PEACK Prijskaartsysteem

Maak je eigen prijskaartjes met ons prijskaartsysteem. Een efficiënte totaaloplossing die je veel tijd en energie bespaart voor onder andere bakkers, slagers, kaasspeciaalzaken en delicatessenzaken. Onze stevige en duurzame PVC-kaartjes zijn zo groot als een bankpasje (85x54mm) en verkrijgbaar in verschillende kleuren, van zwart tot goud en van graniet tot hout.

Op de voorkant van de kaartjes kan je niet alleen de productnaam en prijsinformatie plaatsen, maar ook je logo of scancode. De achterkant van de kaart kan je gebruiken voor ingrediënten- en allergenen. Zo heeft iedere winkelmedewerker direct toegang tot alle informatie en kan er meer productinformatie worden verstrekt aan de klant.

Eenvoudig en snel toepasbaar

Bij het overstappen op plastic prijskaartjes heb je niet veel nodig. Enkel een prijskaartprinter, prijskaartjesen printlint. De printer is van compact formaat, zodat je het gemakkelijk kan opbergen en altijd binnen handbereik is. Je ontwerpt de kaarten van achter je computer en met één klik zijn ze geprint en klaar voor gebruik.

Voldoet aan HACCP-eisen

De prijskaartjes zijn duurzaam in gebruik en, indien nodig, snel te vervangen. Ze zijn gemaakt van PVC en de tekst wordt erop gedrukt door middel van hitte, hierdoor zijn ze bestand tegen water, olie en vet. Je maakt ze makkelijk schoon in vaatwasser of met lauw water en zeep, zonder dat de tekst verdwijnt. Zo voldoe je altijd aan de HACCP-eisen.

Luxe en professionele uitstraling

De prijskaartjes zijn in allerlei kleuren beschikbaar, waardoor je ze perfect kunt laten aansluiten bij de inrichting en stijl van je winkel. Door de continuïteit in de uitstraling zorg je niet alleen voor luxe en professionaliteit, maar je creëert ook rust en eenheid in je winkel. Je bent immers niet afhankelijk van een mooi handschrift.

Prijskaartjesservice voor lage oplage

Heb je maar een klein aantal prijskaartjes nodig? Dan kan het een oplossing zijn om de kaartjes door ons te laten drukken. Je hoeft dan zelf geen prijskaartprinter aan te schaffen. Ideaal voor een gelegenheid of feestdagen waar je speciale kaartjes voor wilt drukken. Lees meer over hoe onze prijskaartjesservice in zijn werk gaat

Profiteer van de voordelen

PEACK Prijskaartsysteem biedt vele voordelen. Wij zetten ze voor je op een rij:

 • Tijdbesparend
 • Flexibel en hygiënisch
 • Langere levensduur dan gelamineerde prijskaartjes
 • Vaatwasmachinebestendig
 • Eigen ontwerpen
 • Dubbelzijdig printen
 • Voordeligste oplossing voor kleine oplages
 • Eenvoudig na- of bijbestellen
 • Startklare pakketten
 • Razendsnel printen
 • Niet afhankelijk van een mooi handschrift

Prijskaartsysteem bestellen

Bestel nu ons prijskaartsysteem en profiteer van de voordelen. Wil je eerst meer informatie of advies? Neem dan contact met ons op via contact@peackinterior.com of 085 760 22 06.