Toonbanken met warmhoudvitrines

Inbouw warmhoudvitrines

Laat een stijlvolle warmhoudvitrine inbouwen

Kies uit ons assortiment professionele warmhoudvitrines en maak de toonbank voor jouw zaak compleet. De warmhoudvitrines zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat er altijd een geschikt model is voor jouw toonbank. De vitrines worden ingebouwd en plug-and-play geleverd. Wel zo makkelijk, toch?

Bekijk hier onze inbouw warmhoudvitrines
 • Hotplate & radiator

  Warmhoudvitrine met warmhoudplaat en warmte element boven de producten. Hierdoor ontstaat er droge warmte en is de vitrine multi-functioneel in te zetten.

 • 3 basis programma's

  Standaard zijn er 3 programma's ingesteld op de warmhoudvitrine. Deze zijn gemakkelijk aanpasbaar, waardoor jij makkelijk het geschikte programma kunt instellen voor jouw producten.

 • Bediening & self-service

  De warmhoudvitrine kan gemakkelijk worden aangepast van bediening naar zelfbediening door de voorruit naar boven de koeling in geschoven kan worden. Zo wissel je gemakkelijk op een druk moment tussen bediening en zelfbediening.

 • Gevulde uitstraling

  Dankzij de spiegelende deuren aan de achterzijde van de warmhoudvitrine heeft jouw vitrine altijd een goed gevulde én voor de klant aantrekkelijke uitstraling.

Echt degelijk gebouwd

Compleet in RVS uitgevoerd

Alle zichtbare oppervlakken zijn volledig uitgevoerd in roestvrij staal. De hotplate zelf is gemaakt van gehard zwart glas voor een luxe uitstraling en een gelijkmatige hitteverdeling. Zo worden jouw producten gelijkmatig verwarmd zonder schommelingen die een negatief effect hebben op het product. Alle glazen vitrines zijn gemaakt van veiligheidsglas.

Neem nu contact op voor meer informatie

Stel jouw toonbank samen in een aantal simpele stappen

Stel eerst je toonbank samen uit modules, voeg daarna gemakkelijk 1 of meerdere warmhoudvitrines toe. De basis modules bestaan uit een open schapverdeling, deurtje, 3 lades & lade+deurtje. Ontwerp zo je eigen toonbank met warmhoudvitrine.

Onze adviseurs staan klaar om je te helpen met de selectie van de juiste vitrine. Afhankelijk van de hoeveelheid en type producten die je wil verkopen past hier een model bij. Lees meer over het samenstellen van jouw eigen toonbank door te klikken op onderstaande knop of neem direct contact met ons op.

Laat ons meedenken met jouw project

Advies en projectinrichting

Wij denken graag met jouw mee over de inrichting van jouw zaak. Welke meubels het meest geschikt zijn, welke vitrines je het beste kan gebruiken en advies over kleuren en materialen. Stuur ons een bericht via de mail of WhatsApp en een van onze interieuradviseurs staat voor u klaar!

Stuur ons een WhatsApp bericht

Op maat gemaakt met PAUW effect

Maatwerk oplossingen

Iedere winkel is anders en op ieder potje past een dekseltje. Kan je niet helemaal vinden wat binnen jouw wensen past? Of heb een zelf een ontwerp en wil je die graag laten produceren? Dat kan! Stuur ons dan een berichtje en dan gaan wij voor je aan de slag.

Neem contact op

Bezorging & Levertijd

De levertijd van een toonbank met warmhoudvitrine is gemiddeld 4-8 weken. Bij bijzondere aanvragen of specifieke materialen, kan een langere levertijd van toepassing zijn. Houd er rekening mee dat het even tijd kost om alle details voor jouw perfecte meubel op papier te krijgen. Pas vanaf wanneer alle details duidelijk zijn kunnen wij de productie starten en de benodigde apparatuur bestellen.

Voor de levering werken wij met ervaren transporteurs die met professionele laad- en losapparatuur komen. Wij stoppen alle zorg in het maken van jou meubel en willen graag dat deze net zo mooi aankomt als wij hem gemaakt hebben. Jouw meubel wordt direct bij jouw zaak geleverd. 

Montage op locatie

Bij de levering van toonbanken met koelvitrines komen wij de toonbanken graag op locatie monteren. De toonbank met de koelvitrine is vaak zwaar en moet vaak worden geschakeld aan andere delen van de toonbank. Wij willen dat het interieur strak in jouw winkel zit zodat je er jaren mee vooruit kan.

Wij adviseren je graag wat de mogelijkheden zijn voor de montage.

Apotheken balie met ronde hoeken PEACK Interior

Non-food balies

Ben je opzoek naar een balie? Check dan onze balie BOBBY

Zoek jij een balie voor jouw zaak? Bekijk dan nu BOBBY de balie met PAUW effect voor iedere onderneming. Van kassameubel tot aan receptie, we denken graag met jou mee voor een optimaal meubel voor jouw zaak.

Lees meer over non-food toonbanken & balies

Meest gestelde vragen

Kan ik de warmhoudvitrine aanpassen?

De inbouw warmhoudvitrines zijn aanpasbaar aan jouw wensen. Zo kun je kiezen voor 3 standaard ingestelde standen, maar ook jouw eigen stand/temperatuur instellen als nieuwe standaard optie. Buiten de temperatuur is het ook mogelijk om te wisselen tussen bediening en zelfbediening. De glazen vitrine kan aan de voorzijde gemakkelijk omhoog (de vitrine in) geschoven worden, waardoor het front volledig open is voor de klant.

Kan ik ook producten opwarmen in een warmhoudvitrine?

Het opwarmen van producten in een warmhoudvitrine is niet de bedoeling. Zoals de naam wellicht doet vermoeden zijn deze vitrines geschikt voor het warm houden en niet het warm maken van producten.

Zijn de warmhoudvitrines voorzien van verlichting?

Dankzij de warmtelamp in de bovenzijde van de inbouw warmhoudvitrines zijn jouw producten ook direct mooi (en warm) verlicht.

Hoe sluit ik mijn warmhoudvitrine aan?

Zowel onze warmhoudvitrines als toonbanken worden standaard zo veel mogelijk plug & play geleverd. Bij grote toonbanken en specifieke modellen apparatuur, kan het aan te raden zijn om het geheel te laten monteren. Wij zorgen dan dat jouw meubel perfect & compleet klaarstaat voor gebruik. Lekker zorgeloos! Twijfel jij of montage van toepassing is? Vraag dan een van onze adviseurs om advies.

Waar leveren jullie toonbanken (met warmhoudvitrine)?

Wij leveren wereldwijd! Moet jouw meubel naar een land buiten Nederland, Duitsland of België? Neem dan even contact met ons op over de mogelijkheden en eventuele levertijd. Wij nemen het transport graag uit handen.