Tips & Inspiratie

Hier lees jij alles over onze blogs, tips en nieuwste projecten.

Bo.tique by Rieky Bogaard | Sluis

Bo.tique by Rieky Bogaard | Sluis

Toonbank voor kledingzaak

Voor deze prachtige kledingzaak in Sluis hebben we een toonbank mogen maken met een unieke en vooral zeer luxe uitstraling. Het design heeft prachtige natuurlijke details en diepe kleuren. Voor de gehele toonbank is het materiaal HPL gebruikt. Dit heeft als voordeel dat elk design met waanzinnige details ontwikkelt kan worden en het makkelijk schoon te houden, laag in onderhoud en enorm slijtvast is. Ideaal voor een drukke winkel!

Luxe & authentieke uitstraling

Voor deze toonbank hebben wij gebruikgemaakt van Formica HPL True Scale. TrueScale HPL biedt een onmiskenbare en authentieke uitstraling, geïnspireerd door hoogwaardige materialen zoals marmer, kwarts en hout. Wat TrueScale zo uniek maakt, is dat het patroon over de volledige breedte van het laminaatvel geen enkele herhaling vertoont.

Tijdloos & Modieus

Inclusief barretje

Ivory Nacarado

Voor dit project is er gekozen voor de kleur Ivory Nacarado. Deze tint voegt een vleugje verfijning toe aan de toonbank, terwijl de subtiele nuances en schakeringen van het TrueScale laminaat perfect samenvloeien met de natuurlijke elementen die het imiteert.

De keuze voor Ivory Nacarado zorgt niet alleen voor een tijdloze en elegante uitstraling, maar benadrukt ook de hoogwaardige kwaliteit van het gebruikte materiaal.

Een echte eye-catcher

In tegenstelling tot marmer, dat extra versterking vereist vanwege het aanzienlijke gewicht, en graniet, dat gevoelig is voor beschadiging, biedt TrueScale-laminaat een lichtgewicht oplossing zonder in te leveren op duurzaamheid. De unieke eigenschappen van dit laminaat maken het mogelijk om de uitstraling van natuurlijke materialen na te bootsen zonder de bijbehorende nadelen.

Met deze toonbank is er niet alleen een functioneel element toegevoegd aan de ruimte, maar wordt er ook een visueel statement gemaakt. Formica HPL True Scale in de kleur Ivory Nacarado biedt de perfecte combinatie van duurzaamheid, esthetiek en natuurlijke schoonheid, waardoor deze toonbank een eyecatcher wordt in elke ruimte.

Benieuwd wat wij voor jouw zaak kunnen betekenen? Download dan hier de brochure!

Terug naar blog