Hoekbalies

ontwerp de perfecte hoekbalie voor jouw zaak

Balie BOBBY met hoeken

Ben je op zoek naar een balie die echt opvalt in jouw zaak? Ontdek BOBBY, de balie met 1001 design mogelijkheden in materiaal en kleur. Geef jouw receptie of ontvangst het 'PAUW'-effect en creëer moeiteloos jouw eigen balie in slechts een paar eenvoudige stappen. Of je nu een kleine boetiek hebt of een grote zaak, er is altijd een geschikte én betaalbare oplossing beschikbaar.

DOWNLOAD DIRECT ONZE BROCHURE
 • Creatieve vrijheid

  Geef creativiteit de vrijheid. Stel in slechts een aantal simpele stappen jouw ideale balie samen. Kies de functie, het type hoeken en stijl die bij jouw winkel past en maak jouw zaak uniek.

 • eindeloos schakelbaar

  Schakel oneindig modules aan elkaar om tot het perfecte meubel te komen voor jouw receptie of ontvangst.

 • Sta- of zitbalie

  Onze balie BOBBY is zowel beschikbaar als zit- en als stabalie. Zo is er voor elke toepassing een geschikt model te maken. Wil jij een of meerdere (zit)werkplekken? Dan laten wij op die plekken de kastjes vervallen voor de perfecte werkplek.

 • Bijpassende kasten

  Maak het interieur compleet in jouw zaak met bijpassende kasten en presentatiemeubels in hetzelfde design. Onze meubelmakers maken jouw interieur graag compleet door te voldoen aan alle wensen.

Stel je balie met hoeken samen uit modules

Het grote voordeel van onze balie BOBBY is de volledige aanpasbaarheid naar eigen voorkeur. Elk kastje fungeert als een afzonderlijke module, waardoor je zelf kunt beslissen hoe en waar je deze wilt plaatsen in jouw balie. Wil je bijvoorbeeld een balie met een deurtje aan de linkerkant en lades aan de rechterkant? Of geef je de voorkeur aan kastjes met een open indeling? Met onze modulaire balie BOBBY zijn al deze opties mogelijk.

 • OPEN VAKVERDELING

 • DEURTJE

 • 3 LADES

 • LADE + DEURTJE

1 van 4

Maak jouw balie uniek

Pas de balie aan naar jouw specifieke wensen

Iedere onderneming is uniek en heeft hierdoor ook haar eigen wensen en benodigdheden. Heb jij specifieke apparatuur die in of op jouw balie geplaatst moet worden? Geen probleem! We passen het meubel naar jouw specifieke wensen en creëren samen het perfecte meubel voor jouw toepassing. Onze adviseurs denken graag mee over de toepassing van jouw benodigdheden.

Contact
1 van
Projectadvies en inrichting voor winkels die opzoek zijn naar hun PAUW effect

Laat ons meedenken met jouw project

Advies en projectinrichting

Wij denken graag met jou mee over de inrichting van jouw zaak. Welke meubels het meest geschikt zijn, welke accessoires en opties je het beste kan gebruiken en advies over kleuren en materialen. Stuur ons een bericht via mail of WhatsApp en een van onze interieuradviseurs staat voor je klaar!

Stuur ons een WhatsApp bericht

Op maat gemaakt met PAUW effect

Maatwerk oplossingen

Elke winkel is uniek, en er is voor elk wat wils. Als je niet precies vindt wat je zoekt binnen onze collectie, of als je zelf een ontwerp hebt gemaakt dat je graag wilt laten realiseren, dan staan we voor je klaar! Stuur ons een berichtje en wij zorgen ervoor dat jouw ideeën werkelijkheid worden.

Stuur ons een WhatsApp bericht

Bezorging & Levertijd

De levertijd van een toonbank, balie en/of werkbank is gemiddeld 4-6 weken. Bij bijzondere aanvragen of specifieke materialen, kan een langere levertijd van toepassing zijn. Houd er rekening mee dat het even tijd kost om alle details voor jouw perfecte meubel op papier te krijgen. Pas vanaf wanneer alle details duidelijk zijn kunnen wij de productie starten en de materialen bestellen.

Voor de levering werken wij met ervaren transporteurs die die professionele laad- en losapparatuur gebruiken. Wij stoppen alle zorg in het maken van jouw meubel en willen graag dat deze net zo mooi aankomt als wij hem gemaakt hebben. Jouw meubel wordt direct in jouw zaak geleverd. 

Montage op locatie

Onze meubels worden waar mogelijk kant en klaar geleverd zodat jij ze alleen uit hoeft te pakken en het meubel op zijn plek hoeft te zetten. Echter, is het bij grotere meubels en projecten aan te raden om deze te laten monteren door ons of iemand met ervaring. We willen het interieur strak in jouw zaak zit zodat je er jaren mee vooruit kan.

Wij adviseren je graag of montage relevant is en wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Toonbanken

Ben je opzoek naar een toonbank? Check dan onze toonbank TONNY

Wil je lievere een op maat gemaakte toonbank voor in jouw winkel? Bekijk dan nu onze modulaire toonbank TONNY. Net zo makkelijk samen te stellen als een balie, maar met een vlak werkblad.

Bekijk nu onze toonbanken

Meest gestelde vragen

Wat is het verschil tussen een toonbank en balie?

Het grootste verschil tussen onze toonbanken en balies is te vinden in het werkblad. Waar een toonbank een vlak werkblad heeft, is de balie voorzien van een verhoogde voorzijde. Beide modellen hebben in verschillende zaken zijn voordelen. Twijfel jij welk model het meest geschikt is voor jouw zaak? Onze adviseurs denken graag met je mee.

Kan ik ook kastjes toepassen in een zitbalie?

Ja, dit kan! In een zitbalie kunnen we een combinatie maken van een open onderbouw voor de zit plek en bijvoorbeeld kastruimte aan beide kanten voor een perfecte combinatie van zit- en opbergruimte.

Hoe wordt een hoekbalie geleverd?

Onze meubels worden zo veel mogelijk plug-and-play geleverd. Zo is het slechts een kwestie van uitpakken en op de juiste plek zetten. Bij hoekbalies is in veel gevallen professionele plaatsing & montage aanbevolen. Dit komt doordat een hoekbalie in de meeste gevallen niet in één geheel door een deur past. In dit geval verzorgen wij buiten de levering ook graag de plaatsing en montage. Samen met onze partner vervoerders en onze monteurs maken we het geheel compleet.

Kan mijn hoekbalie worden voorzien van een logo of bedrijfsnaam?

Ja, geen probleem! We kunnen elke balie voorzien van een logo of bedrijfsnaam. Deze kunnen in verschillende type materialen worden gemaakt met eigen unieke uitstraling en eigenschappen. Naast een logo kan de balie ook worden voorzien van verlichting.

Waar leveren jullie hoekbalies?

Wij leveren wereldwijd! Moet jouw meubel naar een land buiten Nederland, Duitsland of België? Neem dan even contact met ons op over de mogelijkheden en eventuele levertijd. Wij nemen het transport graag uit handen.