbank is te verkrijgen met 2, 3 of 4 kastjes van 120 t/m 240 cm breed. Voor het creëren van een toonbank van maximaal 720 cm, schakel je twee of drie TONNY’s naadloos aan elkaar.

Een werkbank bij de toonbank? Ook dit is bij ons mogelijk. De toonbank functioneert ook als werkbank die je tegen de muur zet. De werkbank heeft dezelfde afmetingen, alleen is deze iets minder diep: 60 cm. Vitrine van glas bij de toonbank is op maat verkrijgbaar.

Modulaire toonbank TONNY in diverse designs

Advies op maat

Interesse? Neem contact met ons op. Wij luisteren naar jouw wensen inzake sfeer en functie en adviseren je omtrent de indeling en materiaalkeuze. De stalen van de designs sturen we naar je op, zodat je kan zien of het design helemaal bij je winkel past.


Pre-loader