Breadwinner | Amsterdam – PEACK

BREADWINNER IN AMSTERDAM


Toonbank voor bagelzaak

Breadwinner Amsterdam is een zuurdesem-bagelwinkel gevestigd in de Jordaan in Amsterdam. Voor deze ambachtelijke bagel bakkerij hebben wij een toonbank ontworpen en gemaakt.

Terrazzo werkblad

Het pronkstuk van deze toonbank is zonder twijfel het stenen Terrazzo werkblad, dat niet alleen duurzaamheid en robuustheid belooft, maar ook een tijdloze elegantie toevoegt aan de ruimte. Terrazzo bestaat uit natuurlijke en milieuvriendelijke materialen wat zorgt voor een unieke uitstraling. Ook staat Terrazzo bekend om haar bestendigheid tegen slijtage en vlekken. 

Natuurlijke materialenmix

Duurzaam & Robuust

Ambachtelijke uitstraling

Grenen latten

De buitenzijde van de toonbank is met precisie afgewerkt met halfronde (geoliede) grenen latten, die een warme en uitnodigende uitstraling creëren. Het gebruik van grenen, een duurzaam en veelzijdig hout, voegt een rustieke charme toe aan het geheel, terwijl de geoliede afwerking de natuurlijke schoonheid van het hout accentueert en tegelijkertijd bescherming biedt tegen dagelijkse slijtage.

Harmonieus samenspel 

De combinatie van het stenen Terrazzo werkblad en de grenen latten creëert een harmonieus samenspel van materialen, waarbij functionaliteit naadloos wordt gecombineerd met esthetiek. Deze op maat gemaakte toonbank is niet alleen een essentieel onderdeel van Breadwinner, maar dient ook als een visueel aantrekkelijk middelpunt dat klanten uitnodigt om te genieten van de heerlijke zuurdesem bagels die ze aanbieden. 

Benieuwd wat wij voor jouw zaak kunnen betekenen? Download dan hier de brochure!