Prijskaartjes lamineren vs printen – PEACK
PVC prijskaartjes voor gebak

prijskaartjes lamineren vs. printen

2 MEI 2022

Share:

Prijskaartjes voor bakkers, slagers, delicatessezaken en kaaswinkels zijn ongelofelijk belangrijk in je winkel. Een klant die niet snel een prijs kan vinden van een product laat het product liggen. Een handgeschreven prijskaartje is een eenvoudige en traditionele manier van prijzen, maar er zitten veel nadelen aan deze papieren optie. Het straalt veelal geen professionaliteit uit en papier wordt snel vies, kan je niet schoonmaken en moet je dus vaak vervangen. PVC prijskaartjes zijn een goed alternatief en voldoen aan de belangrijke HACCP-normen. In deze blog lichten we de voordelen ten opzichte van lamineren verder toe.


prijskaartjes lamineren

Het lamineren van de papieren prijskaartjes maakt het al iets duurzamer. Echter is dit wel arbeidsintensiever: printen, kaartjes uitknippen en vervolgens lamineren. En dit iedere keer opnieuw. Niet omdat de prijzen wijzigen, maar om voedselveiligheid. Gelamineerde prijskaartjes zijn namelijk moeilijk schoon te maken. Er kruipt snel vocht in de kaartjes, waardoor ze snel vies en onbruikbaar zijn.


Slagerij toonbank prijskaartjes van PVC | Waterbestendig en handig in gebruik

PVC PRIJSKAARTJES FLEXIBEL EN HYGIËNISCH​

PVC kaartjes zijn stevig en duurzaam en zijn zo groot als een bankpasje. Steeds meer verswinkels maken hier gebruik van. Niet alleen omdat het eenvoudig is, maar ook hygiënischer (vaatwasbestendig) en professioneler. Naast de prijs is er ook ruimte voor productinformatie. De prijskaartjes zijn in diverse kleuren beschikbaar, waardoor je ze perfect kan laten aansluiten bij de stijl van je winkelinrichting.PEACK PRIJSKAARTSYSTEEM​

Maak zelf eenvoudig je eigen prijskaartjes. Wij bieden een totaal pakket bestaande uit een printer, kaartjes en printlint. Een oplossing die niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook duurzaam en volgens de HACCP-eisen.


Ga direct zelf aan de slag en bestel de prijskaartprinter in de onze webshop. Liever eerst advies? Neem contact met ons op via contact@peackinterior.com of via +31(0)85 7602206.


Wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op

Producten die horen bij deze blog

CONTACT ONS
NIEUWSGIERIG NAAR WAT VERLICHTING VOOR JOUW WINKEL KAN DOEN?
Neem dan eens contact op en vraag naar de mogelijkheden? Wij adviseren je graag vrijblijvend.