Vrieskast | PEACK Interior

Professionele vrieskast kopen: een duurzame investering


Als het aankomt op professionele keukens en voedselopslag, is de kwaliteit van apparatuur van groot belang. In dit opzicht zijn professionele vrieskasten een onmisbaar element voor elke horecagelegenheid, grootkeuken of voedselproductiebedrijf. Bij PEACK Interior begrijpen we het belang van hoogwaardige, duurzame en betrouwbare vrieskasten voor uw zakelijke behoeften. Als leverancier van professionele vrieskasten hebben we ons toegewijd om topkwaliteit apparatuur te leveren, ondersteund door uitstekende service.

Kwaliteit staat voorop

Bij PEACK Interior staat kwaliteit bovenaan onze lijst. We begrijpen dat uw professionele vrieskasten moeten kunnen omgaan met de zware eisen van een drukke keukenomgeving en een constante stroom van verse producten. Daarom hebben we zorgvuldig een assortiment samengesteld van hoogwaardige vrieskasten, vervaardigd door gerenommeerde fabrikanten die bekend staan om hun betrouwbaarheid, service en garantie.


Onze vrieskasten zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen dagelijks intensief gebruik en schommelingen in temperatuur. Ze zijn ontworpen om efficiëntie te bevorderen, waardoor uw bedrijfskosten laag blijven terwijl ze een optimale prestatie leveren. Bovendien worden alle vrieskasten grondig getest voordat ze de magazijnen verlaten, zodat we er zeker van kunnen zijn dat ze aan de hoogste normen voldoen.

Duurzaamheid voor lage kosten

Naast kwaliteit hechten we bij PEACK Interior ook veel waarde aan duurzaamheid en behoud van kwaliteit. We begrijpen de noodzaak om verantwoordelijk om te gaan met materialen en kosten van behoud en gebruik laag te houden. Onze professionele vrieskasten zijn ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten, waardoor uw energiekosten zo laag mogelijk blijven. We werken samen met fabrikanten die zich inzetten voor duurzaamheid en die innovatieve technologieën gebruiken om hun apparatuur milieuvriendelijker te maken. Bij het selecteren van vrieskasten voor ons assortiment letten we op energielabels en certificeringen. 

Sale Off
Opslagvriezer UF400VS
Sale Off
Staande vriezer GN2/1 RF1420
Sale Off
Opslagvriezer GN2/1 UF600
Sale Off
Opslagvriezer UF200S
Sale Off
Displayvrieskast UF400VG
Sale Off
Displayvrieskast NF7500G
Sale Off
Displayvrieskast UFSC370G

Een breed assortiment voor diverse toepassingen 

Bij PEACK Interior bieden we een uitgebreid assortiment aan professionele vrieskasten om aan verschillende toepassingen te voldoen. Of u nu een compacte vrieskast nodig heeft voor een klein café, een grote vrieskast voor een drukke restaurantkeuken of een gespecialiseerde vrieskast voor voedselproductie, we hebben de perfecte oplossing voor u. Onze vrieskasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties, met opties voor enkele of dubbele deuren, schuifdeuren of glazen deuren, afhankelijk van uw specifieke behoeften. We begrijpen dat ruimte vaak een beperkende factor is in professionele keukens, dus we hebben ervoor gezorgd dat ons assortiment vrieskasten gemakkelijk kan worden geïntegreerd in uw bestaande keukenlay-out. Bekijk hieronder een overzicht van verschillende vriesoplossing in ons assortiment:


1. Vrieskasten: Onze vrieskasten zijn ideaal voor professioneel gebruik in keukens, restaurants en cafés. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en formaten, zodat u de juiste vrieskast kunt kiezen die past bij uw ruimte en behoeften. Onze vrieskasten bieden nauwkeurige temperatuurregeling, gelijkmatige luchtcirculatie en zijn energie-efficiënt, wat zorgt voor optimale voedselbewaring en kostenbesparingen op lange termijn.


2. Displayvriezers: Voor bedrijven die hun bevroren producten willen presenteren en klanten willen verleiden tot aankopen, zijn onze displayvriezers de perfecte keuze. Deze vriezers hebben glazen deuren, waardoor klanten een visuele weergave krijgen van uw assortiment, terwijl uw producten nog steeds veilig worden bewaard op de juiste temperatuur. Onze displayvriezers zijn stijlvol, energiezuinig en kunnen helpen de verkoop te stimuleren door de aantrekkelijke presentatie van uw producten.


3. Horeca en Opslagvriezers: Voor de horecabranche en voedselproductiebedrijven bieden we horeca- en opslagvriezers die ideaal zijn voor het bewaren van grote hoeveelheden voedsel. Deze vriezers hebben een robuuste constructie en bieden voldoende opslagruimte voor uw voorraden. Ze zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en efficiëntie, waardoor uw keukenpersoneel snel en gemakkelijk toegang heeft tot bevroren ingrediënten.


4. Vrieskisten: Onze vrieskisten zijn perfect voor situaties waarin u grote hoeveelheden voedsel op lange termijn moet opslaan. Deze kisten bieden een ruime opslagcapaciteit en zijn gemakkelijk toegankelijk via een bovenklep. Naast vrieskisten met een dichte klep, bieden we ook verschillende vrieskisten met transparante klep. Deze zijn zeer geschikt voor verkoop van bevroren producten of bijvoorbeeld ijsjes.


5. Vrieswerkbanken: Voor professionele keukens waar ruimte optimaal moet worden benut, bieden onze vrieswerkbanken een praktische oplossing. Deze vrieskasten zijn uitgerust met een werkblad bovenop, waardoor ze dienen als zowel opslagruimte als werkruimte. Met onze vrieswerkbanken kunt u ingrediënten gemakkelijk bereiden en opslaan in één handig meubel.


6. Schepijsvitrines: Voor ijssalons en dessertwinkels hebben we schepijsvitrines die speciaal zijn ontworpen om uw ijscreaties op een aantrekkelijke manier te presenteren aan klanten. Onze schepijsvitrines zijn voorzien van glazen wanden, interne verlichting en nauwkeurige temperatuurregeling om ervoor te zorgen dat uw ijs altijd in optimale staat wordt bewaard.


7. IJsblokjesmachines: Voor horecagelegenheden en drankenservice bieden we ijsblokjesmachines die betrouwbaar en efficiënt zijn. Onze ijsblokjesmachines kunnen grote hoeveelheden ijs produceren en zijn uitgerust met functies zoals automatische ijsafgifte en waterfiltratie voor een continue toevoer van hoogwaardige ijsblokjes.

Innovatieve technologieën voor optimale prestaties 

Onze professionele vrieskasten zijn uitgerust met innovatieve technologieën die zijn ontworpen om de prestaties te optimaliseren en de efficiëntie te verhogen. Eén van deze technologieën is het geavanceerde koelsysteem, dat zorgt voor een gelijkmatige en constante temperatuurverdeling in de hele vrieskast. Dit is essentieel om ervoor te zorgen dat uw voedsel veilig wordt bewaard en de kwaliteit behouden blijft. Bovendien zijn veel van onze vrieskasten uitgerust met intelligente ontdooifuncties die ijsvorming minimaliseren en handmatig ontdooien overbodig maken. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite, maar verlengt ook de levensduur van de vrieskast en zorgt voor een efficiënter energieverbruik.

Hygiëne en veiligheid

In een professionele keukenomgeving is hygiëne van het grootste belang. Onze professionele vrieskasten zijn ontworpen met het oog op hygiëne en veiligheid, en veel van de modellen zijn voorzien van antibacteriële coating aan de binnenkant om de groei van bacteriën te voorkomen.

Bovendien zijn verschillende van onze koel- en vriesmeubels voorzien van vergrendelingssystemen om ongeoorloofde toegang te voorkomen en uw producten veilig te houden. De materialen die worden gebruikt in de constructie van onze vrieskasten voldoen aan strenge normen en zijn gemakkelijk schoon te maken, waardoor u een optimale hygiëne kunt handhaven.

Waar u op moet letten bij het kopen van een professionele vrieskast

Het kiezen en kopen van een professionele vrieskast is een belangrijke beslissing voor elk bedrijf dat voedsel opslaat of verwerkt. Het is essentieel om de juiste vrieskast te selecteren die voldoet aan de specifieke behoeften en eisen van uw bedrijfsactiviteiten. Hier zijn enkele belangrijke factoren om op te letten bij het maken van uw keuze:


1. Capaciteit en Grootte:

Bepaal eerst hoeveel opslagruimte u nodig heeft. Overweeg de hoeveelheid voedsel die u dagelijks verwerkt en de ruimte die beschikbaar is in uw keuken of opslagruimte. Zorg ervoor dat de gekozen vrieskast past in de beschikbare ruimte en dat het interieur voldoende capaciteit heeft om uw voedselvoorraden te bewaren.


2. Temperatuurbereik en precisie:

Controleer het temperatuurbereik van de vrieskast en zorg ervoor dat het geschikt is voor de producten die u wilt bewaren. Een nauwkeurige temperatuurregeling is essentieel om de kwaliteit en veiligheid van het voedsel te waarborgen. Sommige vrieskasten bieden mogelijk meerdere temperatuurzones voor het bewaren van verschillende soorten voedsel.


3. Energie-efficiëntie:

Kies voor een energie-efficiënte vrieskast om uw bedrijfskosten te verlagen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Let op het energielabel en zoek naar modellen met energiebesparende functies, zoals automatische ontdooiing en LED-verlichting.


4. Koelsysteem en luchtcirculatie:

Een efficiënt koelsysteem en goede luchtcirculatie zijn cruciaal om ervoor te zorgen dat de temperatuur gelijkmatig in de vrieskast wordt verdeeld. Dit voorkomt ijsvorming en zorgt ervoor dat voedsel op alle planken veilig wordt bewaard.


5. Constructiemateriaal en hygiëne:

Kijk naar het materiaal waaruit de vrieskast is gebouwd. Roestvrij staal is een populaire keuze vanwege de duurzaamheid en hygiënische eigenschappen. Ook moet de vrieskast gemakkelijk schoon te maken zijn om een goede hygiëne te waarborgen.


6. Deurtype en vergrendeling:

Overweeg het type deur dat het beste past bij uw behoeften. Schuifdeuren zijn handig in drukke keukens, terwijl glazen deuren handig kunnen zijn om snel het voedselvoorraad te controleren zonder de deur te openen. Zorg er ook voor dat de vrieskast is uitgerust met een stevig vergrendelingssysteem om onbevoegde toegang te voorkomen wanneer dit van toepassing is.


7. Geluidsniveau:

In sommige omgevingen kan het geluidsniveau van de vrieskast belangrijk zijn, vooral als deze zich in de buurt van klanten of personeel bevindt. Let op het geluidsniveau van de vrieskast en zoek naar modellen met stille werking als dat van belang is voor uw bedrijf.


8. Garantie en Ondersteuning:

Controleer de garantievoorwaarden en kijk naar de ondersteuning die wordt geboden door de fabrikant of leverancier. Een goede garantie en klantenservice zijn belangrijk om eventuele problemen of defecten snel op te lossen.


9. Budget:

Vrieskasten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, dus bepaal uw budget en zoek naar modellen die aan uw vereisten voldoen zonder uw financiën te overbelasten. Denk eraan dat kwaliteit en duurzaamheid op lange termijn belangrijker kunnen zijn dan alleen de initiële kosten.


10. Reviews en feedback:

Voordat u een definitieve beslissing neemt, is het raadzaam om reviews en feedback van andere klanten te bekijken. Dit kan u waardevolle inzichten geven in de betrouwbaarheid van de leverancier.


Door aandacht te besteden aan deze belangrijke factoren, kunt u de juiste professionele vrieskast kiezen die perfect aansluit bij uw zakelijke behoeften en uw voedselopslag op een efficiënte en veilige manier verbetert.

PEACK Interior: Uw partner voor professionele vrieskasten

Bij PEACK Interior begrijpen we dat de keuze van de juiste professionele vrieskast van cruciaal belang is voor uw bedrijf. Onze toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en service stelt ons in staat om aan uw behoeften te voldoen en een uitstekende ervaring te bieden.


Of u nu een kleine onderneming runt of deel uitmaakt van een grote voedselproductieketen, onze professionele vrieskasten zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van uw bedrijf. Met ons brede assortiment aan maten, configuraties en technologische functies, vindt u bij ons de ideale vrieskast die perfect aansluit bij uw wensen. Kies voor PEACK Interior als uw betrouwbare leverancier voor professionele vrieskasten en ontdek de voordelen van hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en uitstekende service. Samen kunnen we uw voedselopslag naar een hoger niveau tillen en uw zakelijke succes bevorderen.

Sale Off
Opslagvriezer UF400VS
Sale Off
Staande vriezer GN2/1 RF1420
Sale Off
Opslagvriezer GN2/1 UF600
Sale Off
Opslagvriezer UF200S
Sale Off
Displayvrieskast UF400VG
Sale Off
Displayvrieskast NF7500G
Sale Off
Displayvrieskast UFSC370G

Bekijk hier ons gehele assortiment vrieskasten


Wil jij graag advies voor jouw zaak? 

Neem gerust contact met ons op!