Toonbanken met koelvitrines

Inbouwkoelvitrines

Laat een stijlvolle koelvitrine inbouwen

Kies uit ons assortiment professionele koelvitrines en maak jouw toonbank compleet. Kies voor de buitenzijde van de koeling voor een witte of zwarte uitvoering, of ga voor RVS afhankelijk wat past bij jouw winkel. De vitrines worden compleet ingebouwd en plug-and-play geleverd.

Bekijk hier onze inbouw koelvitrines
 • Geforceerde koeling

  Koelvitrines met geforceerde koeling om jouw productkwaliteit optimaal te houden. Professionele kwaliteit ingebouwd in de toonbank met jouw eigen ontwerp en design.

 • gemakkelijk schoon

  Alle inbouwkoelingen zijn makkelijk schoon te maken doordat de glasopbouw aan de voorzijde open geklikt kan worden. Hierdoor kan je gemakkelijk bij de binnenzijde van de koeling.

 • Stekkerklare koelvitrine

  De koelvitrines worden standaard stekkerklaar ingebouwd in de toonbank inclusief machineomkasting zodat de luchthuishouding van en naar de koelmachine altijd goed verloopt. Liever een decentrale koelinstallatie? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

 • Heldere LED-verlichting

  Standaard zijn onze inbouw koelvitrines uitgevoerd met stralend heldere LED verlichting om jouw producten alle aandacht te geven. Optioneel ook verkrijgbaar met verstelbare LED verlichting in food-kleuren om de verlichting volledig af te stellen op jouw specifieke product.

echt pauw effect

Zwarte, witte, RVS of zelfs custom kleuren koelvitrines

Kies voor een stijlvolle zwarte of witte koelvitrine. Laat de vitrine opgaan in het blad van de toonbank. Hierdoor krijgen jouw producten alle aandacht in de vitrine. Ben je opzoek naar echt een unieke koelvitrine in een specifieke kleur? Vraag dan onze interieuradviseurs naar de mogelijkheden voor custom kleuren.

Neem nu contact op voor meer informatie

Stel jouw toonbank samen in een aantal simpele stappen

Stel eerst je toonbank samen uit modules, voeg daarna gemakkelijk 1 of meerdere koelvitrines toe. De basis modules bestaan uit een open schapverdeling, deurtje, 3 lades & lade+deurtje. Ontwerp zo jouw eigen toonbank met koelvitrine.

Onze adviseurs staan klaar om je te helpen met de selectie van de juiste koelvitrine. Afhankelijk van het product wat je wil verkopen en de hoeveelheid producten passen hier verschillende modellen koelvitrines bij. Lees meer over het samenstellen van jouw eigen toonbank door te klikken op onderstaande knop of neem direct contact met ons op.

Laat ons meedenken met jouw project

Advies en projectinrichting

Wij denken graag met jouw mee over de inrichting van jouw nieuwe winkel. Welke meubels het meest geschikt zijn, welke koelingen je het beste kan gebruiken en advies over kleuren en materialen. Stuur ons een bericht via WhatsApp en een van onze interieuradviseurs staat voor je klaar!

Stuur ons een WhatsApp bericht

Op maat gemaakt met PAUW effect

Maatwerk oplossingen

Iedere winkel is anders en op ieder potje past een dekseltje. Kan je niet helemaal vinden wat binnen jouw wensen past? Of heb een zelf een ontwerp en wil je die graag laten produceren? Dat kan! Stuur ons dan een berichtje en dan gaan wij voor je aan de slag.

Stuur ons een WhatsApp bericht

Bezorging & Levertijd

De levertijd van een toonbank met koelvitrine is gemiddeld 4-8 weken. Bij bijzondere aanvragen of specifieke materialen, kan een langere levertijd van toepassing zijn. Hou er rekening mee dat het even tijd kost om alle details voor jouw perfecte meubel op papier te krijgen. Pas vanaf wanneer alle details duidelijk zijn kunnen wij de productie starten.

Voor de levering werken wij met ervaren transporteurs die met professionele laad- en losapparatuur komen. Wij stoppen alle zorg in het maken van jou meubel en willen graag dat deze net zo mooi aankomt als wij hem gemaakt hebben. Jouw meubel wordt direct bij jouw zaak geleverd. 

Montage op locatie

Bij de levering van toonbanken met koelvitrines komen wij de toonbanken graag op locatie monteren. De toonbank met de koelvitrine is vaak zwaar en moet vaak worden geschakeld aan andere delen van de toonbank. Wij willen dat het interieur strak in jouw winkel zit zodat je er jaren mee vooruit kan.

Wij adviseren je graag wat de mogelijkheden zijn voor de montage.

Apotheken balie met ronde hoeken PEACK Interior

Non-food balies

Ben je opzoek naar een balie? Check dan onze balie BOBBY

Zoek jij een balie voor jouw zaak? Bekijk dan nu BOBBY de balie met PAUW effect voor iedere onderneming. Van kassameubel tot aan receptie, we denken graag met jou mee voor een optimaal meubel voor jouw zaak.

Lees meer over non-food toonbanken & balies

Meest gestelde vragen

Zijn er energiezuinige optie voor koelvitrines?

Onze koelvitrines worden geproduceerd met het oog op energiebesparing. Binnen de inbouw koelvitrines bieden we een speciale ECO lijn aan. Dit zijn extra energiezuinige(re) varianten. Is het verbruik van jouw koelvitrine van essentieel belang? Vraag dan onze adviseurs naar de verschillende opties.

Hoe sluit in een toonbank met koeling aan?

Zowel onze koelingen als toonbanken worden standaard zo veel mogelijk plug & play geleverd. Bij grote toonbanken en specifieke modellen koelingen, kan het aan te raden zijn om het geheel te laten monteren. Wij zorgen dan dat jouw meubel perfect & compleet klaarstaat voor gebruik. Lekker zorgeloos!

Wat zijn de kosten voor een toonbank met koelvitrine?

Binnen de categorie koelvitrines zijn enorm veel keuzes en verschillende eigenschappen die effect kunnen hebben op de benodigde kwaliteit en hiermee ook de prijsklasse. Zo is een slagroomgebakje kwetsbaarder dan bijvoorbeeld gedroogde producten. Twijfel jij welk type koeling jij nodig hebt voor jouw producten? Onze adviseurs denken graag mee! Bekijk voor de specifieke prijzen de product pagina's.

Zijn de koelingen voorzien van verlichting?

De meeste van onze koelingen zijn voorzien van ledverlichting zodat jouw product perfect zichtbaar is. Het type en de hoeveelheid verlichting kan per model verschillen en staat beschreven op de product pagina's. Binnen ons assortiment inbouw koeltechniek bieden wij zelfs een optie voor verstelbare/aanpasbare ledverlichting. Hiermee kun jij de verlichting aanpassen aan het product dat erin ligt voor de optimale zichtbaarheid en presentatie.

Kan de koeling ook decentraal geregeld worden?

Standaard zijn al onze koelvitrines stekkerklaar. Heb jij liever jouw koeltechniek met een decentrale koelinstallatie aangesloten? Dat kan! Verschillende van onze modellen zijn ook decentraal beschikbaar. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden voor een decentrale installatie. Eventueel inclusief de complete aanleg en installatie van het koelsysteem.