Macaron display | PEACK Interior

Macaron display: indruk maken met jouw macaron presentatie


Ontdek de perfecte presentatie voor je macarons met de macaron standaard van PEACK Interior. Deze kunststof display tilt je macarons naar een hoger niveau door een elegante en luxe presentatie. Gemaakt van hoogwaardig kunststof, biedt deze transparante standaard een stijlvolle en degelijke showcase voor jouw heerlijke creaties.

Praktisch design

Met het praktische design van de macaron standaard blijven je macarons stevig op hun plek. De uitneembare strips maken het bijvullen en schoonmaken een fluitje van een cent. Je kunt snel en eenvoudig de macarons verwisselen en de display schoonhouden, zodat je altijd een smetteloze presentatie hebt.


De houders van de macaron standaard sluiten perfect op elkaar aan, waardoor je meerdere standaards kunt combineren en hierdoor zelf de baas bent over jouw presentatie en de hoeveelheid hiervan. Onze macaron standaarden zijn standaard uit voorraad leverbaar. Je hoeft niet te wachten op maatwerk, maar kunt direct beginnen met het verbeteren van je macaron presentatie. Onze standaarden zijn ontworpen met oog voor detail en duurzaamheid, zodat ze lang meegaan en je keer op keer van een prachtige presentatie kunnen genieten. Bestel vandaag nog je macaron standaard van PEACK Interior en geef je macarons de presentatie die ze verdienen. Laat je creaties stralen en maak van elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring.

Voor elke zaak een geschikte presentatie

Of je nu een professionele bakker, patisserie of delicatessenwinkel bent, de macaron standaard van PEACK Interior is de ideale keuze om je macarons op een unieke en aantrekkelijke manier te presenteren. Maak indruk op je klanten, gasten of vrienden met een display die de smaak en kwaliteit van je macarons weerspiegelt.

5 tips voor jouw macaron presentatie 

Wij geven jou graag vijf tips voor het presenteren van macarons in jouw winkel:


1. Thema-display: Creëer een thematische display die past bij het seizoen of een speciale gelegenheid. Bijvoorbeeld, gebruik pastelkleurige macarons en bloemdecoraties voor de lente, of ga voor rode en witte macarons met hartvormige decoraties voor Valentijnsdag.


2. Presenteer in de hoogte: Werk in de hoogte door met standaarden of verhogingen te werken. Het resultaat is een opvallend en indrukwekkend pronkstuk dat de aandacht van klanten trekt.


3. Regenboogpresentatie: Schik de macarons in een regenboogpatroon, waarbij elke rij een andere kleur heeft. Dit zorgt voor een levendige en kleurrijke presentatie die direct de vrolijke en speelse sfeer van macarons weergeeft.


4. Gepersonaliseerde kaarten: Plaats kleine, gepersonaliseerde kaarten bij elke macaron om de smaak en ingrediënten weer te geven. Dit voegt een professionele en persoonlijke touch toe aan de presentatie en helpt klanten bij het maken van hun keuze. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld onze PVC prijskaarten in combinatie met een prijskaartprinter. Zo print je op een mooie en unieke manier teksten en logo’s voor jouw producten. Bekijk hieronder een goed voorbeeld van bedrukte PVC kaarten.


5. Mix en match: Moedig klanten aan een pakketje met verschillende macarons samen te stellen door ze te voorzien van kleine serveertangen of losse doosjes aan te bieden waar je voor de klant een combinatiedoosjes kunt maken. Zo kunnen ze hun favoriete smaken verzamelen en een pakketje samenstellen. Dit geeft klanten de vrijheid om hun eigen unieke combinaties te maken en maakt de winkelervaring interactief.


Met deze creatieve presentatietips kun je de macarons in je winkel op een aantrekkelijke en onderscheidende manier presenteren, waardoor klanten niet alleen verleid worden door de smaak, maar ook door het visuele aspect van deze heerlijke lekkernijen.

Deskundig advies

Bij PEACK Interior hebben we dankzij de samenwerking met Emondt KMI meer dan 75 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige winkel oplossingen voor diverse retail en verswinkelomgevingen. Ons team van experts staat klaar om jou te adviseren en te begeleiden bij het vinden van de perfecte winkel display die aansluit bij jouw specifieke behoeften. Of je nu een kleinere boetiek hebt of een groot winkelcentrum beheert, wij hebben de expertise en creativiteit om jouw winkelpresentatie naar een hoger niveau te tillen.

Advies voor jouw zaak?

Kom je er niet helemaal uit of wil je toch graag advies voor jouw zaak? Neem dan gerust contact met ons op!

We kijken graag met je mee naar een geschikte oplossing.

wIJ STAAN KLAAR OM JOU TE HELPEN

Met zoveel verschillende mogelijkheden kan het best een opgave zijn om jouw winkelinterieur samen te stellen. Daarom staan onze gespecialiseerde adviseurs klaar om je te helpen. Samen denken we mee over de perfecte inrichting voor jouw zaak. Neem gerust contact met ons op.