Winkelinrichting voor de bakkerij en patisserie

Breng verleiding en beleving in de presentatie van brood, banket, bonbons en lekkernijen in de winkel, met jouw identiteit. De juiste winkelinrichting bevordert de verkoop van je producten en motiveert de medewerkers om in de winkel te werken.

Van toonbanken tot decoratieve accessoires

Met een breed scala aan opties van toonbanken, karren en presentatiemeubels, kan je jouw brood, banket, bonbons, taarten of chocolade op de beste manier presenteren. Ze helpen je om jouw winkel het karakter te geven dat jij wil. Eenheid is bij ons erg belangrijk waarbij kleuren en maten op elkaar zijn afgestemd.

Toonbanken

De toonbank is vaak het eerste dat opvalt wanneer klanten de winkel binnenkomen. Een eyecatcher in jouw winkel in de mogelijkheid om producten mooi te presenteren. In ons assortiment hebben wij toonbanken, werkbankenen vitrinesspeciaal geschikt voor de bakkerij. De modulaire toonbank TONNY uit onze eigen collectie is beschikbaar in verschillende maten en ruim 100 designs. Ontdek onze meubels.

Decoratieve accessoires

De juiste accessoires maken de winkel af. Van etagères en manden tot toonbankstolpen en planken. Al onze accessoires zijn afgestemd op onze meubels. Zo vormen ze bij elkaar een geheel interieur en creëer je een maximale beleving voor de klant.

Functionele accessoires

Naast decoratieve accessoires bieden wij ook functionele accessoires die handig, praktisch en nodig zijn in de bakkerij, zoals gebaks- en bonbonplaten op maat voor iedere toonbank. Wij blijven hierin innoveren en dat betekent regelmatig nieuwe functionele producten.

PEACK Prijskaartsysteem

Wij bieden praktische oplossingen om het werk voor jou en de medewerkers zo aangenaam mogelijk te maken. In plaats van de papieren uitgeprinte prijskaartjes hebben wij een efficiënter prijskaartsysteem in de vorm van PVC prijskaartjes.

Deze PVC prijskaartjes zijn duurzamer en hygiënischer dan papieren prijskaartjes. Doordat ze zijn gemaakt van PVC zijn de kaartjes bestand tegen water én vet en dus volledig afwasbaar. Het grote voordeel is dan ook dat ze voldoen aan de HACCP-eisen. Daarnaast zijn er bijbehorende prijskaarthouders verkrijgbaar in onze webshop die specifiek ontworpen zijn voor gebruik in de bakkerij en patisserie.

PEACK prijskaartensysteem bestaat uit complete PVC prijskaartjes voor alle doeleinden in de bakkerij. Ontdek ons prijskaartensysteem bestaande uit prijskaartprinters, prijskaartjes, prijskaarthouders, printlinten en reinigingsproducten.

Snelle levertijden

Bestel nu je producten en begin zo snel mogelijk met het inrichten van je winkel. Liever eerst meer informatie of advies nodig? Neem contact met ons op via contact@peackinterior.com of bel ons op 085 760 2206.

Brochure TONNY aanvraag