Over ons | PEACK Interior | Winkelinrichting

Pre-loader

Over ons


Hi. Wij zijn PEACK. Onze missie? Winkelinterieur in een nieuw jasje verkrijgbaar via internet. Via onze webshop bieden wij elke winkelier de mogelijkheid zijn winkel zelf in te richten met meubels en accessoires specifiek geschikt voor foodwinkels. Wij bieden hiermee de mogelijkheid om met snel veranderende trends mee te gaan en je concept te ondersteunen met de juiste meubels en accessoires.


Samenwerking

Onze producten worden samen met ervaren interieurbouwers en concept designers ontworpen of uitgezocht. Voor onze winkelinrichting wordt er rekening gehouden met hoe de producten gepresenteerd worden maar ook de gebruikseigenschappen zoals waterdichtheid, hittebestendigheid, hygiëne, etc. Samen met onze partners produceren wij een aantal meubels op aanvraag en kan een product vaak gepersonaliseerd worden. Mocht je toch iets helemaal custom made willen dan kunnen wij altijd kijken wat wij voor je kunnen doen.


Producten

Wij zien een winkelinterieur als cruciaal hulpmiddel voor maximale winkelbeleving. Hierbij is eenheid erg belangrijk waarbij kleuren en maten op elkaar zijn afgestemd. Hiervoor ontwikkelen wij verschillende collecties die bij elkaar een geheel interieur vormen. Daarbij kan je onze producten die wij voor je produceren altijd nabestellen mocht er iets kapot gaan.


Pre-loader