Ontwerp jouw eigen balie

ontwerp de perfecte balie voor jouw zaak

Balie BOBBY

Jij wil jouw winkel toch ook laten pronken? Kies dan voor onze eye-catcher balie BOBBY. De modulaire balie met een PAUW-effect. Stel jouw balie gemakkelijk samen en kies uit meer dan 1000 designs. Start met het aantal modules, en kies daarna het design dat past bij de identiteit van jouw winkelconcept. Zo is er voor iedere winkel, groot of klein, een passende én betaalbare oplossing. Zowel verkrijgbaar als zit- en als stabalie.

DOWNLOAD DIRECT ONZE BROCHURE
 • Creatieve vrijheid

  Ontwerp met gemak de ideale balie voor jouw zaak in slechts enkele stappen. Selecteer de gewenste functies, vorm en stijl en transformeer je winkel met het kenmerkende PAUW-effect.

 • eenvoudig installeren

  Heb je twee linker handen? Dat maakt niet uit! De installatie van BOBBY verloopt makkelijk en snel. Gewoon uitpakken, neerzetten en in gebruik nemen. Vind je het prettig als wij het meubel direct op de juist plek zetten en het afval meenemen? Geen probleem!

 • Speciale Hoekmodules

  Kies voor een ronde of rechte hoekmodule en verleng je balie gemakkelijk. Hierdoor ontstaat er privacy achter de balie en past het meubel precies in jouw zaak.

 • Zit- of stabalie

  Onze balie BOBBY is zowel beschikbaar als zit- en als stabalie. Zo is er voor elke toepassing een geschikt model te maken. Wil jij een of meerdere (zit)werkplekken? Dan laten wij op die plekken de kastjes vervallen voor de perfecte werkplek.

Stel je balie samen uit modules

De perfecte balie voor jouw zaak, stijl én functioneel. Stel je eigen balie gemakkelijk samen in enkele stappen.  Kies uit verschillende modules, functies en hoeken, en schakel oneindig veel modules aan elkaar. Zo ontwerpen we samen de perfecte balie voor jouw zaak. Liever een zitbalie? Dan laten we, waar gewenst, de kastjes vervallen, zodat er een werkplek beschikbaar wordt.

De balie is gemakkelijk naar eigen smaak te ontwerpen. Ieder kastje kan je zien als losse module, en je kiest zelf waar je welke module wil hebben in jouw balie. Wil je bijvoorbeeld een balie met aan de linkerkant een deurtje, en aan de rechterkant een kastje met lades? Of liever een open onderbouw waardoor je aan de balie kan zitten. Met onze modulaire balie BOBBY is het allemaal mogelijk.

 • OPEN VAKVERDELING

 • DEURTJE

 • 3 LADES

 • LADE + DEURTJE

1 van 4

Speciale vormen & hoeken

Kies voor hoekmodules met ronde of rechte hoeken

Naast onze 4 basis modules kan je ook kiezen voor een hoekmodule met ronde of rechte hoeken. Hiermee kan je een hoektoonbank maken en de ruimte in je zaak optimaal benutten. Bekijk onze brochure of neem contact met ons op voor meer informatie.

Brochure downloaden

Maak jouw balie uniek

Pas de balie aan naar jouw specifieke wensen

Iedere onderneming is uniek en heeft hierdoor ook haar eigen wensen en benodigdheden. Heb jij specifieke apparatuur die in of op jouw balie geplaatst moet worden? Geen probleem! We passen het meubel naar jouw specifieke wensen en creëren samen het perfecte meubel voor jouw toepassing. Onze adviseurs denken graag mee over de toepassing van jouw benodigdheden.

Contact
1 van
Projectadvies en inrichting voor winkels die opzoek zijn naar hun PAUW effect

Laat ons meedenken met jouw project

Advies en projectinrichting

Wij denken graag met jou mee over de inrichting van jouw zaak. Welke meubels het meest geschikt zijn, welke accessoires en opties je het beste kan gebruiken en advies over kleuren en materialen. Stuur ons een bericht via mail of WhatsApp en een van onze interieuradviseurs staat voor u klaar!

Stuur ons een WhatsApp bericht

Op maat gemaakt met PAUW effect

Maatwerk oplossingen

Iedere zaak is anders en op ieder potje past een dekseltje. Kan je niet helemaal vinden wat binnen jouw wensen past? Of heb een zelf een ontwerp en wil je die graag laten produceren? Dat kan! Stuur ons dan een bericht en dan gaan wij voor je aan de slag.

Contact

Bezorging & Levertijd

De levertijd van een toonbank, balie en/of werkbank is gemiddeld 4-6 weken. Bij bijzondere aanvragen of specifieke materialen, kan een langere levertijd van toepassing zijn. Houd er rekening mee dat het even tijd kost om alle details voor jouw perfecte meubel op papier te krijgen. Pas vanaf wanneer alle details duidelijk zijn kunnen wij de productie starten en de materialen bestellen.

Voor de levering werken wij met ervaren transporteurs die die professionele laad- en losapparatuur gebruiken. Wij stoppen alle zorg in het maken van jouw meubel en willen graag dat deze net zo mooi aankomt als wij hem gemaakt hebben. Jouw meubel wordt direct in jouw zaak geleverd. 

Montage op locatie

Onze meubels worden waar mogelijk kant en klaar geleverd zodat jij ze alleen uit hoeft te pakken en het meubel op zijn plek hoeft te zetten. Echter, is het bij grotere meubels en projecten aan te raden om deze te laten monteren door ons of iemand met ervaring. We willen het interieur strak in jouw zaak zit zodat je er jaren mee vooruit kan.

Wij adviseren je graag of montage relevant is en wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Toonbanken en werkbanken

Ben je opzoek naar een toonbank? Check dan onze toonbank TONNY

Zoek jij een toonbank voor jouw winkel? Bekijk dan TONNY onze modulaire toonbank. Combineer je balie met een toonbank voor extra PAUW effect in jouw zaak.

Bekijk nu onze toonbanken

Meest gestelde vragen

Welke functionele accessoires kan ik aan mijn balie toevoegen?

Elke zaak is uniek en hierdoor bieden wij de mogelijkheid om jouw balie compleet naar eigen smaak in te delen. Hierbij kun je niet alleen het complete design en de indeling aanpassen naar wens, maar ook functionele toevoegingen doen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een kabeldoorvoer, ruimte voor een kassalade en een plint aan de voorzijde om jouw meubel te beschermen. Heb jij in jouw zaak een speciale functionaliteit of toevoeging nodig? Dan denken wij graag mee over een geschikte toepassing en uitvoering.

Hoe wordt een balie geleverd en geïnstalleerd?

Onze meubels worden zo veel mogelijk plug-and-play geleverd. Zo is het slechts een kwestie van uitpakken en op de juiste plek zetten. Bij grote modellen of bijzondere vormen, kan het mogelijk zijn dat jouw balie in meerdere delen geleverd zal moeten worden. Dan verzorgen wij buiten de levering ook graag de plaatsing en montage. Samen met onze partner vervoerders en onze monteurs maken we het geheel compleet.

Wat zijn de kosten van een standaard balie?

De prijzen van onze balies zijn volledig afhankelijk van de afmetingen en eventuele bijzonderheden in het design/ontwerp. Een toonbank is al verkrijgbaar vanaf 1.249,-. Wil jij graag een accurate prijs voor een meubel naar wens? Vraag ons dan gerust om een vrijblijvende prijsindicatie of uitgewerkte offerte.

Kan een zitbalie ook meerdere werkplekken hebben?

Dit is zeker mogelijk! Doordat wij onze balies in onze eigen werkplaats maken, zijn we flexibel in de afmetingen en toepassingen. Zo maken we de perfecte balie voor jouw zaak met de werkplekken naar wens.

Kan mijn balie worden voorzien van een logo of bedrijfsnaam?

Ja, geen probleem! We kunnen elke balie voorzien van een logo of bedrijfsnaam. Deze kunnen in verschillende type materialen worden gemaakt met eigen unieke uitstraling en eigenschappen. Naast een logo kan de balie ook worden voorzien van verlichting.

Waar leveren jullie?

Wij leveren wereldwijd! Moet jouw meubel naar een land buiten Nederland, Duitsland of België? Neem dan even contact met ons op over de mogelijkheden en eventuele levertijd. Wij nemen het transport graag uit handen.