Toonbanken en werkbanken| Food, horeca, bakkerij & delicatessen – PEACK


Ontwerp de perfecte toonbank of werkbank voor jou zaak 

Toonbanken en werkbanken 

Food | Horeca | Bakkerij | Speciaalzaak | Deli

Ben jij opzoek naar een echte eye-catcher in jouw zaak? Stel de perfecte toonbank of werkbank modulair samen en geef jouw zaak het PAUW-effect. Kies uit meer dan 1000 designs en bepaal zelf welke modules en functies het beste bij jouw zaak passen. Zo is er voor iedere ondernemer en wens, groot of klein, een passende én betaalbare oplossing.

TONNY 4 met ronde hoeken en een custom terrazzo kleur op de binnenkastjes. Gecombineerd met messing handgrepen. 

100% Laboratory Tested

DESIGN JE EIGEN 

TOONBANK

Geef creativiteit de vrijheid. Stel met gemak jouw ideale toonbank of werkbank samen. Kies de vorm, stijl en functie(s) die bij jouw zaak passen. Neem contact 

Not Tested On Animals

MONTAGE EN 
INSTALLATIE

Heb je twee linker handen? Dat maakt niet uit! Toonbanken tot 5 meter worden plug & play geleverd. Is jouw toonbank langer dan 5 meter dan komen wij de toonbank monteren in jouw nieuwe winkel. Makkelijk toch?

Natural Ingredients

INGEBOUWDE 

KOELTECHNIEK

Kies bijvoorbeeld voor een toonbank of werkbank met barkoeling of koelwerkbank. Wij bouwen de koelmodules in zodat toonbank en werkbank compleet af is. TONNY en WILLY zijn zo multifunctionele krachtpatsers voor iedere winkel.

100% Paraben Free

ZORGVULDIG 

GELEVERD

Wij snappen dat jij als ondernemer jouw perfecte meubel snel wil hebben. Als jij snel weet wat je wil, dan heb je al binnen 3-4 weken jouw toonbank. Van één meubel tot volledige inrichting, wij denken graag mee in model en levertijd. 

Toonbank of werkbank

Toonbank TONNY II met 2 kastjes

Toonbank

TONNY

De toonbank voor iedere zaak, een echte alleskunner in stijl: TONNY! Het verschil met de werkbank is dat de toonbank op zichzelf staat. Een werkbank staat daarentegen tegen de muur.  


Kies uit verschillende modules, functies en hoeken, en schakel oneindig veel modules aan elkaar. Zo ontwerpen we samen de perfecte toonbank voor jouw zaak. 


Hoogte: 92cm

Diepte: 80cm

Breedte: 60cm (per module)

Toonbank TONNY met 3 kastjes

Werkbank

WILLY

Net als de toonbank is de TONNY werkbank modulair samen te stellen. TONNY en WILLY zijn vaak een ijzersterk duo. Wij iedere toonbank maken wij een bijpassende werkbank. 


Ook bij de werkbank heb je keuze uit 1000+ designs voor de afwerking. Combineer bijvoorbeeld met een barkoeling, vaatwasser of wasbak voor de gewenste functies.


Hoogte: 92cm

Diepte: 60cm

Breedte: 60cm (per module)

ONZE WERKWIJZE

Het voordeel van onze toonbank TONNY en werkbank WILLY is dat deze volledig naar eigen smaak zijn in te richten. Ieder kastje is te zien als een losse module, waarvan je zelf bepaalt hoe en waar jij die wil hebben in jouw toonbank of werkbank. Wil je bijvoorbeeld een toonbank met aan de linkerkant een deurtje, en aan de rechterkant een kastje met lades? Of liever een koeling of vitrineMet onze modulaire toonbanken en werkbanken is het allemaal mogelijk!

DE STAPPEN TOT JOUW EIGEN TOONBANK OF WERKBANK

Stel zelf jou eigen toonbank of werkbank samen in 4 stappen

Icoontje kies het aantal kastjes

sTAP 1:

Aantal kastjes

Kies hoeveel kastjes jij aan elkaar schakelt. Dit bepaalt de lengte van jouw toonbank. Hierbij kies je ook voor een diepte van 60cm of 80cm. 

Icoontje kies de invulling van de kastjes

sTAP 2:

invulling kastjes

Kies per kastje voor een deurtje, 3 lades, een deurtje & lade of een open vakverdeling. Hierbij kies jij ook de kleur van de handgrepen.

Icoontje kies de kleur van de binnenkant

sTAP 3:

KLEUR BINNENKANT

Standaard maken wij de binnenkant van de kastjes zwart of wit. Toch een andere voorkeur? Laat het ons gerust weten.

Icoontje kies het design voor de ombouw

sTAP 4:

DESIGN BUITENKANT

Kies een van de 1000+ designs voor de ombouw en het blad. Standaard gebruiken we decorplaat en HPL. Liever latjes of tegels als ombouw of een composiet werkblad? Het kan!

Download de brochure en stel direct de perfecte toonbank samen voor jouw winkel

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE

Food | Horeca | Bakkerij | Speciaalzaak | Deli

BEZORGING & LEVERTIJD

Liever gisteren nog geleverd? 

De levertijd van een toonbank, balie en/of werkbank is gemiddeld 4 weken. Bij bijzondere aanvragen of specifieke materialen, kan een langere levertijd van toepassing zijn. Hou er rekening mee dat het even tijd kost om alle details voor jou perfecte meubel op papier te krijgen. Pas vanaf wanneer alle details duidelijk zijn kunnen wij de productie starten.


Voor de levering werken wij met ervaren transporteurs die met professionele laad- en losapparatuur komen. Wij stoppen alle zorg in het maken van jou meubel en willen graag dat deze net zo mooi aankomt als wij hem gemaakt hebben. Jouw meubel wordt direct bij jouw zaak geleverd. 

MONTAGE OP LOCATIE

De hulp is onderweg!

In principe worden onze meubels kan en klaar geleverd zodat jij ze alleen uit hoeft te pakken en het meubel op zijn plek hoeft te zetten. Echter, is het bij grotere meubels en projecten aan te raden om deze te laten monteren door ons of iemand met ervaring. Je wil dat jou interieur strak in jou winkel zit zodat je er jaren mee vooruit kan. Dat kan een professional net iets beter. 


Wij adviseren je graag of montage relevant is en wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

ADVIES EN MAATWERK 

PROJECTINRICHTING 

Zoek jij een toonbank, werkbank of balie voor jouw non-food winkel? Geen probleem! Via onderstaande knop ga je direct naar onze non-food meubels. Van kassameubel tot aan receptie, we denken graag met jou mee voor een optimaal meubel voor jouw zaak.

MAAK JE PROJECT COMPLEET

Wil jij graag een toonbank of balie kopen?

Wij helpen je graag! Met zoveel verschillende mogelijkheden kan het best een opgave zijn om een toonbank en/of werkbank samen te stellen. Daarom staan onze gespecialiseerde adviseurs klaar om je te helpen. Samen ontwerpen jullie de perfecte toon- of werkbank voor jouw winkel. Wil je graag vrijblijvend advies ontvangen of informatie over een meubel op maat? Neem contact met ons op.