JANS Huisartsen | Rotterdam – PEACK

JANS HUISARTSEN IN ROTTERDAM


Toonbank voor huisartsenpraktijk

Voor JANS Huisartsen hebben wij het genoegen gehad om drie balies en een toonbank te leveren voor drie verschillende locaties in Rotterdam. De balies zijn volledig uitgerust met HPL Arpa Bloom 0781 Verde Pino Kèr, met een matte afwerking die zorgt voor een verfijnde uitstraling.


Kèr structuur

Arpa HPL Bloom 0781 Verde Pino Kèr behoort tot de groene tinten van de Colorsintesi serie van de Arpa Stock Collection. Het decor is voorzien van de Kèr structuur, bekend om zijn expressieve kracht en sensuele tactiliteit. De matte, strakke en zijdezachte uitstraling van Kèr voegt een verfijnde touch toe aan de balies.

Zijdezachte uitstraling

Buigzaam & Oersterk

Kras- & Slijtvast

Geschikt voor hygiënische ruimtes

Bovendien zijn deze balies onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te reinigen, wat ze ideaal maakt voor medische omgevingen. Daarnaast voldoen de HPL platen van Arpa aan de eisen voor hygiënische ruimtes.

Balie met ronde hoeken

Het materiaal is flexibel en tegelijkertijd extreem duurzaam. Arpa HPL Bloom is bestand tegen krassen, chemische stoffen en hitte, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen.


De vestiging aan de Dynamostraat is de grootste, met een balie voorzien van ronde hoeken en een bijpassende toonbank, die samen een uitnodigende en professionele ontvangst creëren.


Benieuwd wat wij voor jouw zaak kunnen betekenen? Download dan hier de brochure!