Tips & Inspiratie

Hier lees jij alles over onze blogs, tips en nieuwste projecten.

Doctor Contour Clinic | Antwerpen

Doctor Contour Clinic | Antwerpen

Toonbank voor een medisch-esthetische kliniek

Onlangs opende de medisch-esthetische kliniek ‘Doctor Contour Clinic’ in Antwerpen haar deuren. Het interieurontwerp is door de eigenaresse, Dr. Kim Detollenaere, bedacht en georganiseerd. Haar doel was om een sfeer te creëren waarin klanten zich comfortabel en veilig voelen.

Toonbank met ronde hoeken

Het idee voor de toonbank met zijn kenmerkende ronde hoeken en verfijnde gouden accenten kwam voort uit Dr. Detollenaere's zoektocht op platforms zoals Pinterest. Samenwerkend met ons team, werden haar visie en budget vertaald naar een ontwerp dat perfect bij haar wensen paste.

Strak & Chique

Ronde vloeiende vorm

Kastjes met deuren

Eiken gecombineerd met goud

De toonbank is vervaardigd met een combinatie van R20006 Sonoma Eiken voor de ombouw, wat een strak en verzorgd uiterlijk biedt, en Homapal HPL 794 Alu Brushed Goldstone voor de gouden accenten. Deze bijzondere gouden decoratie, met zijn geborstelde structuur en metalen toplaag, voegt een vleugje luxe toe aan het geheel.

Lichtgrijze aders in marmer

Het geheel aangevuld door het matte FC13 Talco werkblad van Decolegno, met zijn lichtgrijze aders die een subtiele marmeren uitstraling creëren. De gladde textuur en ultra matte afwerking van het werkblad dragen bij aan de verfijnde esthetiek van de toonbank, waardoor het een blikvanger wordt in de kliniek.

Benieuwd wat wij voor jouw zaak kunnen betekenen? Download dan hier de brochure!

 

Terug naar blog