Contact & over ons

Onze contactmogelijkheden

Vragen, advies of een van onze adviseurs spreken? Neem gerust contact op via een van onderstaande opties!
Wij zijn standaard bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur

Liever dat wij contact opnemen met jou?

Komt het nu niet uit of zijn wij op dit moment niet direct bereikbaar? Geen probleem! Vul dan gemakkelijk ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op om jou te helpen. 

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwaliteit, dat is waar we voor staan. Niet alleen in onze producten, maar ook in onze service. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Bekijk hieronder wat onze klanten over ons zeggen.

1 van 4

Waar vind je ons?

Wil je liever langskomen om de mogelijkheden voor jouw zaak te bespreken? Contact ons gerust om een afspraak op één van onze locaties te plannen. Wij zorgen dat er een adviseur voor jou klaarstaat om samen de mogelijkheden te bespreken.

Over ons

Hoi, wij zijn PEACK. Aangenaam! Onze missie? Opvallend én betaalbaar winkelinterieur maken met stijlvolle en unieke designs die de presentatie van jouw producten en onderneming daadwerkelijk versterken. Van modulair tot maatwerk en beschikbaar voor iedere onderneming. Onze producten die betrouwbaar, uniek én eigenzinnig zijn. Dat is waar wij voor staan! Via onze webshop bieden wij de mogelijkheid om jouw zaak in te richten met meubels en accessoires specifiek geschikt voor professionele omgevingen. Hierdoor kun jij mee met de snel veranderende trends en kun je jouw winkelconcept ondersteunen met de juiste meubels en accessoires.

  Betrouwbaar

  Hoge kwaliteit meubels voor een scherpe prijs, dat vinden wij belangrijk! In een professionele omgeving, waar interieur intensief gebruikt wordt, moeten de meubels hier ook tegen bestand zijn. Door vanuit een modulaire en vernieuwende denkwijze te produceren in onze eigen werkplaats in Nederland, kunnen wij onze meubels aanbieden voor een scherpe én eerlijke prijs. Hiervoor werken onze ervaren vakmensen met uitsluitend hoogwaardige materialen. Wel zo'n fijne gedachte, toch?

  Uniek

  Passie voor interieur. Dát is wat ons jonge en enthousiaste team drijft om niet alleen kwalitatieve interieurs te bouwen, maar ook daadwerkelijk opvallende en unieke ontwerpen te realiseren. Samen met jou maken wij iets unieks. Iets wat je niet in iedere andere zaak ziet en jouw zaak een speciale beleving geeft. Datgene waar jouw klanten voor terugkomen.

  Én eigenzinnig

  Al onze meubels zijn modulair-opmaat ontworpen. Wat inhoud dat onze meubels in iedere onderneming passen, maar ook volledig naar eigen stijl vorm te geven zijn. Wij begrijpen dat elke ondernemer en elke zaak uniek is en dat jouw winkelinterieur ook persoonlijk moet zijn. Juist daarom geven wij jou de mogelijkheid om meubels volledig naar eigen smaak aan te passen. Heb jij een eigen ontwerp in gedachten, dan helpen wij jou verder om dit te realiseren. Nog geen idee voor het design? Dan denken onze ontwerpers graag met jou mee voor het perfecte meubel. Wij vertalen jouw eigenzinnige stijl naar de juiste winkelinrichting. 

  Pronk-garantie 

  Onze Pronk-garantie voor jouw winkel. Jij mag namelijk trots (als een pauw) zijn op jouw zaak!

  • 100% winkelinterieur met PAUW-effect;
  • Verbetering van de verkoopwaarde en winkelbeleving;
  • Snelle levering;
  • Persoonlijke service.

  Inklapbare content

  TeamViewer

  TeamViewer is een programma dat u kunt downloaden waardoor het mogelijk wordt gemaakt technische ondersteuning te bieden op afstand.

  1. Download TeamViewer hier

  2. Installeer de app van TeamViewer op uw computer

  3. Als TeamVier is opgestart, geeft u het Partner-ID en wachtwoord door aan ons

  4. Waarna wij uw computer op afstand bedienen om uw probleem voor u op te lossen


  U hoeft zich geen zorgen te maken, wij gaan altijd vertrouwelijk met informatie om. Het ID en wachtwoord vervalt na 10 minuten, het is dus niet zo dat wij met het ID en wachtwoord blijvend toegang hebben op uw computer. Er wordt dan ook nooit informatie doorgegeven aan derden. Lees hier meer over uw privacy.

  Klachtenregeling

  Het kan helaas voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om uw klacht altijd eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar contact@peackinterior.com en/of te bellen naar 085 760 2206. Wij zullen er alles aan doen om eventuele klanten of opmerkingen op te lossen en samen te kijken naar een geschikte oplossing. 

  Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.