Ontwerp jouw eigen toonbank

ontwerp de perfecte TOONBANK voor jouw zaak

Toonbank TONNY

Jij wilt jouw zaak toch ook laten pronken? Geef je zaak toonbank TONNY. De geheel modulaire toonbank-balie met PAUW-effect. Stel jouw toonbank samen en kies uit meer dan 1000 designs. Bepaal zelf welke vorm, modules en design bij jouw winkelconcept passen. Zo is er voor iedere winkel, groot of klein, een passende én betaalbare oplossing.

DOWNLOAD DIRECT ONZE BROCHURE
 • Creatieve vrijheid

  Geef creativiteit de vrijheid. Stel met één klik op de muis jouw ideale toonbank samen. Kies de functie, vorm en stijl die bij jouw winkel past.

 • eenvoudig installeren

  Heb je twee linker handen? Dat maakt niet uit. De installatie van de TONNY verloopt makkelijk en snel. Gewoon uitpakken, plaatsen en in gebruik nemen.

 • Toonbank & Werkbank

  TONNY is verkrijgbaar als toonbank van 80cm diep en als werkbank van 60cm diep. Combineer om een passende set te maken.

 • Ontdek je PAUW-Effect

  Optioneel kan toonbank TONNY gemonteerd worden op locaties en bijvoorbeeld vastgekit worden om vocht buiten te houden.

Stel jouw toonbank samen uit modules

Het voordeel van onze toonbank TONNY is dat deze volledig naar eigen smaak is in te richten. Ieder kastje is te zien als een losse module, waarvan je zelf bepaalt hoe en waar jij deze wil hebben in jouw toonbank. Wil je bijvoorbeeld een toonbank met aan de linkerkant een deurtje, en aan de rechterkant een kastje met lades? Of liever kastjes met open vakverdeling? Met onze modulaire toonbank TONNY is het allemaal mogelijk. 

Zoek jij een toonbank met specifieke toevoegingen zoals een vitrine, verhoging, gebakskoeling of barkoeling? Dan voegen we deze gemakkelijk toe. Heb jij zelf al apparatuur die in te toonbank moet komen? Dan houden we hier rekening mee in het ontwerp van de toonbank.

 • OPEN VAKVERDELING

 • DEURTJE

 • 3 LADES

 • LADE + DEURTJE

1 van 4
CUTLY II voor 2 (snij)machines bekleed met Cotto Mattonella Anticato

Speciale modules

Kies voor een speciale module zoals een hoekmodule of ombouw voor een machine

Naast onze 4 basis modules kan je ook kiezen voor speciale modules zoals een ombouw voor een snijmachine of koelmeubel. Deze ombouw kan je kiezen in dezelfde stijl of juist een afwijkende stijl van de rest van de toonbanklijn om zo de lijn te breken. Bekijk onze brochure of neem contact met ons op voor meer informatie.

Brochure downloaden

Speciale modules

Laat een stijlvolle koelvitrine of warmhoudvitrine inbouwen

Kies uit een groot assortiment koelvitrines en warmhoudvitrines en maak jouw toonbank compleet. Naast de toonbank zelf, kan ook de apparatuur in een kleur poedercoating naar wens of in volledig RVS. De vitrines worden ingebouwd en kant-en-klaar geleverd.

Bekijk hier onze inbouw koelvitrines
1 van
Projectadvies en inrichting voor winkels die opzoek zijn naar hun PAUW effect

Laat ons meedenken met jouw project

Advies en projectinrichting

Wij denken graag met jou mee over de inrichting van jouw nieuwe winkel. Welke meubels het meest geschikt zijn, welke koelingen je het beste kan gebruiken en advies over kleuren en materialen. Stuur ons een bericht via WhatsApp en een van onze interieuradviseurs staat voor u klaar!

Stuur ons een WhatsApp bericht

Op maat gemaakt met PAUW effect

Maatwerk oplossingen

Iedere winkel is anders en op ieder potje past een dekseltje. Kan je niet helemaal vinden wat binnen jouw wensen past? Of heb je zelf een ontwerp en wil je die graag laten produceren? Dat kan! Stuur ons dan een berichtje en dan gaan wij voor je aan de slag.

Stuur ons een WhatsApp bericht

Bezorging & Levertijd

De levertijd van een toonbank, balie en/of werkbank is gemiddeld 4-6 weken. Bij bijzondere aanvragen of specifieke materialen, kan een langere levertijd van toepassing zijn. Hou er rekening mee dat het even tijd kost om alle details voor jouw perfecte meubel op papier te krijgen. Pas vanaf wanneer alle details duidelijk zijn kunnen wij de productie starten.

Voor de levering werken wij met ervaren transporteurs die die professionele laad- en losapparatuur gebruiken. Wij stoppen alle zorg in het maken van jouw meubel en willen graag dat deze net zo mooi aankomt als wij hem gemaakt hebben. Jouw meubel wordt direct in jouw zaak geleverd. 

Montage op locatie

Onze meubels worden waar mogelijk kant en klaar geleverd zodat jij ze alleen uit hoeft te pakken en het meubel op zijn plek hoeft te zetten. Echter, is het bij grotere meubels en projecten aan te raden om deze te laten monteren door ons of iemand met ervaring. We willen het interieur strak in jouw zaak zit zodat je er jaren mee vooruit kan.

Wij adviseren je graag of montage relevant is en wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Balies

Ben je opzoek naar een balie? Check dan onze balie BOBBY

Zoek jij een balie voor jouw zaak? Bekijk dan nu BOBBY de balie met PAUW effect voor iedere onderneming. Van kassameubel tot aan receptie, we denken graag met jou mee voor een optimaal meubel voor jouw zaak.

Lees meer over onze balies

Meest gestelde vragen

Toepassingen van onze toonbanken

Niet alleen is toonbank TONNY volledig in te richten naar eigen smaak. Ook kies jij de ideale toepassing. Zet jij TONNY in jouw winkel, speciaalzaak, kapsalon, horecazaak of sportschool. Door de modulaire eigenschappen en de mogelijkheden in design en beleving zijn de toepassingen oneindig. Beschikbaar als toonbank, werkbank en balie. Moet jouw meubel voldoen aan specifieke eigenschappen, dan denken wij graag mee. Waar zet jij TONNY neer? Laat het ons weten!

Wat zijn de afmetingen van een toonbank?

Standaard werken wij voor onze toonbanken met een diepte van 80cm en een hoogte van 92cm. De breedte kies jij gemakkelijk door het aantal kastjes te kiezen of door een toonbank op maat samen te stellen. Op zoek naar een diepere en/of hogere toonbank? Laat het dan gerust weten. Samen maken wij het perfecte meubel.

Wat is de levertijd van jullie toonbanken?

De levertijd van het door jou gekozen meubel is van een aantal onderdelen afhankelijk. Heb jij het meubel snel nodig? Laat het ons dan op tijd weten. Doorgaans kunnen wij al binnen 4-6 weken leveren op locatie.

Wat kosten jullie toonbanken?

De prijzen van onze toonbanken zijn volledig afhankelijk van de afmetingen en eventuele bijzonderheden in het design/ontwerp. Een toonbank is al verkrijgbaar vanaf 995,-. Wil jij graag een accurate prijs voor een meubel naar wens? Vraag ons dan gerust om een vrijblijvende prijsindicatie of uitgewerkte offerte.

Welke design opties zijn er?

Voor het ontwerp van jouw toonbank zijn enorm veel keuzes. Dit kan een groot voordeel zijn, maar kan de keuze ook juist moeilijk maken. Twijfel je over het ontwerp? Vraag een van onze adviseurs gerust om een advies. Heb je zelf iets moois gezien op een foto of afbeelding? Dan mag je deze foto altijd met ons delen, zodat we samen de juiste kleuren en materialen kunnen selecteren.

Waar leveren jullie?

Wij leveren wereldwijd! Moet jouw meubel naar een land buiten Nederland, Duitsland of België? Neem dan even contact met ons op over de mogelijkheden en eventuele levertijd. Wij nemen het transport graag uit handen.