Meer omzet met de juiste winkelinrichting

Het creëren van de juiste winkelbeleving voor de klant is een belangrijk focuspunt. Het cognitieve vermogen dwingt de klant om binnen een paar seconden een keuze te maken tussen diverse producten en over te gaan tot aankoop.

Niet alleen de visuele elementen en de prijs zijn hierbij belangrijk. De gehele winkelinrichting heeft invloed op de beleving en dus ook op de omzet. Van belang is dat het inrichten van een winkel op een bepaalde manier gebeurt. Er zijn verschillende manieren om het winkelgedrag te beïnvloeden. Via onze webshop bieden wij ondernemers en winkeliers in de foodbranche de mogelijkheid de winkel zelf in te richten met meubels en accessoires. Wij bieden hiermee de mogelijkheid om met snel veranderde trends mee te gaan en je concept te ondersteunen met de juiste meubels en accessoires.

Toonbanken: het middelpunt van de winkel

De toonbank is vaak het eerste dat opvalt wanneer klanten de winkel binnenkomen. Het is dan ook het belangrijkste meubel in je winkel. In ons assortiment hebben wij toonbankenwerkbanken en vitrines geschikt voor iedere winkel. Onze modulaire toonbank TONNY is beschikbaar in verschillende maten en ruim 100 designs. Ontdek de meubels.

Beïnvloed het koopgedrag met kleuren en verlichting

De juiste sfeer creëer je onder andere met goede kleuren en verlichting. Een winkel met een effectief lichtplan leidt de ogen van je klanten naar belangrijke verkooppunten. Dit verhoogt de attentie op de producten en wekt koopdrang op. Bekijk ons assortiment hanglampen en spots.

Vertraag het looptempo

Besteed aandacht aan de entree. Mensen komen immers met een doel aar de winkel en kopen waar ze voor kwamen. Met een vaart lopen ze de winkel in. Een opvallende presentatie voor in de winkel, net na de ingang, vertraagt het looptempo. Onze presentatiemeubels en karren zijn hiervoor uitermate geschikt.

Decoratieve en functionele accessoires

De juiste accessoires maken de winkel af. Van etagères en manden tot toonbankstolpen en prijskaartjes. Al onze producten zijn op elkaar afgestemd. Hiermee creëer je één geheel en is de beleving van de klant maximaal.