Arcade Arena | Venlo – PEACK

ARCADE ARENDA IN VENLO


Maatwerk meubels voor een gamehal

Meer dan 35 spellen staan er in de Arcade Arena, van nostalgische, klassieke spellen tot nieuwe games met virtual reality. Wij hebben voor deze nieuwe gamehal, in de binnenstad van Venlo, een balie, wandkast en barkoeler op maat gemaakt. 


Balie & Wandkast

De 6,5 meter lange sta-balie/toonbank combineert functionaliteit en stijl met zijn custom design. Dankzij stelpoten en een afneembare plint staat het stevig op elke ondergrond. De ombouw is bekleed met Vescom Shannon 1108.22 en het blad is gemaakt van Egger – U899 ST9. De balie is voorzien van een opvallend neon logo en sfeervolle led-verlichting.


De wandkast, waarin de te winnen prijzen worden gepresenteerd, straalt dezelfde tijdloze klasse uit. Met Egger – U899 ST9 voor de buitenzijde en frontpanelen, en Egger – U646 ST voor de donkergroene achterwand, vormt het een harmonieus geheel van functionaliteit en esthetiek.

Sterk karakter

Moderne, matte uitstraling

Driedimensionaliteit

Vescom Shannon 1108.22

Shannon is een echte blikvanger. Het is een design met een nerf bestaande uit kleine, in diverse richtingen hellende vierkantjes. Deze groene (1108.22) wandbekleding heeft zowel een sterk karakter als een intrinsieke charme.


Met een vinyl deklaag bedrukt met inkten op waterbasis en een sterke drager van katoen of viscose/polyester, is Vescom wandbekleding bijzonder sterk, hygiënisch, en bestand tegen krassen en stoten. Haar kleuren blijven levendig en helder, haar installatie naadloos, en haar onderhoud minimaal.


Egger – U899 ST9

U899 Soft zwart is een heel donker, bijna zwart grijs met een warmbruine tint en is onderdeel van de trendy 'bijna zwarte' tonen. De oppervlaktestructuur ST9 Smoothtouch Matt geeft een natuurlijk mat gevoel.

Egger - U646 ST

U646 Niagaragroen is een donkergroen decor met een hoog blauwgehalte en een gedempt karakter. Deze aquakleuren zien er fris en modern uit in combinatie met grijstinten en materialen en geeft de ruimte meer fris- en lichtheid. Ook hier zorgt de oppervlaktestructuur ST9 Smoothtouch Matt voor een moderne matte uitstraling.

Benieuwd wat wij voor jouw zaak kunnen betekenen? Download dan hier de brochure!