Onze partners

Elke dag werken wij samen met de beste partners om een zo hoog mogelijke productkwaliteit en service te kunnen bieden. Hiervoor werken wij samen met verschillende gespecialiseerde experts, ieder met hun eigen expertise. Wij geloven erin dat iedereen zijn of haar eigen vak het beste kan uitvoeren en juist met deze reden hechten wij veel waarde aan kwalitatieve en betrouwbare partners.

 • Over Dalebrook

  Dalebrook is wereldleider in het ontwerpen en produceren van melamine serviesgoed. Onze collecties zijn ontworpen met de professional in gedachten. Vooruitstrevende hotels, restaurants, retailers en foodservice-omgevingen over de hele wereld creëren verbluffende displays met onze innovatieve oplossingen voor voedseldisplays en tafelbladen.

 • Over Decolegno

  DecoLegno is de partner voor maatwerk interieuroplossingen. Het is onze missie om interieurarchitecten, ontwerpers, bouwers en meubelmakers te helpen bij het creëren en ontwikkelen van kwalitatieve, esthetische, duurzame en budgetvriendelijke interieurs en meubelconcepten. Daarvoor bieden wij een uitgebreide collectie passende materialen.

 • Over Helbig

  Helbig staat bekend als de producent van kwalitatieve en creatieve modulaire systemen voor inrichting. Binnen retail en winkelinrichting worden deze oplossingen gebruikt in o.a. kleding- en schoenenwinkels, in optiek- en lederwarenzaken, in apotheken en in de foodsector (bakkerijen & slagerijen).

 • Over Baskin

  Baskin is een ervaren en dynamische onderneming en ontwikkelaar van verschillende soorten manden. Ondanks dat we een jonge organisatie zijn, hebben veel van onze medewerkers jarenlange ervaring in de branche. Door kennisoverdracht is er een knowhow van meer dan een eeuw aanwezig. Dit uit zich in een ongekende productkennis en een groot internationaal netwerk van leveranciers. Al onze producten zijn handmatig vervaardigt door vakmensen. Onze producten worden gemaakt door honderden, zoniet duizenden, vakmensen uit Nederland, diverse Europese landen, China, Indonesië en vele andere windstreken.

 • Over Thies Design

  Thies Design heeft ruim 20 jaar ervaring in zakelijk interieurontwerp en maakt complete interieurs voor winkels, horeca en kantoren. Zij helpt ambitieuze ondernemers. Winkeliers die 100% blij willen zijn met hun winkelinrichting, kantooreigenaren die een fijne werkplek willen creëren en horecaondernemers die hun restaurant een upgrade willen geven. Je interieur moet uitstralen waar jij voor staat. Zo creëren we een plek waar klant en werknemer graag zijn. We nemen je mee in het ontwerpproces, om uiteindelijk je verwachting te overtreffen. Ruimtes creëren die impact maken.

 • Over Emondt KMI

  Met meer dan 75 jaar ervaring werken wij er elke dag aan de beste verwinkelinterieurs te ontwerpen en produceren. Een winkelinterieur en concept met een optimaal rendement, dát zit in ons DNA. Ons doel is om van jullie winkel een succes te maken. Maat interieur gemaakt in eigen fabriek door ervaren interieurbouwers met koeltechniek op maat.

 • Over IJSNERDS

  IJSNERDS is dé brug tussen ambachtelijke ijsbereiding en een professioneel productieproces. Onze ijsbereiders gaan elke dag voor u aan de slag om te zorgen voor heerlijk ambachtelijk ijs in verschillende smaken. Met onze ijsmix op smaak is dat voor u straks net zo makkelijk!

 • Over Lixero

  Jij hebt een visie, wij de kennis van verlichting. Door goed naar je te luisteren en de ruimte te observeren vertalen wij jouw wensen en eisen naar creatieve, doeltreffende lichtconcepten. Samen met jou kiezen we een lichtplan dat exact past bij jouw doel. Daarbij zorgen wij voor de juiste balans tussen gebruik, duurzaamheid en beleving. Dat is onze aanpak!

 • Over Easyplants

  Easyplants is een specialist in de verkoop van kunstplanten, kunstbomen, kunstbloemen en plantenbakken. Al vijftien jaar zijn wij werkzaam in de kunstplanten branche. Onze kracht is dat wij een uitgebreide collectie kunstplanten aanbieden van zeer goede kwaliteit tegen een schappelijke prijs.

Advies of contact?

Kom je ergens niet helemaal uit, wil je graag advies voor jouw zaak of juist partner worden? Neem dan gerust contact met ons op! We kijken graag met je mee naar een geschikte oplossing.