Presentatie tafel

Presentatie tafels: zo komen jouw producten tot leven

Presentatie tafels die speciaal zijn ontworpen om jouw producten op een overzichtelijke manier te presenteren. Of je nu een kledingwinkel, schoenenwinkel, delicatessenwinkel of een andere retailomgeving hebt, een goede presentatie is essentieel om de aandacht van klanten te trekken. Onze presentatietafels bieden een perfecte combinatie van functionaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid. Met verschillende type/kleuren schappen en frames en de mogelijkheid om meerdere modules aan elkaar te schakelen, hebben we een juiste presentatie voor elke winkelstijl. Ontdek ons assortiment en transformeer jouw winkel met de perfecte presentatietafel.

Eindeloze mogelijkheden

Presentatie tafels die speciaal zijn ontworpen om jouw producten op een overzichtelijke manier te presenteren. Of je nu een kledingwinkel, schoenenwinkel, delicatessenwinkel of een andere retailomgeving hebt, een goede presentatie is essentieel om de aandacht van klanten te trekken. Onze presentatietafels bieden een perfecte combinatie van functionaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid. Met verschillende type/kleuren schappen en frames en de mogelijkheid om meerdere modules aan elkaar te schakelen, hebben we een juiste presentatie voor elke winkelstijl. Ontdek ons assortiment en transformeer jouw winkel met de perfecte presentatietafel.

Onze bestverkochte presentatietafel is eilandmeubel MELLY. MELLY is het ultieme modulaire presentatiemeubel voor winkels, ontworpen om zowel als eilandmeubel als presentatietafel te dienen. Met zijn unieke eigenschappen en flexibiliteit biedt MELLY eindeloze mogelijkheden om je producten op een opvallende manier te presenteren.

De voordelen van MELLY

Eén van de opvallende kenmerken van MELLY is de mogelijkheid om meerdere tafels aan elkaar te schakelen met behulp van 2 tot 4 verbindingsstukken in dezelfde stijl. Hierdoor kun je een indrukwekkende presentatiestelling creëren die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is. Het eilandmeubel is vanuit beide kanten te vullen met producten, waardoor het een ware krachtpatser is wat betreft volume.

Met een hoogte van nog geen 120 cm is MELLY perfect geschikt als eiland of blikvanger in een open ruimte. Het trekt de aandacht van klanten zonder de ruimte te overweldigen. Daarnaast biedt MELLY de mogelijkheid om meerdere tafels aan elkaar te koppelen, waardoor je een gehele presentatiestelling kunt creëren die perfect past bij de behoeften van jouw winkel.

Zo komt jouw presentatie tafel eruit te zien

De standaarduitvoering van MELLY is verkrijgbaar met een mat wit of mat zwart frame, gecombineerd met standaard vuren houten schappen zoals te zien is op de foto's. Afhankelijk van het beoogde gebruik kun je kiezen voor blanke schappen of geoliede schappen met een blanke olie. De olie zorgt ervoor dat de schappen beter beschermd zijn tegen mogelijke vlekken, waardoor de duurzaamheid en esthetiek van MELLY worden gewaarborgd. Liever andere stijl planken? Dan vervangen we de planken voor een design naar wens of een decorplaat.

Het ontwerp van MELLY is zorgvuldig doordacht, waarbij zowel functionaliteit als uitstraling centraal staan. De strakke lijnen en moderne uitstraling van het frame vormen een contrast met de warmte van het hout. Door het moderne frame en de mogelijkheid om jouw eigen design schappen toe te voegen, is MELLY in vrijwel elke zaak toe te passen. Dit maakt MELLY niet alleen een functioneel meubelstuk, maar ook een visuele blikvanger die de uitstraling van jouw winkel naar een hoger niveau tilt.

Maatwerk & kwaliteit

Bij PEACK hechten we grote waarde aan kwaliteit en maatwerk waar dit nodig is. Daarom bieden we de mogelijkheid om MELLY aan te passen aan jouw specifieke wensen. Of je nu een andere kleur frame wilt of marmeren schappen, wij staan klaar om je te helpen een MELLY te creëren die perfect past bij jouw merk en winkelinterieur.

Met MELLY haal je niet alleen een praktisch en veelzijdig presentatiemeubel in huis, maar ook een stuk vakmanschap en stijl. Elk detail is met zorg vervaardigd om te zorgen voor een hoogwaardige en duurzame tafel die jarenlang meegaat. We streven ernaar om meubels te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een meerwaarde bieden in de beleving van jouw winkelomgeving. Met MELLY heb je de mogelijkheid om een onderscheidende presentatie neer te zetten die de aandacht van klanten trekt en jouw producten op een unieke manier in de schijnwerpers zet.

Naast zijn indrukwekkende uitstraling is MELLY ook zeer praktisch in gebruik. De modulaire opzet maakt het eenvoudig om de tafel aan te passen aan veranderende behoeften. Je kunt de opstelling gemakkelijk wijzigen door extra MELLY-tafels toe te voegen of te verwijderen, waardoor je flexibiliteit hebt om je presentatie aan te passen aan seizoensgebonden trends of nieuwe collecties.

Krachtpatser

De combinatie van het sterke frame en de stevige houten schappen zorgt ervoor dat MELLY bestand is tegen het gewicht van verschillende producten, zoals kleding, schoenen, accessoires en nog veel meer. Je kunt erop vertrouwen dat MELLY jouw producten veilig en stabiel presenteert, zonder concessies te doen aan de uitstraling.

Naast de standaarduitvoering van MELLY bieden we ook de mogelijkheid voor maatwerk. Als je specifieke wensen hebt met betrekking tot kleur, afmetingen of materiaal, staan onze vakmensen klaar om een MELLY te creëren die volledig voldoet aan jouw visie en behoeften. Dit geldt niet alleen voor MELLY, maar ook onze andere presentatiemeubels, toonbanken, werkbanken, balies en veel van onze accessoires.

Met MELLY haal je een veelzijdig en duurzaam meubelstuk in huis dat jouw winkelbeleving naar een hoger niveau tilt. Of je nu een opvallend eilandmeubel wilt creëren of een enkele presentatietafel nodig hebt, MELLY biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en design. Breng je producten tot leven en maak indruk op je klanten met MELLY, de ultieme presentatietafel voor winkels.

Presentatie voor al jouw producten

Bij PEACK Interior hebben we een breed scala aan presentatiemeubels die speciaal zijn ontworpen voor winkels. Naast de veelzijdige en modulaire presentatietafel MELLY, bieden we ook andere hoogwaardige meubelstukken die je helpen om je producten op een stijlvolle en georganiseerde manier te presenteren. Van gekoelde en ongekoelde vitrines tot aan prijskaartsystemen en presentatieschalen. Samen laten we jouw zaak pronken. 

Toonbanken & balies bij PEACK Interior

Bij PEACK Interior bieden we niet alleen een uitgebreid assortiment aan presentatiemeubels voor winkels, maar we hebben ook de mogelijkheid om toonbanken en balies op maat te ontwikkelen. Of je nu een modulaire toonbank nodig hebt die perfect past bij jouw winkelindeling of een op maat gemaakte balie wilt die aansluit bij de specifieke behoeften van jouw zaak, wij staan klaar om jouw visie tot leven te brengen. Onze ervaren ontwerpers en vakmensen zorgen voor een nauwkeurige afstemming van de stijl, functionaliteit en branding van jouw zaak. Met oog voor detail en hoogwaardige materialen garanderen wij dat jouw toonbank of balie niet alleen een blikvanger is, maar ook voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw ideale toonbank of balie kunnen realiseren.