Tips & Inspiratie

Hier lees jij alles over onze blogs, tips en nieuwste projecten.

Amsterdam Baking Company | Amsterdam

Amsterdam Baking Company | Amsterdam

Toonbank voor een bakkerij

Aan de Christiaan Huygensplein in Amsterdam vind je Amsterdam Baking Company. Een sfeervolle bakkerij waar je terecht kunt voor handgemaakte Argentijnse empanadas en gebakjes. Waar het begon met een online winkel hebben zij onlangs haar eerste fysieke winkel geopend. PEACK had de eer om het interieur te ontwerpen én te realiseren.

Voor

Na

Interieur met een Argentijnse ziel

Voor elk interieurontwerp geldt dat het moet passen bij de mensen én het bedrijf. Zo ook bij Amsterdam Baking Company. De Argentijnse identiteit van het bedrijf is doorvertaald naar het interieur. Dit zie je terug in het kleurgebruik en belettering. We zijn gestart met het maken van een moodboard voor een sfeerimpressie. Deze is uitgewerkt in een 3D tekening om het echt tot leven te brengen.

Maatwerk meubels

Het interieur is volledig maatwerk. Wij hebben de volgende meubels ontworpen, geproduceerd en geleverd: ✓ toonbank ✓ werkbank in u-vorm voorzien van een koelplaat ✓ glasopstand ✓ verstelbare bartafels ✓ barkrukken ✓ verlichting i.s.m. Lixero

Terrazzo ombouw voor luxe uitstraling

Glasopstand voor productpresentatie

Comfortabele zithoek

Terrazzo toonbank

De ombouw van de toonbank is een beige kleur decorplaat; Unilin Evola U146. Het blad is voorzien van HPL in terrazzo kleur; Decolegno 5582 Terrazzo Grijs Satin. Je beleeft hier de industriële look van gebroken marmer-, graniet- of zandsteen korrels die in cement zijn gegoten. Het oppervlak is glad, heeft een zijdeglans afwerking en is kleur- en krasbestendig. Leuk detail is dat ook de vloer Terrazzo is. Zo wordt er een eenheid gecreëerd

Houtlook bartafels

De bartafels zijn voorzien van houtlook HPL in de kleurcode 0H440 Minnesota Oak. De structuur is een structuur met een rustieke uitstraling. Matte en glanzende delen zorgen voor een levendige en realistische look.

Velvet barkrukken

De blauwe velvet barkrukken geven extra sfeer en warmte aan het interieur. Door de zachte stof biedt deze barkruk van velvet materiaal erg veel comfort. Het onderstel is voorzien van een hoogwaardige poedercoating. Deze zwarte versie is een mat zwarte poedercoating.

Benieuwd wat wij voor jouw zaak kunnen betekenen? Download dan hier de brochure!

Terug naar blog