Prijskaarthouders met klem | PEACK Interior

Prijskaarthouders met klem


In een steeds competitievere retailomgeving is het essentieel om de aandacht van klanten te trekken en hen te voorzien van duidelijke informatie over uw producten en prijzen. Prijskaarthouders zijn een onmisbare winkelaccessoire geworden om dit doel te bereiken. Bij PEACK interior bieden we een uitgebreide selectie prijskaarten, prijskaartprinters en prijskaarthouders, waaronder de populaire modellen met klemmen en knijpers. Deze functionele en aantrekkelijke houders zijn verkrijgbaar in zowel kunststof als metaal en bieden talloze voordelen voor uw winkelomgeving.

Prijskaarthouders met Klem: Scherpe prijzen en breed inzetbaar

Prijskaarthouders met klemmen zijn een veelgevraagde keuze in de retailwereld vanwege de lage prijzen en brede toepasbaarheid. Ze zijn ontworpen met klemmen aan de boven- en onderkant van de kaarthouder, waardoor uw prijskaarten stevig op hun plaats blijven, zelfs bij druk verkeer in uw winkel.

De voordelen van prijskaarthouders met klem

Gemakkelijke Bevestiging: De klemmen zorgen voor een gemakkelijke bevestiging van uw prijskaarten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om een specifieke bevestiging en of dit wel gaat passen. Hierdoor blijven uw prijzen en productinformatie altijd duidelijk zichtbaar voor uw klanten, onafhankelijk van de manier en locatie van presentatie.


Eenvoudig te verplaatsen: Prijskaarthouders met klemmen zijn gemakkelijk te verwijderen en opnieuw te plaatsen. Dit maakt het handig wanneer u uw productdisplays regelmatig wilt wijzigen of aanpassen.


Verstelbare Positie: Dankzij de klemmen kunt u de positie van uw prijskaarten eenvoudig aanpassen. Hierdoor kunt u uw prijskaarten altijd in het zicht van uw klanten houden, ongeacht de grootte of de vorm van uw producten.


Geschikt voor Diverse Materiaalsoorten: Onze klem prijskaarthouders zijn geschikt voor verschillende materiaalsoorten, waaronder PVC prijskaarten. Dit maakt ze veelzijdig inzetbaar in allerlei winkels en displayomgevingen.

Prijskaarthouders met knijper

Prijskaarthouders met knijpers zijn ontworpen met een eenvoudig mechanisme dat zich vastklemt aan de zijkanten van uw prijskaarten. Deze knijperstijl biedt een elegante en minimalistische uitstraling aan uw productdisplays.

Voordelen van prijskaarthouders met knijper

Strak en eenvoudig design: De knijperstijl zorgt voor een strak en eenvoudig ontwerp dat de nadruk legt op uw prijskaarten en producten. Hierdoor krijgt uw winkel een georganiseerde en professionele uitstraling.

Ideaal voor smalle plaatsen: Door hun compacte ontwerp zijn prijskaarthouders met knijpers ideaal voor gebruik in smalle ruimtes of op drukke schappen waar de ruimte beperkt is.

Kunststof prijskaarthouders: duurzaamheid en veelzijdigheid

Kunststof prijskaarthouders hebben zich bewezen als duurzame en veelzijdige opties voor winkeliers. Gemaakt van hoogwaardig kunststof, bieden ze verschillende voordelen voor zowel kleine als grote retailers.

Voordelen van kunststof prijskaarthouders

Duurzaamheid: Kunststof prijskaarthouders zijn bestand tegen dagelijks gebruik in drukke winkelomgevingen. Ze zijn stootvast en behouden hun vorm, zelfs bij regelmatige verplaatsingen en aanpassingen.


Waterbestendigheid: In winkels met koelvitrines of buitenstands zijn kunststof prijskaarthouders de ideale keuze vanwege hun waterbestendige eigenschappen. Ze zullen niet worden aangetast door vocht of water.


Transparantie: De transparante eigenschappen van kunststof prijskaarthouders zorgen ervoor dat uw prijskaarten duidelijk zichtbaar zijn zonder de aandacht van uw producten af te leiden.


Aanpasbaarheid: Kunststof prijskaarthouders zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, maten en kleuren, waardoor ze aanpasbaar zijn aan de look en feel van uw winkelomgeving.

Metalen prijskaarthouders: robuustheid en stijlvolle presentatie

Voor winkeliers die op zoek zijn naar een vleugje stijl en robuustheid in hun productpresentatie, zijn metalen prijskaarthouders de juiste keuze. Gemaakt van hoogwaardig metaal, bieden ze unieke voordelen voor uw winkelomgeving.

Voordelen van metalen prijskaarthouders

Robuustheid: Metalen prijskaarthouders zijn ongeëvenaard in hun stevigheid en duurzaamheid. Ze kunnen zelfs de meest veeleisende winkelomgevingen aan en behouden hun kwaliteit langdurig.


Luxe uitstraling: Metalen prijskaarthouders hebben een luxueuze uitstraling. Ze voegen een vleugje klasse toe aan uw product displays.


Minimalistisch design: Metalen prijskaarthouders hebben een minimalistisch ontwerp dat de focus legt op uw prijskaarten en producten, waardoor een professionele uitstraling ontstaat.


Weinig onderhoud: Metalen houders zijn gemakkelijk schoon te maken en vereisen weinig onderhoud, waardoor ze ideaal zijn voor drukbezochte winkels.

Conclusie: Kies de Perfecte Prijskaarthouder voor uw Winkel

Het is duidelijk dat prijskaarthouders met klem en knijper elk hun unieke voordelen bieden, afhankelijk van de specifieke behoeften van uw winkelomgeving. Terwijl de klem houders stabiliteit en flexibiliteit bieden, voegen de knijper houders een vleugje eenvoudige elegantie toe en besparen ze ruimte. Zowel kunststof als metalen prijskaarthouders hebben hun eigen voordelen op het gebied van duurzaamheid, stijl en aanpasbaarheid.


Bij PEACK interior begrijpen we het belang van het kiezen van de juiste prijskaarthouders voor uw winkel. Onze uitgebreide collectie biedt talloze opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen, en al onze prijskaarthouders zijn geschikt voor PVC prijskaarten. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het kiezen van de perfecte prijskaarthouders om uw productdisplays naar een hoger niveau te tillen. Maak uw winkelomgeving compleet met de stijlvolle en functionele prijskaarthouders van PEACK interior.


Wil jij graag advies voor jouw zaak? 

Neem gerust contact met ons op!