Tips & Inspiratie

Hier lees jij alles over onze blogs, tips en nieuwste projecten.

Casa de Padel | Deurne

Casa de Padel | Deurne

Toonbank voor een sportschool

Voor de padelschool Casa de Padel in Deurne hebben wij zowel een toonbank (TONNY 5) als balie (BOBBY 4) mogen leveren. Beiden in ons exclusieve Woodupp Klassiek Eiken design. De toonbank is in deze ruimte niet alleen een ontvangstpunt, het straalt ook de dynamiek uit die kenmerkend is voor een moderne sportschool.

Natuurlijke en stijlvolle touch

Het Woodupp Klassiek Eiken design is een paneel vervaardigd van hoogwaardig hout en heeft een eigentijds ontwerp. De grijze viltombouw en het HPL marmerlook blad, van Decolegno talco FB79, zorgen voor een stijlvolle touch. Daardat beide meubels hetzeflde design hebben, creëer je eenheid in een grote ruimte.

Karaktervol

Tijdloos & Modieus

Klassiek Eiken

WoodUpp

WoodUpp staat voor bijzondere Akupanelen van hoge kwaliteit die niet alleen de akoestiek optimaliseren, maar tevens een eigentijdse en stijlvolle uitstraling aan ruimtes geven. Een extra voordeel van de houten Akupanelen is dat ze vervaardigd worden uit natuurlijke materialen. Het streven van WoodUpp is dan ook om hoogwaardige, milieuvriendelijke panelen te produceren die bijdragen aan een gezonder binnenklimaat.

Marmerlook in HPL

Het HPL blad heeft een marmerlook in een witte steenkleur ‘FB79 Talco’. Kenmerkend van dit stijlvolle marmer zijn de kleurschakeringen en subtiele lichtgrijzers aders maar ook de kristalstructuur.

Benieuwd wat wij voor jouw zaak kunnen betekenen? Download dan hier de brochure!

Terug naar blog