Contact | Klantenservice | PEACK Interior

Pre-loader

Klantenservice en contact

Mocht je een vraag hebben staan wij voor je klaar

Bestellen & Betalen voorwaarden   Bezorging & Levertijden voorwaarden   Ruilen & Retourzending voorwaarden   Algemene voorwaarden PEACK

Niet gevonden waar je naar zocht?

Neem dan contact met ons op via:

                                                                

Mail: contact@PEACKinterior.com             Tel: +31 (0)85 760 22 06         

                   

  WhatsApp: +31 (0)6 86883730    

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur

Adres: Prinsenweide 13, 7317 BA Apeldoorn
KVK: 81068107
BTW: 
NL861914545B01

Wat onze klanten van ons vinden

Klachtenregeling
Mocht u onverhoopt een klacht hebben, dan zullen wij er alles aan doen u te helpen en uw klacht naar tevredenheid af te handelen. Het kan voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar contact@peackinterior.com of te bellen/appen naar een van bovenstaande telefoonnummers.

Komt u er niet uit? Dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Pre-loader