Toonbanken en balies | Health, Beauty, Office – PEACK


Ontwerp de perfecte balie voor jou zaak 

Balie

Fashion | Health | Beauty | Office

Ben jij opzoek naar een echte eye-catcher in jouw zaak? Stel de perfecte toonbank of balie modulair samen en geef jouw zaak het PAUW-effect. Kies uit meer dan 1000 designs en bepaal zelf welke modules het beste bij jouw zaak passen. Zo is er voor iedere ondernemer en wens, groot of klein, een passende én betaalbare oplossing.

BOBBY VII met ronde hoeken en een custom afwerking met tegels. Witte binnenkastjes met messing handgrepen

100% Laboratory Tested

DESIGN JE EIGEN 

BALIE

Geef creativiteit de vrijheid. Stel met gemak jouw ideale balie samen. Kies de vorm, stijl en functie(s) die bij jouw zaak passen. 

Not Tested On Animals

MONTAGE EN 
INSTALLATIE

Heb je twee linker handen? Dat maakt niet uit! Balies tot 3 meter worden plug & play geleverd. Is jouw balie langer dan 3 meter dan komen wij de balie monteren in jouw nieuwe winkel. Makkelijk toch?

Natural Ingredients

SPECIALE 

MODULES

Wil je graag een specifieke module in je balie? Dat kan. Wij bouwen bijvoorbeeld ook barkoelingen in of maken een kastje specifiek op maat voor een printer.

100% Paraben Free

ZORGVULDIG 

GELEVERD

Wij snappen dat jij als ondernemer jouw perfecte meubel snel wil hebben. Als jij snel weet wat je wil, dan heb je al binnen 3-4 weken jouw balie. Van één meubel tot volledige inrichting, wij denken graag mee in model en levertijd. 

BOBBY DE BALIE DIE ALLES KAN

Toonbank TONNY II met 2 kastjes

BALIE

BOBBY

De perfecte balie voor jouw zaak, stijl én functioneel. Stel je eigen balie gemakkelijk samen in enkele stappen.  Kies uit verschillende modules, functies en hoeken, en schakel oneindig veel modules aan elkaar. Zo ontwerpen we samen de perfecte balie voor jouw zaak. 


Hoogte: 115cm

Diepte: 80cm

Breedte: 80cm (per module)

DE STAPPEN TOT JOUW EIGEN BALIE

Stel zelf jouw eigen balie samen in 4 stappen

Icoontje kies het aantal kastjes

sTAP 1:

Aantal kastjes

Kies hoeveel kastjes jij aan elkaar schakelt. Dit bepaalt de lengte van jouw balie. Hierbij kies je ook voor een diepte van 60cm of 80cm. 

Icoontje kies de invulling van de kastjes

sTAP 2:

invulling kastjes

Kies per kastje voor een deurtje, 3 lades, een deurtje & lade of een open vakverdeling. Hierbij kies jij ook de kleur van de handgrepen.

Icoontje kies de kleur van de binnenkant

sTAP 3:

KLEUR BINNENKANT

Standaard maken wij de binnenkant van de kastjes zwart of wit. Toch een andere voorkeur? Laat het ons gerust weten.

Icoontje kies het design voor de ombouw

sTAP 4:

DESIGN BUITENKANT

Kies een van de 1000+ designs voor de ombouw en het blad. Standaard gebruiken we decorplaat en HPL. Liever latjes of tegels als ombouw of een composiet werkblad? Het kan!

Download de brochure en stel direct de perfecte toonbank samen voor jouw winkel

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE

Fashion | Health | Beauty | Office

BEZORGING & LEVERTIJD

Liever gisteren nog geleverd? 

De levertijd van een toonbank, balie en/of werkbank is gemiddeld 4 weken. Bij bijzondere aanvragen of specifieke materialen, kan een langere levertijd van toepassing zijn. Houd er rekening mee dat het even tijd kost om alle details voor jouw perfecte meubel op papier te krijgen. Pas vanaf wanneer alle details duidelijk zijn kunnen wij de productie starten.


Voor de levering werken wij met ervaren transporteurs die met professionele laad- en losapparatuur komen. Wij stoppen alle zorg in het maken van jouw meubel en willen graag dat deze net zo mooi aankomt als wij hem gemaakt hebben. Jouw meubel wordt direct bij jouw zaak geleverd. 

MONTAGE OP LOCATIE

De hulp is onderweg!

In principe worden onze meubels kan en klaar geleverd zodat jij ze alleen uit hoeft te pakken en het meubel op zijn plek hoeft te zetten. Echter, is het bij grotere meubels en projecten aan te raden om deze te laten monteren door ons of iemand met ervaring. Je wilt dat jouw interieur strak in jouw winkel zit zodat je er jaren mee vooruit kan. Dat kan een professional net iets beter. 


Wij adviseren je graag of montage relevant is en wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

ADVIES EN MAATWERK 

PROJECTINRICHTING 

Zoek jij een toonbank, werkbank of balie voor jouw non-food winkel? Geen probleem! Via onderstaande knop ga je direct naar onze non-food meubels. Van kassameubel tot aan receptie, we denken graag met je mee voor een optimaal meubel voor jouw zaak.

MAAK JE PROJECT COMPLEET