Bezorging en levertijden | PEACK
Levertijden

Wij houden deels een voorraad, andere producten worden rechtstreeks geleverd vanuit onze leverancier zodat je zo snel mogelijk je bestelling in je winkel hebt. Een indicatie van de levertijd staat aangegeven op de productpagina en in je order. Mochten er bepaalde belemmeringen zijn zoals de toegankelijkheid van het adres of tijdsrestricties waarop het adres te bereiken is kan dit de levertijd beïnvloeden. Geef dit zo snel mogelijk aan ons door, dan proberen wij hier rekening mee te houden.

Sommige artikelen worden speciaal gemaakt per bestelling, waardoor het even duurt voordat deze klaar zijn. Daarnaast kan het zijn dat producten te groot zijn om te versturen met de post. Voor deze producten wordt na je bestelling contact opgenomen om de levering te plannen.

Voor bestellingen die door reguliere pakketbezorgdiensten worden verstuurd ontvang je een dag voor ontvangst per e-mail een Track & Trace-code. Heb je één of meerdere grote artikelen besteld dan nemen wij of een van onze transportpartners contact met je op voor de levering.


Bezorgkosten

De bezorgkosten worden vermeld bij het afrekenen en in de orderbevestiging. Past je bestelling toch niet helemaal in je interieur? Dat is geen probleem! Je kan je bestelling namelijk gewoon retour sturen tot 14 dagen na ontvangst. Let op, dit geldt niet voor artikelen die wij speciaal voor jou produceren en voor lichtbronnen. Op de productpagina en in je order is beschreven of je bestelling onder deze uitzondering valt.

De kosten van de retourzending komen altijd voor rekening van de klant. Mochten wij een retourzending ontvangen waarvan de retourkosten niet (volledig) zijn betaald wordt dit verrekent dit met de terugbetaling.

Download het het retourformulier


PEACK service

Je bestelling wordt geleverd op het afgesproken moment op het opgegeven adres in de order. Wij leveren je bestelling tot over de eerste drempel op de begane grond. Zorg dus voor voldoende hulp om te tillen bij moment van levering én meet de deuropeningen vooraf goed op.

Mocht dit niet lukken kunnen wij in overleg de artikelen met White Glove Service leveren. Dit betekent dat wij bezorgen tot op de plaats van ingebruikname, de artikelen uitpakken, (eventueel) monteren en verpakkingsmateriaal weer meenemen. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.


Transportpartners

Om je bestelling(en) zo snel mogelijk bij je in de winkel te hebben, werken wij met diverse partners. Elk van deze transportpartners is uitgezocht om je bestelling zo snel én zorgvuldig mogelijk te kunnen vervoeren. Het kan zijn dat meerdere artikelen van dezelfde bestelling worden geleverd door verschillende transporteurs, dit doen wij om producten zo snel mogelijk te kunnen leveren en zo houden we rekening met het milieu.


Klantenservice en contact

Mocht je vragen hebben over je bestelling, de levering of eventueel retourneren dan staat onze klantenservice voor je klaar.