Vrieskisten aanbieding | PEACK Interior

Vrieskist aanbieding: 10% korting op alle vrieskisten


Bent u op zoek naar hoogwaardige vrieskisten voor uw bedrijf met een mooie aanbieding? Zoek dan niet verder! Als leverancier voor professionele vrieskisten hebben we goed nieuws voor u. We bieden een exclusieve aanbieding waarbij u 10% korting krijgt op alle vrieskisten bij inschrijving op onze nieuwsbrief. 

Voorbeeld van een vrieskist bij een bakker

De belangrijke rol van vrieskisten in diverse sectoren

Vrieskisten spelen een essentiële rol in tal van sectoren, van de voedselindustrie tot de medische en farmaceutische industrie. Ze bieden een efficiënte en betrouwbare manier om producten op lage temperaturen te bewaren en de versheid ervan te behouden. Of u nu een supermarkt, restaurant, laboratorium of ziekenhuis runt, de juiste vrieskisten kunnen het verschil maken in de kwaliteit en veiligheid van uw opgeslagen goederen.

PEACK Interior: uw partner voor professionele vrieskisten

Bij PEACK Interior begrijpen we het belang van hoogwaardige en betrouwbare vrieskisten voor bedrijven en het belang van scherpe prijzen voor kwalitatieve apparatuur. Niet iedere onderneming wil heeft het elke budget en daarom bieden we een breed assortiment in verschillende prijsklassen en maten (van groot tot klein) en in de aanbieding met 10% korting. Ons uitgebreide assortiment vrieskisten voldoet aan de hoogste normen op het gebied van prestaties en duurzaamheid. Onze vrieskisten zijn vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en materialen van topkwaliteit, waardoor ze ideaal zijn voor intensief commercieel gebruik.

Superieure koelprestaties

Bij PEACK Interior geloven we dat koelprestaties de kern vormen van elke vrieskist. Onze vrieskisten zijn uitgerust met krachtige koelsystemen die een uniforme temperatuurverdeling garanderen, waardoor uw goederen altijd op de juiste temperatuur worden gehouden. Of u nu ijs, vlees, groenten of medicijnen bewaart, onze vrieskisten bieden de perfecte omgeving voor een langere houdbaarheid en optimale kwaliteit.

Energiezuinig en milieubewust

Bij PEACK Interior zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid om duurzame oplossingen te bieden. Onze vrieskisten zijn ontworpen met energiezuinigheid in gedachten, met geavanceerde technologieën die het energieverbruik minimaliseren zonder concessies te doen aan de prestaties. Zo kunt u niet alleen besparen op uw operationele kosten, maar ook uw ecologische voetafdruk verkleinen.

Robuuste constructie

Onze vrieskisten zijn gebouwd om bestand te zijn tegen de zwaarste omstandigheden. We gebruiken duurzame materialen en solide constructies om ervoor te zorgen dat onze vrieskisten bestand zijn tegen dagelijks gebruik en langdurige opslag. Bovendien zijn onze vrieskisten uitgerust met geavanceerde veiligheidsfuncties, zoals vergrendelingssystemen en temperatuuralarmen, om ervoor te zorgen dat uw goederen veilig en beschermd blijven.

Vries met marmer-look ombouw

Ontdek ons diverse assortiment vrieskisten

Bij PEACK Interior begrijpen we dat verschillende bedrijven verschillende behoeften hebben als het gaat om vrieskisten. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan vrieskisten, met diverse maten, functies en ontwerpen om aan al uw wensen te voldoen.

Statische vrieskisten

Onze statische vrieskisten zijn ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een kostenefficiënte oplossing voor het bewaren van bevroren producten. Deze vrieskisten maken gebruik van een natuurlijke luchtcirculatie om de gewenste temperatuur te handhaven, waardoor ze minder energie verbruiken. Ze zijn beschikbaar in verschillende capaciteiten en kunnen worden aangepast aan uw specifieke vereisten.

Geventileerde vrieskisten

Als u een vrieskist nodig heeft met een gelijkmatigere temperatuurverdeling en snellere koeling, zijn onze geventileerde vrieskisten de perfecte keuze. Deze vrieskisten zijn uitgerust met ventilatoren die een consistente luchtcirculatie bevorderen, waardoor temperatuurschommelingen worden geminimaliseerd. Ze zijn ideaal voor het bewaren van gevoelige producten zoals ijsjes en gebak.

Glazen deur vrieskisten

Voor bedrijven waar presentatie en zichtbaarheid belangrijk zijn, bieden onze glazen deur vrieskisten de perfecte oplossing. Deze vrieskisten combineren functionaliteit met esthetiek en stellen klanten in staat om producten te zien zonder de deuren te openen, waardoor het energieverbruik wordt verminderd en de verkoop wordt gestimuleerd.

Sale Off
Vrieskast consumptie-ijs CF700 SL
Sale Off
Vrieskast consumptie-ijs FR205 SL
Sale Off
Vrieskast consumptie-ijs FR605 SL
Sale Off
Vrieskast consumptie-ijs IC400SCEB

De voordelen van inschrijven op onze nieuwsbrief

Nu u meer weet over de uitgebreide selectie vrieskisten die we bij PEACK Interior aanbieden, wilt u misschien nog een extra voordeel ontdekken. Door u in te schrijven op onze nieuwsbrief, krijgt u niet alleen waardevolle informatie over de nieuwste ontwikkelingen in de koelindustrie en onze producten, maar krijgt u ook direct 10% korting op al onze vrieskisten en andere koel- en vriesmeubels. We willen ervoor zorgen dat onze gewaardeerde klanten de beste deals krijgen en tegelijkertijd op de hoogte blijven van de nieuwste trends en technologieën. Mis deze unieke kans niet om te besparen op uw aankoop en meld u vandaag nog aan!

Inspiratie voor jouw zaak?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

Meer koel- en vriesmeubels in de aanbieding met 10% korting

We gaan verder dan alleen vrieskisten. We zijn uw one-stop-bestemming voor diverse hoogwaardige koel- en vriesmeubels, winkelinrichting en meubels (zoals kasten, karren, toonbanken, werkbanken en balies), die zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Van koelvitrines tot ijsblokjesmachines, we hebben een uitgebreid assortiment producten om uw bedrijf te voorzien van de beste koeloplossingen. En het beste nieuws is dat u 10% korting krijgt op alle meubels wanneer u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief!


Koelvitrines: Presenteer Uw Producten in Stijl

Onze koelvitrines zijn perfect voor het tentoonstellen van uw verse producten op een aantrekkelijke manier. Of het nu gaat om gebak, salades, zuivelproducten of andere gekoelde lekkernijen, onze koelvitrines bieden een optimale presentatie en zorgen ervoor dat uw klanten worden aangetrokken tot uw assortiment.


Displaykoelingen: Zichtbaarheid en Toegankelijkheid voor Uw Klanten

Met onze displaykoelingen kunt u uw producten op een efficiënte manier koelen en tegelijkertijd zichtbaarheid en toegankelijkheid voor uw klanten garanderen. Deze koelingen zijn ideaal voor supermarkten, gemakswinkels en cafetaria's, waar snelheid en efficiëntie essentieel zijn.


Wandkoelingen: Optimaliseer de Ruimte in Uw Winkel

Onze wandkoelingen zijn ontworpen om de beschikbare ruimte in uw winkel te maximaliseren. Ze kunnen eenvoudig aan de muur worden bevestigd en bieden voldoende ruimte om een verscheidenheid aan producten te koelen zonder veel vloeroppervlak in beslag te nemen.


Wijnkoelkasten: Bewaar Uw Wijn Op de Perfecte Temperatuur

Voor wijnliefhebbers bieden onze wijnkoelkasten een ideale oplossing om uw favoriete flessen op de perfecte temperatuur te bewaren. Met verschillende temperatuurzones kunt u rode en witte wijnen gescheiden bewaren, zodat elke fles zijn optimale smaak behoudt. Tip: bekijk ook eens onze wijndispenser


Blikkenkoelers: Hou Uw Dranken Verfrissend Koud

Onze blikkenkoelers zijn perfect voor het koelen van dranken in blik, zoals frisdranken, bieren en energiedranken. Met snelle koeltechnologie zorgen ze ervoor dat uw drankjes altijd verfrissend koud zijn en klaar voor uw klanten om van te genieten.


Barkoelingen:Efficiënte Koeling voor Uw Bar

Voor bars en cafés zijn onze barkoelingen een onmisbaar meubel. Ze bieden voldoende ruimte voor het koelen van flessen, blikjes en mixdranken, waardoor uw bartenders snel en efficiënt kunnen werken.


Horeca- en Opslagkoelingen:Optimaliseer Uw Opslagcapaciteit

Onze horeca- en opslagkoelingen zijn ontworpen voor grotere opslagbehoeften. Deze koelingen bieden voldoende ruimte om grote hoeveelheden voedsel en drank op de juiste temperatuur te bewaren, ideaal voor restaurants, hotels en andere horecagelegenheden.


Blast-chillers:Snel en Veilig Koelen van Warm Voedsel

Onze blast-chillers zijn essentieel voor elke professionele keuken. Ze zorgen voor snel en veilig koelen van warm voedsel, waardoor bacteriegroei wordt geminimaliseerd en de versheid en kwaliteit van het voedsel behouden blijven.


Koelwerkbanken: Efficiëntie en Functionaliteit Gecombineerd

Onze koelwerkbanken bieden het beste van twee werelden: een koelopslag en een werkruimte gecombineerd in één meubel. Dit maakt het gemakkelijk en efficiënt om uw voedsel te bereiden en koel te houden zonder constant tussen verschillende stations te hoeven schakelen.


Pizzawerkbanken: Perfect voor Pizzarestaurants

Voor pizzarestaurants bieden onze pizzawerkbanken een handige en praktische oplossing. Met voldoende ruimte om ingrediënten te bewaren en een werkblad om uw pizza's te bereiden, verhoogt u de efficiëntie en productiviteit in uw keuken.


Saladettes:Houd Uw Salades Vers en Klaar voor Serveren

Onze saladettes zijn speciaal ontworpen om uw verse salades koel te houden en klaar voor serveren. Ze zijn ideaal voor buffetten, saladebars en cafetaria's waar snelheid en versheid belangrijk zijn.


Displayvriezers:Presenteer uw bevroren producten met trots

Onze displayvriezers zijn perfect voor het tentoonstellen van uw bevroren producten aan klanten. Of het nu gaat om ijs, diepvriesmaaltijden of bevroren desserts, deze vriezers bieden een optimale presentatie en trekken de aandacht van uw klanten.


Horeca- en Opslagvriezers: Ruime Opslag voor Uw Bevroren Voorraad

Onze horeca- en opslagvriezers bieden ruime opslagmogelijkheden voor uw bevroren voorraad. Met verschillende afmetingen en capaciteiten zijn deze vriezers perfect voor het bewaren van grote hoeveelheden bevroren voedsel en ijs.


Vrieswerkbanken:Efficiëntie en Gemak in Uw Keuken

Onze vrieswerkbanken combineren vriesopslag en een werkblad in één handig meubel. Dit maakt het gemakkelijk om bevroren ingrediënten te bereiden zonder tijd te verspillen aan het heen en weer lopen naar uw vriezer.


Schepijsvitrines: Presenteer Uw Schepijs in Stijl

Voor ijssalons en dessertwinkels bieden onze schepijsvitrines een perfecte manier om uw heerlijke ijs te presenteren. Met glazen panelen kunnen klanten de smakelijke selectie zien en verleid worden om een heerlijke lekkernij te kiezen.


IJsblokjesmachines: Altijd Voldoende IJsvoorraad

Onze ijsblokjesmachines zorgen ervoor dat u nooit zonder ijs komt te zitten. Deze machines produceren snel en efficiënt ijsblokjes, perfect voor horecagelegenheden en evenementen waar een continue toevoer van ijs essentieel is.

Vriezer in een viswinkel

Schrijf u nu in en profiteer van 10% korting op ons gehele assortiment

Of u nu op zoek bent naar vrieskisten, koelvitrines, pizzawerkbanken, displayvriezers of een van onze andere hoogwaardige koel- en vriesmeubels, bij PEACK Interior hebben we precies wat u nodig heeft. En om het nog beter te maken, bieden we u 10% korting op al onze producten wanneer u zich inschrijft op onze nieuwsbrief. Ons team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste meubels voor uw bedrijf en u te voorzien van uitstekende klantenservice en ondersteuning. Tip: bekijk ook onze actie-categorie en combinatie-acties


Bij PEACK Interior begrijpen we dat het kiezen van de juiste vrieskist een belangrijke beslissing is voor uw bedrijf, en ons team staat klaar om u te helpen bij elke stap van het proces.

Inspiratie voor jouw zaak?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

Sale Off
Vrieskast consumptie-ijs CF700 SL
Sale Off
Vrieskast consumptie-ijs FR205 SL
Sale Off
Vrieskast consumptie-ijs FR605 SL
Sale Off
Vrieskast consumptie-ijs IC400SCEB
Sale Off
Vrieskast consumptie-ijs FR505 SL
Sale Off
Vrieskast consumptie-ijs IC200SCEB
Sale Off
Vrieskast consumptie-ijs IC700SC

Bekijk hier ons gehele assortiment vrieskisten


Wil jij graag advies voor jouw zaak? 

Neem gerust contact met ons op!