Toonbank TONNY | Winkelmeubels | PEACK Interior
Sfeerbeeld toonbank TONNY met  licht eiken visgraat motief.

ontwerp de perfecte TOONBANK voor jouw zaak

MODULAIRE TOONBANK

Jij wilt jouw zaak toch ook laten pronken? Geef je zaak toonbank TONNY. De geheel modulaire toonbank-balie met PAUW-effect. Stel jouw toonbank samen en kies uit meer dan 1000 designs. Bepaal zelf welke vorm, modules en design bij jouw winkelconcept passen. Zo is er voor iedere winkel, groot of klein, een passende én betaalbare oplossing.

Creatieve 
vrijheid

Geef creativiteit de vrijheid. Stel met één klik op de muis jouw ideale toonbank samen. Kies de functie, vorm en stijl die bij jouw winkel past.  
eenvoudig
installeren
Heb je twee linker handen? Dat maakt niet uit. De installatie van de TONNY verloopt makkelijk en snel. Gewoon uitpakken, plaatsen en in gebruik nemen. 

toonbank & werkbank

TONNY is verkrijgbaar als toonbank van 80cm diep en als werkbank van 60cm diep. Combineer om een passende set te maken.

Ontdek je PAUW-Effect

Optioneel kan toonbank TONNY gemonteerd worden op locaties en bijvoorbeeld vastgekit worden om vocht buiten te houden. 

ONZE MODULES & TOEVOEGINGEN

Het voordeel van onze toonbank TONNY is dat deze volledig naar eigen smaak is in te richten. Ieder kastje is te zien als een losse module, waarvan je zelf bepaalt hoe en waar jij dit wil hebben in jouw toonbank. Wil je bijvoorbeeld een toonbank met aan de linkerkant een deurtje, en aan de rechterkant een kastje met lades? Of liever kastjes met open vakverdeling? Met onze modulaire toonbank TONNY is het allemaal mogelijk. 


Zoek jij een toonbank met specifieke toevoegingen zoals een vitrine, verhoging, gebakskoeling of barkoeling? Dan voegen we deze gemakkelijk toe. Heb jij zelf al apparatuur die in te toonbank moet komen? Dan houden we hier rekening mee in het ontwerp van de toonbank.


BEKIJK VOORBEELDEN VAN ONZE TOONBANK TONNY

Toonbank TONNY II met 2 kastjes

TONNY II

Toonbank 2 kastjes

BxDxH – 120x80x90cm

Toonbank TONNY met 3 kastjes

TONNY III

Toonbank met 3 kastjes

BxDxH – 180x80x90cm

Toonbank TONNY met 4 kastjes

TONNY IV

Toonbank met 4 kastjes

BxDxH – 240x80x90cm

Toonbank met marmer structuur zelf samen stellen
Toonbank TONNY donker marmer look

Ontelbare mogelijkheden in decoren en design

Niet alleen de functionele modulaire onderdelen van de toonbank zijn belangrijk, misschien nog wel belangrijker is het design. Kies je bijvoorbeeld voor een steenlook, metaallook of een houtlook? Jij bepaalt hoe jouw toonbank er uit komt te zien!


Voor de buitenkant en het blad kan je kiezen uit meer dan 1000 designs. Standaard gebruiken we decor plaatmaterialen en HPL, maar ook akoestische panelen, behang, tegels of 3D panelen zijn mogelijkheden. Op zoek naar inspiratie? Bekijk dan ook eens een aantal van onze eerdere projecten.

Een selectie uit de mogelijke designs

Download hier de brochure en stel direct jouw modulaire toonbank samen

De Stappen tot JOUW EIGEN Toonbank

Stel zelf of samen met ons jouw eigen TONNY samen uit onderstaande keuzes

Icoontje kies het aantal kastjes

STAP 1: Aantal kastjes

Kies hoeveel kastjes jij aan elkaar schakelt. Dit bepaalt de lengte van jouw toonbank. Hierbij kies je ook voor diepte van 60cm of 80cm. 

Icoontje kies de invulling van de kastjes

STAP 2: invulling kastjes

Kies per kastje voor een deurtje, 3 lades, een deurtje & lade of een open vakverdeling. Hierbij kies jij ook de kleur van de handgrepen.

Icoontje kies de kleur van de binnenkant

STAP 3: KLeur BInnenkant

Standaard maken wij de binnenkant van de kastjes zwart of wit. Toch een andere voorkeur? Laat het ons gerust weten!

Icoontje kies het design voor de ombouw

STAP 4: DESIGN BUITENKANT

Kies een van de 1000+ designs voor de ombouw en het blad. Standaard gebruiken we decorplaat en HPL. Liever latjes of tegels als ombouw of een composiet werkblad? Het kan!

DE AFMETINGEN & CUSTOM PROJECTEN

Dankzij de modulaire eigenschappen van onze toonbank TONNY is deze gemakkelijk te schakelen tot een passende toonbank voor jouw zaak. Elk kastje heeft een afmeting van 60x80x90cm (bxdxh). Kom je toch niet uit met één van onze standaard maten? Geen zorgen, dan zoeken we gewoon een oplossing op maat. Zo is er voor elk type zaak of winkel een geschikte toonbank, werkbank of balie samen te stellen.

Kastindeling & kleur van de binnenkant

Toonbank TONNY modulair samengesteld
Toonbank TONNY III lade + deurtje en open vlakverdeling
Toonbank TONNY III invulling van de kastjes
Toonbank TONNY IIII modulair samengesteld
Toonbank TONNY met vier kastjes
Toonbank TONNY open vakverdeling zwart
Kastje TONNY zwart
Open vakverdeling

OPEN VAKVERDELING

Toonbank TONNY deurtje

DEURTJE

Toonbank TONNY met 3 lades

3 LADES

Toonbank TONNY met lade & deurtje

LADE + DEURTJE

LEVERING & LEVERTIJD

De levertijd van een toonbank, balie en/of werkbank is gemiddeld 4 weken. Bij bijzondere aanvragen of specifieke materialen, kan een langere levertijd van toepassing zijn. De toonbank wordt direct bij jouw zaak geleverd. Heb je twee linker handen? Dat maakt niet uit. Het neerzetten van de TONNY toonbank is makkelijk en snel. Gewoon uitpakken, neerzetten en in gebruik nemen. Makkelijk toch?

NON-FOOD | BEAUTY | HEALTH | FASHION | OFFICE

Zoek jij een toonbank, werkbank of balie voor jouw non-food winkel? Geen probleem! Via onderstaande knop ga je direct naar onze non-food meubels. Van kassameubel tot aan receptie, we denken graag met jou mee voor een optimaal meubel voor jouw zaak.

TOEPASSING VAN DE TONNY TOONBANK

Niet alleen is toonbank TONNY volledig in te richten naar eigen smaak. Ook kies jij de ideale toepassing. Zet jij TONNY in jouw winkel, speciaalzaak, kapsalon, horecazaak of sportschool. Door de modulaire eigenschappen en de mogelijkheden in design en beleving zijn de toepassingen oneindig. Beschikbaar als toonbank, werkbank en balie. Waar zet jij TONNY neer? Laat het ons weten!


PERSOONLIJK ADVIES?

WIJ STAAN KLAAR OM JE TE HELPEN!

Wil jij een toonbank of balie kopen?

Wij helpen je graag! Met zoveel verschillende mogelijkheden kan het best een opgave zijn om een toonbank en/of werkbank samen te stellen. Daarom staan onze gespecialiseerde adviseurs klaar om je te helpen. Samen ontwerpen jullie de perfecte toon- of werkbank voor jouw winkel. Wil je graag vrijblijvend advies ontvangen of informatie over een meubel op maat? Neem contact met ons op.