Over ons

Wij staan voor winkelinrichting met een PAUW effect

Wij zijn PEACK

Hoi, wij zijn PEACK. Aangenaam! Onze missie? Opvallend én betaalbaar winkelinterieur maken met stijlvolle en unieke designs die de verkoop van jouw producten en de uitstraling van jouw onderneming daadwerkelijk versterken. Van modulair tot maatwerk en beschikbaar voor iedere winkelier. Producten die herkenbaar, betrouwbaar én eigenzinnig zijn. Dat is waar wij voor staan! Via onze webshop bieden wij elke winkelier de mogelijkheid zijn winkel zelf in te richten met meubels en accessoires specifiek geschikt voor winkels. Hierdoor kun jij mee met de snel veranderende trends en kun je jouw winkelconcept ondersteunen met de juiste meubels en accessoires.

Herkenbaar

Al onze producten zijn per branche ontworpen. Degelijk, functioneel én no-nonsense. Wij zien een winkelinterieur als cruciaal hulpmiddel voor maximale winkelbeleving. Hierbij is eenheid en herkenbaarheid erg belangrijk waarbij kleuren en maten op elkaar én op de branche zijn afgestemd. Hiervoor ontwikkelen wij verschillende collecties die bij elkaar een geheel interieur vormen.

Betrouwbaar

What you see is what you get. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat jij krijgt wat je ziet en dat je kunt vertrouwen op onze producten. De producten van PEACK zijn ontworpen om degelijk, praktisch en functioneel te zijn. Dit doen we door de modulaire eigenschappen te combineren met de kwaliteiten van maatwerk, wat resulteert in modulair-maatwerk. Hierdoor kunnen we namelijk winkelinterieur met een PAUW effect aanbieden voor een goede prijs. Dit maakt een win-win situatie!

Onze producten worden samen met ervaren interieurbouwers en concept designers ontworpen of geselecteerd. Voor onze winkelinrichting wordt er rekening gehouden met hoe de producten gepresenteerd worden maar ook de gebruikseigenschappen zoals waterdichtheid, hittebestendigheid, gebruiksintensiteit en hygiëne.

Én eigenzinnig

Al onze meubels zijn modulair-opmaat ontworpen. Wat inhoud dat onze meubels in iedere winkel passen en in ieder stijl vorm te geven zijn. Wij begrijpen dat elke ondernemer en elke zaak uniek is en dat jouw winkelinterieur ook persoonlijk moet zijn. Juist daarom geven wij jou de mogelijkheid om meubels naar eigen smaak aan te passen. Van een roze kast met marmer schappen tot aan een gouden toonbank met een stenen blad. Wij vertalen jouw stijl naar de geschikte winkelinrichting.

Jong geleerd, oud gedaan

Jong geleerd, oud gedaan. Dat is hoe Rick, de oprichter van PEACK, op het idee van PEACK is gekomen. Op zestienjarige leeftijd begon hij met het verkopen van tweedehands Emondt-toonbanken. Met deze verkoop werd het Rick al snel duidelijk dat er grote groep winkeliers was die normaal nooit bereikt werd. Hij verkocht namelijk oude Emondt-toonbanken aan niet-Emondt klanten. Dit waren duidelijk winkeliers die waarde hechten aan de hoogste kwaliteit winkelinrichting, maar niet het budget beschikbaar hadden om een volledig maatwerk winkelinterieur te laten ontwikkelen. Op dat moment was er nog geen partij die nieuw en betaalbaar design winkelinterieur aanbood. Enkel eentonige massa producten of winkelinterieur volledig op maat. Een gat in de markt zou je denken!

Voordat Rick er iets mee kon, vertrok hij naar Amsterdam om te studeren. Na afstuderen begon zijn eerdere observatie te jeuken en besloot hier ermee aan de slag te gaan. Het resulteerde in modulair-maatwerk winkelinterieur met een PAUW effect. Het eerste meubel “Toonbank TONNY” was geboren en hij startte PEACK. Toonbank TONNY is bedacht vanuit de zoektocht naar de ultieme toonbank voor iedere winkelier. Modulair-opmaat winkelinterieur bleek een succes. De TONNY heeft namelijk alle kwaliteiten van zowel opmaat en van modulair, waardoor het meubel erg betaalbaar blijft en voldoet aan de sectoreisen. Opvallend design met de robuustheid van winkelinterieur.

Pronk-garantie

Onze Pronk-garantie voor jouw winkel. Jij mag namelijk trots (als een pauw) zijn op jouw zaak!

  • 100% winkelinterieur met PAUW-effect
  • Verbetering van de verkoopwaarde en winkelbeleving
  • Snelle levering
  • Persoonlijke service