Hoektoonbanken

ontwerp de perfecte hoekTOONBANK voor jouw zaak

Hoektoonbanken met rechte hoeken

Maak maximaal gebruik van de ruimte in jouw zaak met een hoektoonbank. Stel de toonbank gemakkelijk samen door te kiezen uit verschillende modules voor een toonbank met een ronde of rechte hoek. Kies daarna het design van het blad en de ombouw. Zo is er voor iedere winkel, groot of klein, een passende én betaalbare oplossing.

Download direct de brochure

ontwerp de perfecte hoekTOONBANK voor jouw zaak

Hoektoonbanken met ronde hoeken

Ga voor een hippe ronde hoektoonbank en zorg voor een unieke look en feel aan jouw winkel. Een toonbank met ronde hoeken stel je, net zoals een toonbank met rechte hoeken, gemakkelijk zelf samen. Jij bent de baas over jouw ontwerp. Wij maken het voor je met vakmannen in onze eigen fabriek in Nederland.

Download direct de brochure
 • Creatieve vrijheid

  Geef creativiteit de vrijheid. Stel met één klik op de muis jouw ideale toonbank samen. Kies de functie, vorm en stijl die bij jouw winkel past.

 • eenvoudig installeren

  Heb je twee linker handen? Dat maakt niet uit. De installatie van de TONNY verloopt makkelijk en snel. Gewoon uitpakken, plaatsen en in gebruik nemen.

 • Toonbank & Werkbank

  TONNY is verkrijgbaar als toonbank van 80cm diep en als werkbank van 60cm diep. Combineer om een passende set te maken.

 • Ontdek je PAUW-Effect

  Optioneel kan toonbank TONNY gemonteerd worden op locaties en bijvoorbeeld vastgekit worden om vocht buiten te houden.

Stel jouw hoektoonbank samen in een aantal simpele stappen

Het voordeel van onze hoektoonbanken is dat deze volledig zelf te ontwerpen zijn. Ieder kastje is te zien als een losse module, waarvan je zelf bepaalt hoe en waar jij dit wil hebben in jouw toonbank. Wil je bijvoorbeeld een toonbank met aan de linkerkant een deurtje, en aan de rechterkant een kastje met lades? Of liever kastjes met open vakverdeling? Dat is allemaal mogelijk.

Stel eerst je toonbank samen uit onze standaard modules, voeg daarna gemakkelijk 1 of meerdere hoeken toe. De basis modules bestaan uit een open schapverdeling, deurtje, 3 lades & lade+deurtje.

Zoek jij een toonbank met specifieke toevoegingen zoals een vitrine, verhoging, gebakskoeling of barkoeling? Dan voegen we deze gemakkelijk toe. Heb jij zelf al apparatuur die in te toonbank moet komen? Dan houden we hier rekening mee in het ontwerp van de toonbank.

 • OPEN VAKVERDELING

 • DEURTJE

 • 3 LADES

 • LADE + DEURTJE

1 van 6
 • BINNENHOEK

 • BUITENHOEK

1 van 4

echt pauw effect

Ongelimiteerd doorbouwen

Er zit geen limiet aan de lengte of het aantal hoeken. Schakel oneindig modules aan elkaar met hoeken of schakel een werkbank aan een toonbank met daarin jouw specifieke benodigdheden, bijvoorbeeld een spoelbak of afvallade. Onze interieuradviseurs staan voor je klaar om jou te adviseren.

Neem nu contact op voor meer informatie
1 van

speciale modules

Laat een stijlvolle koelvitrine of warmhoudvitrine inbouwen

Kies uit een groot assortiment koelvitrines en warmhoudvitrines en maak jouw toonbank compleet. Naast de toonbank zelf, kan ook de apparatuur in een kleur poedercoating naar wens of in volledig RVS. De vitrines worden ingebouwd en kant-en-klaar geleverd.

Bekijk hier onze inbouw koelvitrines
Projectadvies en inrichting voor winkels die opzoek zijn naar hun PAUW effect

Laat ons meedenken met jouw project

Advies en projectinrichting

Wij denken graag met jou mee over de inrichting van jouw nieuwe winkel. Welke meubels het meest geschikt zijn, welke koelingen je het beste kan gebruiken en advies over kleuren en materialen. Stuur ons een bericht via de mail of WhatsApp en een van onze interieuradviseurs staat voor u klaar!

Contact

Op maat gemaakt met PAUW effect

Maatwerk oplossingen

Iedere winkel is anders en op ieder potje past een dekseltje. Kan je niet helemaal vinden wat binnen jouw wensen past? Of heb een zelf een ontwerp en wil je die graag laten produceren? Dat kan! Stuur ons dan een berichtje en dan gaan wij voor je aan de slag.

Stuur ons een WhatsApp bericht

Bezorging & Levertijd

De levertijd van een toonbank, balie en/of werkbank is gemiddeld 4-6 weken. Bij bijzondere aanvragen of specifieke materialen, kan een langere levertijd van toepassing zijn. Hou er rekening mee dat het even tijd kost om alle details voor jouw perfecte meubel op papier te krijgen. Pas vanaf wanneer alle details duidelijk zijn kunnen wij de productie starten.

Voor de levering werken wij met ervaren transporteurs die met professionele laad- en losapparatuur komen. Wij stoppen alle zorg in het maken van jouw meubel en willen graag dat deze net zo mooi aankomt als wij hem voor jou gemaakt hebben. Jouw meubel wordt op het gewenste moment direct op locatie geleverd. 

Montage op locatie

Onze meubels worden waar mogelijk kant en klaar geleverd zodat jij ze alleen uit hoeft te pakken en het meubel op zijn plek hoeft te zetten. Echter, is het bij grotere meubels en projecten aan te raden om deze te laten monteren door ons of iemand met ervaring. We willen het interieur strak in jouw zaak zit zodat je er jaren mee vooruit kan.

Wij adviseren je graag of montage relevant is en wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Apotheken balie met ronde hoeken PEACK Interior

Non-food balies

Ben je opzoek naar een balie? Check dan onze balie BOBBY

Zoek jij een balie voor jouw zaak? Bekijk dan nu BOBBY de balie met PAUW effect voor iedere onderneming. Van kassameubel tot aan receptie, we denken graag met jou mee voor een optimaal meubel voor jouw zaak.

Lees meer over non-food toonbanken & balies

Meest gestelde vragen

Hoe meet je de juiste maat voor een hoektoonbank?

Afhankelijk van hoe jouw hoektoonbank geplaatst gaat worden is een correcte meting van belang. Heb je een plattegrond of foto's van jouw pand, dan kunnen wij gemakkelijk meedenken over de juiste maat van jouw hoektoonbank. Heb je een pand of een toonbank met een lastige hoek erin? Dan kunnen wij deze in overleg opmeten voor de perfecte toonbank.

Wat zijn de voordelen van een hoektoonbank?

Een hoektoonbank biedt verschillende voordelen die het een populaire keuze maken voor winkelinrichtingen. Het maximaliseert het efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte, vooral in kleinere ruimtes, door gebruik te maken van hoeken die anders misschien onbenut zouden blijven. Hierdoor creëert het extra werk- en/of presentatieruimte. Bovendien geeft een hoektoonbank jouw onderneming een mooie uitstraling en voegt het sfeer toe aan de ruimte.

Zijn de hoektoonbanken modulair of op maat?

Onze hoektoonbanken zijn zowel modulair als volledig op maat beschikbaar. Zo bouwen wij jouw hoektoonbank gemakkelijk op uit verschillende modules of werken we een geheel nieuw ontwerp uit. Heb jij zelf een ontwerp of design in gedachten? Dan werken we dit graag samen met jou uit tot het perfecte meubel.

Wat zijn de afmetingen van een hoektoonbank?

Een hoektoonbank kunnen we in elke gewenste afmetingen voor jou maken. Van klein tot groot. Let er wel op dat je voor een hoektoonbank minimaal 3 modules nodig hebt om een hoek te creëren. Twijfel of jouw idee mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat is de levertijd van een hoektoonbank?

De levertijd van het door jou gekozen meubel is van een aantal onderdelen afhankelijk. Heb jij het meubel snel nodig? Laat het ons dan op tijd weten. Doorgaans kunnen wij al binnen 4-6 weken leveren op locatie. Afhankelijk van de grootte van de toonbank en de gewenste materialen, kan de levertijd variëren.

Waar leveren jullie hoektoonbanken?

Wij leveren wereldwijd! Moet jouw meubel naar een land buiten Nederland, Duitsland of België? Neem dan even contact met ons op over de mogelijkheden en eventuele levertijd. Wij nemen het transport graag uit handen.