De voordelen van onze B2B programma's

Samen creëren we waarde voor een klant. Jij als ontwerper of projectinrichter en wij als interieurbouwer om samen tot een perfect resultaat te komen. Vanaf snelle offertes tot aan montage op locatie werken wij samen om het beste resultaat voor jouw klant te bereiken.

Als partner zorgen wij voor:

  • Snelle offertes

  • Werkvoorbereiding

  • Productie

  • Montage

B2B programma

Voor interieurontwerpers en architecten

Heb jij al een interieurontwerp? Check!

Wij nemen alle zorg op ons van calculatie tot montage. Als partner lever je ons het 3D interieurontwerp aan en nemen wij daarna het stokje over. Wat wij van jou vragen is dat je tijdens de verkoop- en ontwerpfase beschikbaar bent zodat wij samen het ontwerp productie klaar kunnen maken. 

Je ontvangt een commissie over de opdracht en kan bijvoorbeeld gebruik maken van onze kennis over de productie en koeltechniek om het ontwerp aan te scherpen. 

B2B programma

Voor projectinrichters en ontwikkelaars

Heb jij een project waar je graag onze meubels in wilt plaatsen zoals bijvoorbeeld een toonbanklijn of bedrijfskantine? Geen probleem!

Wij leveren dan het interieur of de losse meubels aan jou als projectinrichter of ontwikkelaar. Jij houdt het klantcontact en begeleidt het project in eigen beheer. Uiteraard kunnen wij de meubels wel (koeltechnisch) komen monteren op locatie.

Je kan als projectinrichter rekenen op een inkoopkorting, snelle begrotingen en offertes, plus een partner die je snel de antwoorden kan geven waarmee jij jouw voorstel compleet kan maken.