Prijskaarthouders | PEACK Interior

Prijskaarthouders voor retailomgevingen


Prijskaarthouders zijn kleine plastic of metalen houders die worden gebruikt om informatie over een product, zoals de prijs of de productnaam, te presenteren. Ze worden vaak gebruikt in winkels, supermarkten, restaurants en andere bedrijven waar productprijzen vaak veranderen. Prijskaarthouders zijn er in verschillende maten, vormen en materialen. Ze kunnen bijvoorbeeld aan een plank of een schap worden bevestigd met een clip of een magneet, of ze kunnen zelfstandig staan met behulp van een voetstuk. Sommige prijskaarthouders zijn ontworpen om op te hangen aan het plafond of aan een displaystandaard.

Het gebruik van prijskaarthouders biedt verschillende voordelen voor bedrijven. Ten eerste maken ze het gemakkelijker voor klanten om informatie over een product te vinden, wat de kans vergroot dat ze het product kopen. Ten tweede helpen ze bij het organiseren van producten op een schap en het bijhouden van de voorraad. Ook zijn prijskaartjes en prijskaarthouders gemakkelijk te gebruiken en te vervangen, waardoor het gemakkelijker wordt om de prijzen te wijzigen of de presentatie aan te passen. Als je op zoek bent om prijskaarthouders te kopen, zijn er verschillende opties beschikbaar, afhankelijk van jouw behoeften en budget.

De overwegingen voor de juiste prijskaarthouders

Het is belangrijk om de verschillende soorten prijskaarthouders te overwegen, zoals de grootte, vorm, bevestigingsmethode en materiaal, om er zeker van te zijn dat je de juiste prijskaarthouder kiest voor jouw toepassing. De meest populaire materialen voor prijskaarthouders zijn kunststof en metaal. Kunststof houders zijn over het algemeen de meest betaalbare opties, waar metaal duurder is, maar duurzamer, steviger en qua uiterlijk vaak aantrekkelijker.


Bij het kopen van prijskaarthouders is het ook belangrijk om rekening te houden met de bevestigingsmethode. Sommige prijskaarthouders kunnen worden vastgeklemd of vastgezet aan een plank of een schap, terwijl andere zelfstandig staan op een voetje. Als je een specifieke bevestigingsmethode nodig hebt, moet je ervoor zorgen dat je de juiste prijskaarthouders koopt. Twijfel je over welke houder je nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op.


Prijskaarthouders zijn een belangrijk onderdeel van de inrichting van winkels en retailbedrijven. Hieronder vind je enkele belangrijke aspecten van prijskaarthouders in winkels:


1. Product presentatie: Prijskaarthouders zorgen voor een nette en professionele uitstraling van de product presentatie in de winkel. Ze helpen om de producten te organiseren en de informatie over de prijs en het product duidelijk te communiceren.


2. Flexibiliteit: Prijskaarthouders zijn een flexibele manier om de prijzen van producten in de winkel bij te werken. Wanneer de prijzen van producten veranderen of de indeling van de winkel, kunnen de prijskaarten en/of prijskaarthouders eenvoudig worden vervangen of bijgewerkt zonder dat dit veel tijd of geld kost.


3. Verschillende materialen en ontwerpen: Prijskaarthouders zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en ontwerpen, waaronder plastic en metaal voor verschillende toepassingen. Het is belangrijk om te kiezen voor een prijskaarthouder die past bij de uitstraling van de winkel. Heb je een luxe zaak? Dan zijn metalen houders aan te raden.


4. Promotie: Naast het weergeven van prijzen, kunnen prijskaarthouders ook worden gebruikt om speciale promoties en aanbiedingen aan te kondigen. Hierdoor kunnen retailers hun marketingboodschap beter communiceren en hun klanten beter informeren.


Al met al zijn prijskaarthouders een belangrijk onderdeel van de inrichting van een winkel en retailbedrijf. Ze bieden een professionele manier om de producten te presenteren, de prijzen bij te werken en de klanten te informeren over promoties en aanbiedingen.

Combineer prijskaarthouders met PVC prijskaarten

Prijskaarthouders zijn ontworpen om te worden gebruikt met verschillende soorten prijskaarten. Het is mogelijk om papieren prijskaarten te maken die worden gelamineerd. Hier is echter een goedkopere, duurzamere en professionelere opties voor: PVC prijskaarten. Kunststof prijskaarten zijn gemaakt van stevig en duurzaam materiaal en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren (bijvoorbeeld, wit & zwart, maar ook alternatieve kleuren) en maten. Ze zijn bestand tegen vocht en slijtage en kunnen eenvoudig worden afgeveegd met een vochtige doek. Gecombineerd met een prijskaartprinter kunnen de PVC prijskaarten worden bedrukt met een eigen design, teksten en prijzen. Prijskaarten drukken met een prijskaartprinter is een handige en efficiënte manier om prijskaarten te maken en bij te werken. 

De eigenschappen van een prijskaartprinter

Prijskaartprinters hebben veel voordelen ten opzichte van andere opties:


- Snelheid: Een prijskaartprinter kan snel en gemakkelijk grote hoeveelheden prijskaarten afdrukken. Dit is vooral handig voor winkels en retailbedrijven die regelmatig hun prijzen moeten bijwerken of waar met voedingsmiddelen wordt gewerkt.


- Afdrukkwaliteit: Prijskaartprinters bieden afdrukkwaliteit van hoge kwaliteit, waardoor de tekst en afbeeldingen op de prijskaarten duidelijk en leesbaar zijn.


- Flexibiliteit: Met een prijskaartprinter kun je verschillende soorten prijskaarten maken, zoals verschillende kleuren, designs en lettertypen. Je kunt de prijskaarten aanpassen aan de huisstijl van je winkel. Tip: Voeg bijvoorbeeld het logo van jouw zaak toe op de prijskaarten.


- Kostenbesparing: Door prijskaarten zelf af te drukken, kun je besparen op de kosten die je anders zou hebben uitgegeven aan het laten afdrukken van prijskaarten bij een drukkerij of door het lamineren van eigen kaarten. Dit klinkt vaak als een makkelijke en goedkope oplossing, maar op de lange termijn zal dit een duurdere optie zijn.


- Gebruiksgemak: Prijskaartprinters zijn gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen speciale vaardigheden of training. Ze kunnen worden bediend met bijbehorende software of door kaartjes te maken in bijvoorbeeld Word of PowerPoint.


Het drukken van prijskaarten met een prijskaartprinter is een eenvoudige, efficiënte en kosteneffectieve manier om je prijskaarten bij te werken en aan te passen aan de behoeften van je winkel of retailbedrijf.

Prijskaarthouder met klem

Een prijskaarthouder met klem is een veelgebruikt item in de detailhandel en andere commerciële omgevingen om informatie te tonen aan klanten. Het bestaat meestal uit een plastic of metalen klem die aan een voet of een stang is bevestigd. De klem kan op verschillende manieren aan een oppervlak worden bevestigd, zoals aan de rand van een plank, een mandje of een productdisplay. Dit maakt het mogelijk om informatie, zoals de prijs, productnaam of kortingsaanbiedingen, duidelijk en zichtbaar te presenteren aan de klant.


Prijskaarthouders met knijpers of klemmen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en stijlen om aan de behoeften van verschillende bedrijven en producten te voldoen. Ze zijn duurzaam en herbruikbaar, wat betekent dat ze kunnen worden gebruikt voor verschillende producten en promoties.

Prijskaarthouders voor bakkerij

Prijskaarthouders voor bakkerijen zijn specifieke houders die worden gebruikt om prijsinformatie te tonen voor gebak, brood, taarten en andere bakkerijproducten. Bij PEACK hebben we verschillende prijskaarthouders specifiek ontwikkelt voor bakkerij. Deze houders zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en stijlen en zijn ontworpen om op een aantrekkelijke manier de prijzen en informatie van de producten te tonen. Voorbeelden hiervan zijn prijskaarthouders voor gebaksplaten en prijskaarthouders voor broodrekken.


Een andere veelvoorkomende houder is de clip-on stijl, die een klem heeft die op de rand van de bakkerijdisplay kan worden bevestigd. De kaarthouder is meestal flexibel, zodat hij op verschillende oppervlakken past.

Prijskaarthouders met voet

Prijskaarthouders op voet zijn houders die worden gebruikt om informatie over prijzen en producten te tonen. Ze bestaan uit een houder op een voet, waardoor deze losstaand kunnen worden ingezet. Prijskaarthouders op voet worden vaak gebruikt in de detailhandel en andere commerciële omgevingen om informatie te tonen over producten zoals voedsel, dranken, cosmetica, kleding en elektronica. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen en kunnen op verschillende locaties worden geplaatst, zoals op een toonbank, in een etalage of op een schap. Prijskaarthouders met voet zijn zowel van kunststof als van metaal beschikbaar. 

Prijskaarthouders voor plank/schap

Prijskaarthouders voor planken zijn houders die worden gebruikt om informatie over prijzen en producten te tonen op planken in een winkel of een andere commerciële omgeving. Ze zijn speciaal ontworpen om op de voorkant of de rand van een plank te worden bevestigd en kunnen worden gebruikt voor verschillende soorten producten, waaronder voedsel, dranken, cosmetica, kleding, elektronica en meer. Bij PEACK hebben we metalen prijskaarthouders ontwikkelt speciaal voor verschillende plankdiktes. 


Wil jij graag advies voor jouw zaak? 

Neem gerust contact met ons op!