Display koelingen & vitrines

Display koelingen en display vitrines: De perfecte oplossing voor foodservice, speciaalzaken en horeca

PEACK is dé leverancier van een uitgebreid assortiment aan display koelingen en display vitrines voor diverse sectoren, waaronder foodservice, speciaalzaken en horeca. Met een breed scala aan producten, variërend van blikkenkoelers tot display wandkoelingen, flessenkoelers en wijnkoelkasten, biedt PEACK de ideale oplossing voor het koelen en presenteren van uw producten.

De voordelen van een displaykoeling

Elegante presentatie

Een van de belangrijkste voordelen van display koelingen met glasdeuren is de mogelijkheid om uw producten op een elegante en
aantrekkelijke manier te presenteren. De transparante glasdeuren bieden een duidelijk zicht op uw producten, waardoor klanten direct kunnen zien wat u te bieden heeft. Dit kan de verkoop stimuleren, omdat klanten worden aangetrokken door visueel aantrekkelijke presentaties. Met display koelingen kunt u uw producten op een professionele en verleidelijke manier tentoonstellen.

Productzichtbaarheid

Display koelingen met glasdeuren zorgen voor maximale productzichtbaarheid. Klanten kunnen de producten bekijken zonder de deur te openen, waardoor ze gemakkelijk kunnen zien wat beschikbaar is en welke opties er zijn. Dit is vooral handig in drukke omgevingen waar klanten snel een keuze willen maken. Door de productzichtbaarheid te vergroten, kunt u klanten helpen bij het maken van een snelle beslissing en het gemakkelijker maken om producten te vinden.

Temperatuurbehoud

Een ander voordeel van display koelingen met glasdeuren is het vermogen om de temperatuur consistent te houden. De glazen deuren bieden isolatie en helpen warme lucht buiten te houden, terwijl koude lucht binnen blijft. Dit helpt bij het handhaven van de juiste temperatuur voor uw producten en voorkomt temperatuurschommelingen die de kwaliteit kunnen beïnvloeden. Door een constante temperatuur te behouden, blijven uw producten vers en aantrekkelijk voor klanten.

Energie-efficiëntie

Display koelingen met glasdeuren zijn over het algemeen energiezuiniger dan open koelsystemen. De isolerende eigenschappen van de glazen deuren verminderen het energieverlies en zorgen ervoor dat de koeling efficiënter werkt. Dit kan resulteren in lagere energiekosten op de lange termijn en een positief effect hebben op uw bedrijfsresultaten. Bovendien dragen energie-efficiënte apparaten bij aan een duurzaam bedrijfsbeleid, waardoor uw bedrijf milieuvriendelijker wordt.

Veiligheid en hygiëne

Met display koelingen met glasdeuren kunt u ook profiteren van verbeterde veiligheid en hygiëne. De glazen deuren fungeren als een beschermende barrière tussen uw producten en de buitenwereld. Dit helpt om uw producten te beschermen tegen ongewenste aanrakingen, morsen of contaminatie. Bovendien kunnen display koelingen met glasdeuren gemakkelijker worden gereinigd en gedesinfecteerd dan open koelsystemen. Het glasoppervlak is glad en gemakkelijk af te vegen, waardoor het risico op bacteriële groei wordt verminderd en uw producten veilig en hygiënisch blijven.

Ruimteoptimalisatie

Met display koelingen met glasdeuren kunt u uw beschikbare ruimte optimaal benutten. Deze koelingen zijn ontworpen om een groot aantal producten op te slaan en tegelijkertijd een compacte vormgeving te behouden. Door gebruik te maken van verticale ruimte, kunt u meer producten op een kleinere oppervlakte plaatsen. Dit is vooral handig in situaties waar ruimte beperkt is, zoals in speciaalzaken of horecagelegenheden waar efficiënt gebruik van de ruimte van cruciaal belang is.

Flexibele indeling

Display koelingen met glasdeuren bieden vaak flexibele indelingsmogelijkheden. Ze worden geleverd met verstelbare planken of compartimenten, waardoor u de ruimte kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van uw producten. Hierdoor kunt u verschillende soorten producten koelen, van flessen tot blikjes en zelfs verse producten. De mogelijkheid om de indeling aan te passen, maakt het gemakkelijk om uw assortiment aan te passen en te variëren afhankelijk van de vraag en seizoensgebondenheid.

Merkpresentatie

Display koelingen met glasdeuren bieden ook een uitstekende gelegenheid om uw merk te presenteren. U kunt uw logo, merknaam of marketingboodschap op de glazen deuren plaatsen, waardoor uw koelingen dienen als een soort reclamebord. Dit helpt bij het versterken van uw merkidentiteit en het vergroten van de herkenning van uw producten. Door uw merk visueel aanwezig te laten zijn op de display koelingen, kunt u de naamsbekendheid vergroten en klanten aantrekken.

Display koelingen met glasdeuren vele voordelen voor foodservice, speciaalzaken en horeca. Ze zorgen voor een elegante presentatie, verbeteren de productzichtbaarheid, handhaven de temperatuur, zijn energie-efficiënt, bieden veiligheid en hygiëne, optimaliseren de ruimte, bieden flexibele indelingsmogelijkheden en stellen u in staat om uw merk te presenteren. Met het uitgebreide assortiment aan display koelingen en display vitrines van PEACK kunt u de perfecte oplossing vinden die voldoet aan de specifieke behoeften van uw bedrijf en uw product aanbod.

Bij PEACK staat kwaliteit voorop. Al onze display koelingen en vitrines zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie om optimale prestaties en duurzaamheid te garanderen. We begrijpen dat uw producten het beste verdienen en streven ernaar om u de beste koelingsopties te bieden.

Naast het brede assortiment en de hoogwaardige producten, staan we bekend om onze uitstekende klantenservice. Het ervaren team van PEACK staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste display koeling of vitrine die aan uw specifieke behoeften voldoet. We bieden professioneel advies, begeleiding bij installatie en onderhoudsservices om ervoor te zorgen dat uw display koeling optimaal blijft functioneren.

Onze verschillende modellen

Blikkenkoelers

Professionele display blikkenkoelers zijn speciaal ontworpen om je blikjes op een aantrekkelijke en georganiseerde manier te presenteren. Deze koelers zijn vaak voorzien van een transparant paneel, zodat klanten een goed zicht hebben op de beschikbare drankjes. Professionele display blikkenkoelers zijn perfect voor gebruik in horecagelegenheden, supermarkten, tankstations en andere retailomgevingen waar dranken op een professionele en uitnodigende manier gepresenteerd moeten worden. 

Display wandkoelingen

Professionele display wandkoelingen zijn essentiële apparaten voor het koel houden en presenteren van gekoelde producten in diverse commerciële omgevingen. Deze wandkoelingen zijn ontworpen met het oog op zowel functionaliteit als visuele aantrekkingskracht. Ze eschikken over glazen deuren of transparante panelen, waardoor klanten een duidelijk zicht hebben op de uitgestalde producten. Of het nu gaat om verse etenswaren, dranken of andere gekoelde producten, professionele display wandkoelingen zorgen voor een optimale temperatuur en aantrekkelijke presentatie.

Flessenkoelers

Professionele flessenkoelers zijn speciaal ontworpen om flessen drank op de ideale temperatuur te houden en ze op een aantrekkelijke manier te presenteren. Deze koelers zijn geschikt voor diverse commerciële omgevingen zoals bars, restaurants, cafés, delicatessen winkels en supermarkten. Met glazen deuren of transparante panelen kunnen klanten gemakkelijk een keuze maken uit het assortiment dranken. Met interne verlichting worden de flessen goed belicht en kunnen ze als blikvangers fungeren.

Wijnkoelkasten

Professionele wijnkoelkasten zijn speciaal ontworpen om wijn op de perfecte temperatuur te bewaren en te presenteren. Deze koelkasten zijn een must-have voor restaurants, wijnbars en bijvoorbeeld hotels. Met geavanceerde temperatuurregelingssystemen kunnen verschillende soorten wijn op de juiste temperatuur worden gehouden, of het nu gaat om witte, rode of mousserende wijnen. De koelkasten zijn voorzien van speciale rekken en compartimenten om de wijnflessen veilig en overzichtelijk op te bergen. Daarnaast bieden professionele wijnkoelkasten vaak glazen deuren of transparante panelen, zodat de prachtige flessen zichtbaar zijn en klanten kunnen genieten van het visuele aspect van de wijncollectie.