Ruilen en retourneren

Past je bestelling toch niet helemaal in je interieur? Dat is geen probleem, je kan je bestelling namelijk gewoon retour sturen tot 14 dagen na ontvangst. De kosten van de retourzending komen altijd voor rekening van de klant. Mochten wij een retourzending ontvangen waarvan de retourkosten niet (volledig) zijn betaald wordt dit verrekent dit met de terugbetaling.

Spelregels voor retourneren

  • Binnen 14 dagen na aflevering kan je je bestelling annuleren en aanmelden als retour
  • Na het aanmelden van het retour heb je 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Binnen deze 14 dagen zal ook het orderbedrag door ons teruggestort worden
  • Uitgezonderd zijn speciaal voor jouw geproduceerde artikelen en lichtbronnen (op de productpagina staat beschreven of je artikel hieronder valt)
  • De kosten van de retourzending komen altijd voor rekening van de klant. Mochten wij een retourzending ontvangen waarvan de retourkosten niet (volledig) zijn betaald wordt dit verrekent met de terugbetaling
  • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Bij levering van 5 of meer dezelfde artikelen kan je deze artikelen alleen retourneren wanneer er maximaal 5 artikelen uitgepakt zijn. De overige artikelen kunnen alleen worden geretourneerd in ongeopende en originele verpakking. Uitzondering geldt voor artikelen met productiefouten.

Terugbetaling

Nadat wij je artikel(en) retour hebben ontvangen zorgen wij dat je zo snel mogelijk je geld terug hebt.

Retourneren met PEACK transportpartners

Mocht het niet lukken om artikelen te retourneren omdat zij bijvoorbeeld groot van formaat zijn dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen in dat geval je retourzending regelen, de kosten worden dan verrekend tijdens de terugbetaling.

Klantenservice en contact

Mocht je vragen hebben over je bestelling, de levering of eventueel retourneren dan staat onze klantenservice voor je klaar.