Draadmanden Metaal

Een draadmand is een mand gemaakt van sterke metalen draden die in een patroon zijn geweven om een stevige en duurzame constructie te vormen. Draadmanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen en worden vaak gebruikt voor opslag, presentatie en organisatie van producten. Ze worden voornamelijk gebruikt in commerciële toepassingen, zoals in winkels voor het presenteren en organiseren van producten. De open structuur van de draadmanden maakt het gemakkelijk om de inhoud te zien, waardoor ze een praktische en veelzijdige presentatie en decoratie oplossing zijn.

De toepassingen van draadmanden

Een draadmand kan op zeer veel verschillende manieren worden gebruikt, afhankelijk van de grootte, vorm en gewenste functie ervan. Enkele voorbeelden zijn:

1. Het organiseren van producten

Draadmanden zijn ideaal voor het organiseren van verschillende items, zoals brood, kleding, handdoeken, toiletartikelen, boeken, speelgoed, enz. Je kunt de manden gebruiken om producten te categoriseren en ze gemakkelijk toegankelijk te maken voor de klant.

2. Opbergen en presenteren van groenten en fruit

Draadmanden kunnen ook goed worden gebruikt voor het opbergen van groenten en fruit. Door de open structuur van de manden kunnen de producten ademen en blijven ze langer goed! Win-win, toch?

3. Toepassing in winkelinrichting door de open structuur

De manden zijn gemaakt van draad en hebben een open ontwerp waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn voor klanten en de producten zeer goed zichtbaar zijn.

4. Draadmanden zijn stapelbaar

Doordat de draadmanden stapelbaar zijn, zijn ze een handige opbergoplossing zijn voor het maximaliseren van de opbergruimte in een kast, voorraadkast of op een plank. Door de manden op elkaar te stapelen, kun je de beschikbare ruimte optimaal benutten.

De voordelen van draadmanden

Veelzijdigheid

Draadmanden zijn veelzijdig en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals voor het opbergen van losse producten, het presenteren van producten en het weergeven van de huidige voorraad.

Duurzaamheid

Draadmanden zijn een duurzame oplossing, doordat ze zeer lang meegaan. Ze zijn gemaakt van stevig materiaal en kunnen een aanzienlijk gewicht dragen zonder te breken. De manden zijn eenvoudig opnieuw te coaten. Raakt jouw mand toch beschadigd? Dan kan een nieuwe coating worden aangebracht.

Zichtbaarheid

Het open ontwerp van draadmanden maakt het voor klanten gemakkelijk om de producten te zien en te selecteren die ze willen kopen, waardoor de verkoop wordt gestimuleerd.

Gemakkelijk te reinigen

Draadmanden zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Omdat ze van draad zijn gemaakt, kunnen ze eenvoudig worden afgeveegd of schoongemaakt met een (mild) reinigingsmiddel.

Draadmanden voor winkels en bakkerijen

Over het algemeen zijn draadmanden een uitstekende keuze voor winkelinrichting vanwege de eerder benoemde veelzijdigheid, duurzaamheid, zichtbaarheid en de ruimtebesparende en budgetvriendelijke voordelen. Dankzij de industriële looks van de draadmanden zijn de manden in zeer veel verschillende stijlen en omgevingen toe te passen.

Manden zijn voornamelijk een veelgebruikt item in bakkerijen, omdat ze kunnen worden gebruikt om brood, gebak en andere gebakken producten op te slaan en te presenteren. Manden geven een natuurlijke uitstraling aan de presentatie van brood en gebak. Dit past goed bij de ambachtelijke uitstraling van veel bakkerijen. Het open ontwerp van manden zorgt voor een goede ventilatie, wat belangrijk is voor het behoud van de kwaliteit van brood en gebak. Dit voorkomt ook dat er vocht ophoopt en schimmelvorming veroorzaakt. 

Draadmanden in beauty winkels en salons

Ook in beauty winkels en salons worden manden vaak gebruikt om producten op een gemakkelijke en georganiseerde manier te presenteren aan klanten. De draadmanden kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om verschillende soorten huidverzorgingsproducten, make-upproducten of haarverzorgingsproducten te scheiden en te presenteren. Dit kan het voor klanten gemakkelijker maken om de producten te vinden die ze nodig hebben en kan ook helpen bij het promoten van nieuwe of seizoensgebonden producten.

Sommige beauty winkels gebruiken ook manden als onderdeel van hun promotie- en strategie. Manden kunnen worden gebruikt om verschillende producten samen te groeperen en te bundelen als een speciale aanbieding of cadeau-set. Dit kan klanten aanmoedigen om meer producten te kopen en hen ook een gevoel van waarde geven.

Over het algemeen zijn manden dus een handig hulpmiddel voor beauty winkels om hun producten op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier te presenteren, en ze kunnen ook helpen bij het bevorderen van de verkoop.

Draadmanden gebruiken in kasten

Naast het gebruik van draadmanden in winkels, zijn ze een populair hulpmiddel voor het organiseren van kasten. Ze worden vaak gebruikt in kledingkasten, linnenkasten en voorraadkasten om de opslagruimte te maximaliseren en items gemakkelijker toegankelijk en zichtbaar te maken. Ze zijn duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in keuken- of badkamerkasten. Draadmanden zijn ook nuttig in kledingkasten. Ze kunnen worden gebruikt om opgevouwen kleding op te bergen, zoals truien, t-shirts en jeans, of om accessoires op te bergen, zoals sokken, panty's en sjaals.

Draadmanden gebruiken in keukens

Draadmanden zijn een bijzonder mooie opslag en design optie in moderne keukenontwerpen. Draadmanden kunnen worden gebruikt als opbergoplossing voor het organiseren van keukengerei, borden, pannen, voedselproducten en andere keukenartikelen. Ze bieden een open opbergruimte, waardoor het gemakkelijker is om items te vinden en te bereiken. Bovendien zijn draadmanden lichtgewicht en duurzaam, wat ze ideaal maakt voor gebruik in de keuken.

De PEACK draadmanden

De PEACK draadmanden zijn van gepoedercoat staal van professionele kwaliteit. De manden gaan hierdoor lang mee en zijn geschikt voor vrijwel iedere winkel. De manden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen gecoat worden in een kleur naar keuze. De PEACKoriginal draadmanden zijn eigen ontwerp draadmanden en zijn standaard verkrijgbaar in de maten:

- 40x30x9cm
- 40x40x9cm
- 40x60x9cm
- 30x30x50cm

De draadmanden zijn verkrijgbaar in de kleuren mat zwart, wit en goud. Toch liever een andere maat of kleur? Neem dan gerust contact met ons op!

  • 30*40*9cm

  • 40*40*9cm

  • 40*60*9cm

  • 30x30x50cm

Draadmanden zijn er in verschillende maten, dus er zijn zowel grote als kleine draadmanden verkrijgbaar en op custom maten te produceren. Kleine draadmanden kunnen bijvoorbeeld handig zijn voor het organiseren van specerijen, theezakjes, keukengerei of andere kleine items in de keuken. Grote draadmanden zijn ideaal voor het opbergen van grotere items zoals pannen, serviesgoed, groenten en fruit, en andere keukenartikelen.