Ontwerp jouw eigen werkbank

De perfecte werkbank bij jouw toonbank

Werkbank WILLY

Maak je inrichting compleet met een bijpassende werkbank WILLY. Stel de werkbank met hetzelfde gemak samen als een toonbank of balie en heb je hebt het perfecte meubel om jouw werkplek functioneel in te richten. Voeg extra functionele items toe, zoals een barkoeling of andere inbouw apparatuur om het geheel compleet te maken.

DOWNLOAD DIRECT ONZE BROCHURE
 • Creatieve vrijheid

  Geef creativiteit de vrijheid. Stel met één klik op de muis jouw ideale werkbank en/of toonbank samen. Kies de functie, vorm en stijl die bij jouw winkel past.

 • Eenvoudig installeren

  Een werkbank wordt vaak tegen de muur geplaatst. Wil jij de werkbank graag geplaatst en bijvoorbeeld afgekit hebben? Dan komen wij graag langs om het meubel te plaatsen en te monteren.

 • Verstelbaar & flexibel

  WILLY is geschikt voor veel verschillende toepassingen en locaties. Zo is deze werkbank niet alleen compleet naar wens in te delen, maar ook standaard voorzien van stelpoten. Zo is vrijwel geen enkele ondergrond een probleem. Twijfel jij over de toepassing? Vraag het dan gerust aan een van onze adviseurs.

 • Praktische mogelijkheden

  Voor een werkbank zijn veel verschillende functionaliteiten te bedenken. Dan passen we dit meubel dan ook graag op aan? Denk bijvoorbeeld aan een wasbak, afvallade, inbouwkoeling en nog veel meer!

Stel je werkbank samen uit dezelfde modules als een toonbank of balie

Werkbank WILLY past perfect bij jouw toonbank of balie en zorgt voor meer werkruimte en opslag mogelijkheden. De kasten zijn gemaakt in dezelfde stijl als jouw toonbank of balie en maken daarmee een mooi geheel. Bepaal zelf je indeling uit onderstaande kasten of overleg met een van onze adviseurs naar de maatwerkopties.

 • OPEN VAKVERDELING

 • DEURTJE

 • 3 LADES

 • LADE + DEURTJE

1 van 4

Speciale modules

Kies voor inbouwapparatuur zoals een barkoeling, spoelbak of koffiekloplade

Op een werkbank wordt gewerkt. Kies voor een spoelbak, koffiekloplade, afvallade, barkoeling of andere handige oplossing. Heb jij specifieke apparatuur die ingebouwd moet worden? Dan zorgen wij dat het meubel hier perfect op wordt aangepast.

Brochure downloaden

Indeling en kleur

Bepaal naast de indeling zelfs de kleur van de kasten

Standaard zijn de binnenkasten, ladefronten en deurtjes zwart of wit. Wil je een WILLY met echt PAUW effect? Dan kan je ook de gehele kast laten maken in dezelfde stijl als het blad en/of ombouw.

Bekijke kleuren & materialen
1 van
Projectadvies en inrichting voor winkels die opzoek zijn naar hun PAUW effect

Laat ons meedenken met jouw project

Advies en projectinrichting

Wij denken graag met jou mee over de inrichting van jouw nieuwe winkel. Welke meubels het meest geschikt zijn, welke koelingen je het beste kan gebruiken en advies over kleuren en materialen. Stuur ons een bericht via WhatsApp en een van onze interieuradviseurs staat voor je klaar!

Stuur ons een WhatsApp bericht

Op maat gemaakt met PAUW effect

Maatwerk oplossingen

Iedere winkel is anders en op ieder potje past een dekseltje. Kan je niet helemaal vinden wat binnen jouw wensen past? Of heb een zelf een ontwerp en wil je die graag laten produceren? Dat kan! Stuur ons dan een berichtje en dan gaan wij voor je aan de slag.

Stuur ons een WhatsApp bericht

Bezorging & Levertijd

De levertijd van een werkbank en/of toonbank is gemiddeld 4-6 weken. Bij bijzondere aanvragen of specifieke materialen, kan een langere levertijd van toepassing zijn. Houd er rekening mee dat het even tijd kost om alle details voor jouw perfecte meubel op papier te krijgen. Pas vanaf wanneer alle details duidelijk zijn kunnen wij de productie starten.

Voor de levering werken wij met ervaren transporteurs die met professionele laad- en losapparatuur komen. Wij stoppen alle zorg in het maken van jouw meubel en willen graag dat deze net zo mooi aankomt als wij hem voor jou gemaakt hebben. Jouw meubel wordt op het gewenste moment direct op locatie geleverd. 

Montage op locatie

Onze meubels worden waar mogelijk kant en klaar geleverd zodat jij ze alleen uit hoeft te pakken en het meubel op zijn plek hoeft te zetten. Echter, is het bij grotere meubels en projecten aan te raden om deze te laten monteren door ons of iemand met ervaring. We willen het interieur strak in jouw zaak zit zodat je er jaren mee vooruit kan.

Wij adviseren je graag of montage relevant is en wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Non-food balies

Ben je opzoek naar een toonbank? Check dan onze toonbank TONNY

Zoek jij een toonbank voor jouw winkel? Bekijk dan nu toonbank TONNY de toonbank met PAUW effect voor iedere winkel. Richt je winkel in met een werkbank WILLY en bijpassende toonbank TONNY en maak optimaal gebruik van de ruimte in jouw zaak.

Lees meer over toonbanken