Tips & Inspiratie

Hier lees jij alles over onze blogs, tips en nieuwste projecten.

NOOK | Amsterdam

NOOK | Amsterdam

NOOK IN AMSTERDAM

Toonbank voor koffiezaak

Aan het Sarphatipark in Amsterdam vind je Nook. Een Amsterdamse koffiezaak met een Argentijnse verrassing in de kelder, namelijk wijn. In hun zoektocht naar meubels voor hun nieuwe zaak kwamen ze bij ons terecht. Met een op maat gemaakte toonbank en werkbank werd er een gezellige ontmoetingsplek gecreëerd. Tevens leverden wij een glasopstand met vier vakken en een barkoeling.

Elegante en zachte uitstraling

De koffiezaak heeft een ontspannen en rustige sfeer. Dit komt mede door de kleur- en materiaalkeuze. Zowel de toon- als de werkbank hebben hetzelfde design waardoor er een eenheid onstaat. Het werkblad van de toonbank is voorzien van een Silestone Composiet in de kleur ‘white storm’ in suède afwerking. De ombouw en de werkbank is afgewerkt in HPL decolegno 9854 AFX Dove. (anti fingerprint).

Ontspannen & rustige sfeer

Anti-vingerafdruk

Glasopstand met 4 vakken

Silestone Composiet

Het Silestone White Storm werkblad heeft een witte kleur met subtiele donkere spikkels. Dankzij de neutrale kleur heeft het blad een rustige en neutrale uitstraling waardoor deze bij vrijwel ieder interieur past. De Suede afwerking geeft een opmerkelijke textuur en heeft een zacht gevoel bij aanraking met een mooie en elegante uitstraling.

AFX DecoLegno

Met de AFX collectie van DecoLegno heb je een prachtig materiaal in handen dat anti-vingerafdruk eigenschappen combineert met een super glad en ultramat oppervlak. Je kunt de verleiding niet weerstaan om dit HPL plaatmateriaal aan te raken.

Een andere belangrijke eigenschap van AFX is dat het antibacterieel, antivirus, vocht-, schimmel- en krasbestendig is en makkelijk in onderhoud. Ook zijn lichte beschadigingen door een vakman eenvoudig thermisch te repareren. Kleur Dove is een matte, lichte zand tint.

Benieuwd wat wij voor jouw zaak kunnen betekenen? Download dan hier de brochure!

Terug naar blog