Ontwerp jouw eigen toonbank

ontwerp de perfecte TOONBANK voor jouw zaak

TOONBANK TONNY

Jij wilt jouw zaak toch ook laten pronken? Geef je zaak toonbank TONNY. De geheel modulaire toonbank-balie met PAUW-effect. Stel jouw toonbank samen en kies uit meer dan 1000 designs. Bepaal zelf welke vorm, modules en design bij jouw winkelconcept passen. Zo is er voor iedere winkel, groot of klein, een passende én betaalbare oplossing.

DOWNLOAD DIRECT ONZE BROCHURE
 • Creatieve vrijheid

  Geef creativiteit de vrijheid. Stel met één klik op de muis jouw ideale toonbank samen. Kies de functie, vorm en stijl die bij jouw winkel past.

 • eenvoudig installeren

  Heb je twee linker handen? Dat maakt niet uit. De installatie van de TONNY verloopt makkelijk en snel. Gewoon uitpakken, plaatsen en in gebruik nemen.

 • Toonbank & Werkbank

  TONNY is verkrijgbaar als toonbank van 80cm diep en als werkbank van 60cm diep. Combineer om een passende set te maken.

 • Ontdek je PAUW-Effect

  Optioneel kan toonbank TONNY gemonteerd worden op locaties en bijvoorbeeld vastgekit worden om vocht buiten te houden.

Stel je toonbank samen uit modules

Het voordeel van onze toonbank TONNY is dat deze volledig naar eigen smaak is in te richten. Ieder kastje is te zien als een losse module, waarvan je zelf bepaalt hoe en waar jij dit wil hebben in jouw toonbank. Wil je bijvoorbeeld een toonbank met aan de linkerkant een deurtje, en aan de rechterkant een kastje met lades? Of liever kastjes met open vakverdeling? Met onze modulaire toonbank TONNY is het allemaal mogelijk. 

Zoek jij een toonbank met specifieke toevoegingen zoals een vitrine, verhoging, gebakskoeling of barkoeling? Dan voegen we deze gemakkelijk toe. Heb jij zelf al apparatuur die in te toonbank moet komen? Dan houden we hier rekening mee in het ontwerp van de toonbank.

 • OPEN VAKVERDELING

 • DEURTJE

 • 3 LADES

 • LADE + DEURTJE

CUTLY II voor 2 (snij)machines bekleed met Cotto Mattonella Anticato

Speciale modules

Kies voor een speciale module zoals een hoekmodule of ombouw voor een machine

Naast onze 4 basis modules kan je ook kiezen voor speciale modules zoals een ombouw voor een snijmachine of koelmeubel. Deze ombouw kan je kiezen in dezelfde stijl of juist een afwijkende stijl van de rest van de toonbanklijn om zo de lijn te breken. Bekijk onze brochure of neem contact met ons op voor meer informatie.

Brochure downloaden

Speciale modules

Laat een stijlvolle koelvitrine of warmhoudvitrine inbouwen

Kies uit een groot assortiment koelvitrines en warmhoudvitrines en maak jouw toonbank compleet. Kies een witte of zwarte uitvoering, of ga voor RVS afhankelijk wat past bij jouw winkel. De vitrines worden ingebouwd en kant-en-klaar geleverd.

Bekijk hier onze inbouw koelvitrines
1 van
Projectadvies en inrichting voor winkels die opzoek zijn naar hun PAUW effect

Laat ons meedenken met jouw project

Advies en projectinrichting

Wij denken graag met jouw mee over de inrichting van jouw nieuwe winkel. Welke meubels het meest geschikt zijn, welke koelingen je het beste kan gebruiken en advies over kleuren en materialen. Stuur ons een bericht via WhatsApp en een van onze interieuradviseurs staat voor u klaar!

Stuur ons een WhatsApp bericht

Op maat gemaakt met PAUW effect

Maatwerk oplossingen

Iedere winkel is anders en op ieder potje past een dekseltje. Kan je niet helemaal vinden wat binnen jouw wensen past? Of heb een zelf een ontwerp getekend en wil je die graag laten produceren? Dat kan! Stuur ons dan een berichtje en dan gaan wij voor je aan de slag.

Stuur ons een WhatsApp bericht

Bezorging & Levertijd

De levertijd van een toonbank, balie en/of werkbank is gemiddeld 4 weken. Bij bijzondere aanvragen of specifieke materialen, kan een langere levertijd van toepassing zijn. Hou er rekening mee dat het even tijd kost om alle details voor jou perfecte meubel op papier te krijgen. Pas vanaf wanneer alle details duidelijk zijn kunnen wij de productie starten.

Voor de levering werken wij met ervaren transporteurs die met professionele laad- en losapparatuur komen. Wij stoppen alle zorg in het maken van jou meubel en willen graag dat deze net zo mooi aankomt als wij hem gemaakt hebben. Jouw meubel wordt direct bij jouw zaak geleverd. 

Montage op locatie

In principe worden onze meubels kan en klaar geleverd zodat jij ze alleen uit hoeft te pakken en het meubel op zijn plek hoeft te zetten. Echter, is het bij grotere meubels en projecten aan te raden om deze te laten monteren door ons of iemand met ervaring. Je wil dat jou interieur strak in jou winkel zit zodat je er jaren mee vooruit kan. Dat kan een professional net iets beter.

Wij adviseren je graag of montage relevant is en wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Non-food balies

Ben je opzoek naar een balie? Check dan onze balie BOBBY

Zoek jij een balie voor jouw non-food winkel? Bekijk dan nu BOBBY de balie met PAUW effect voor iedere winkel. Van kassameubel tot aan receptie, we denken graag met jou mee voor een optimaal meubel voor jouw zaak.

Lees meer over non-food toonbanken & balies