Project | Amsterdam Baking Company

Locatie

Bakkerij interieur

Aan de Christiaan Huygensplein in Amsterdam vind je Amsterdam Baking Company. Een sfeervolle bakkerij waar je terecht kunt voor handgemaakte Argentijnse empanadas en gebakjes. Waar het begon met een online winkel hebben zij onlangs haar eerste fysieke winkel geopend. PEACK had de eer om het interieur te ontwerpen én te realiseren.

Voor elk interieurontwerp geldt dat het moet passen bij de mensen én het bedrijf. Zo ook bij Amsterdam Baking Company. De Argentijnse identiteit van het bedrijf is doorvertaald naar het interieur. Dit zie je terug in het kleurgebruik en belettering. We zijn gestart met het maken van een moodboard voor een sfeerimpressie. Deze is uitgewerkt in een 3D tekening om het echt tot leven te brengen.

Amsterdam Baking Company in Amsterdam

Maatwerk meubels

Het interieur is volledig maatwerk. Wij hebben de volgende meubels ontworpen, geproduceerd en geleverd:
✓ toonbank
✓ werkbank in u-vorm voorzien van een koelplaat
✓ glasopstand
✓ verstelbare bartafels
✓ barkrukken
✓ verlichting i.s.m. Lixero

Terrazzo Toonbank

De ombouw van de toonbank is een beige kleur decorplaat; Unilin Evola U146. Het blad is voorzien van HPL in terrazzo kleur; Decolegno 5582 Terrazzo Grijs Satin. Je beleeft hier de industriële look van gebroken marmer-, graniet- of zandsteen korrels die in cement zijn gegoten. Het oppervlak is glad, heeft een zijdeglans afwerking en is kleur- en krasbestendig. Leuk detail is dat ook de vloer Terrazzo is. Zo wordt er een eenheid gecreëerd

Houtlook bartafels

De bartafels zijn voorzien van houtlook HPL in de kleurcode 0H440 Minnesota Oak. De structuur is een structuur met een rustieke uitstraling. Matte en glanzende delen zorgen voor een levendige en realistische look.

Velvet barkrukken

De blauwe velvet barkrukken geven extra sfeer en warmte aan het interieur. Door de zachte stof biedt deze barkruk van velvet materiaal erg veel comfort. Het onderstel is voorzien van een hoogwaardige poedercoating. Deze zwarte versie is een mat zwarte poedercoating.

1 van
Projectadvies en inrichting voor winkels die opzoek zijn naar hun PAUW effect

Laat ons meedenken met jouw project

Advies en projectinrichting

Wij denken graag met jou mee over de inrichting van jouw zaak. Welke meubels het meest geschikt zijn, welke accessoires en opties je het beste kan gebruiken en advies over kleuren en materialen. Stuur ons een bericht via mail of WhatsApp en een van onze interieuradviseurs staat voor je klaar!

Stuur ons een WhatsApp bericht

Op maat gemaakt met PAUW effect

Maatwerk oplossingen

Elke winkel is uniek, en er is voor elk wat wils. Als je niet precies vindt wat je zoekt binnen onze collectie, of als je zelf een ontwerp hebt gemaakt dat je graag wilt laten realiseren, dan staan we voor je klaar! Stuur ons een berichtje en wij zorgen ervoor dat jouw ideeën werkelijkheid worden.

Contact