De beste prijskaartprinter voor jouw winkel – PEACK
De beste prijskaartprinter voor jou winkel

De beste prijskaartprinter voor jouw winkel

21 april 2022

Share:

Een eigen prijskaartprinter is de efficiëntste manier om eenvoudig en snel hygiënische prijskaartjes te printen. Er zijn verschillende soorten prijskaartprinters met ieder haar eigen kenmerken en mogelijkheden. In deze blog lichten we dit toe en laten we zien wat de verschillen tussen de modellen zijn.


evolis prijskaartprinters

Eigenlijk is onze ervaring met de Evolis printers het beste. Ten eerste hebben de printers haast geen storingen, iets wat bij lang niet alle merken vanzelfsprekend is. Daarnaast is de prijs-kwaliteit van de Evolis printers goed en drukken de printers hoge kwaliteit kaartjes. De kaartprinters zijn verkrijgbaar tot in duizenden euro’s maar voor het afdrukken van prijskaartjes heb je aan slechts de basis opties meer dan voldoende. Mocht je ook klantenkaarten willen drukken met bijvoorbeeld een chip, dan zou dit kunnen. Echter, heb je dan weer software nodig om deze data uit te lezen. Een klantenkaart of kortingskaart zonder chip kan wel weer gemakkelijk.

De voordelen van Evolis prijskaartprinters:

  • Full color
  • Eenvoudig in gebruik
  • Hoge watervaste drukkwaliteit
  • Netwerkaansluiting
  • Compact
  • Hoge druksnelheid


vier verschillende modellen

Onze Evolis serie kent vier verschillende modellen:Het verschil in bovenstaande printers zit hem in de verwerking van het aantal prijskaartjes én de printsnelheid. De Evolis Edikio Acces is het beste starterspakket. De Zenius is aanbevolen als je meerdere winkels hebt of veel prijskaartjes moet afdrukken. De Zenius Expert kan zelfs worden aangesloten op het netwerk waardoor je vanaf meerdere computers kaartjes kan afdrukken. Prijskaartjes met verschillende afmetingen printen? Dan is de Edikio Flex zeer geschikt.zo maak je een prijskaartje

Ontwerp in enkele minuten een uniek prijskaartje. Zo kan je niet alleen de prijs op een goed leesbare manier weergeven, maar ook je logo, een afbeelding en productinformatie (ingrediënten of allergieën). De prijskaartjes kan je ontwerpen in Word, Indesign of met een Pricetag software. Je hebt er geen ontwerpervaring voor nodig. 


DE BESTE PRIJSKAARTPRINTER VOOR JOUW WINKEL​

Heb je vragen over welke prijskaartprinter je het beste kan kopen voor jouw winkel? Als specialist kennen wij de mogelijkheden van onze prijskaartprinters en adviseren wij je graag. Neem contact met ons op via contact@peackinterior.com of via +31(0)85 760 22 06


Wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op

Producten die horen bij deze blog

CONTACT ONS
NIEUWSGIERIG NAAR WAT VERLICHTING VOOR JOUW WINKEL KAN DOEN?
Neem dan eens contact op en vraag naar de mogelijkheden? Wij adviseren je graag vrijblijvend.