Eiland displays

Ontdek de veelzijdigheid van eiland displays en meubels 

Ontdek de vele voordelen van de eiland displays en meubels van PEACK. Naast hun functionaliteit en flexibiliteit, bieden ze ook een aantrekkelijk design dat naadloos past bij elke winkelomgeving. Laat je inspireren door de mogelijkheden van eilandmeubels en ontdek hoe ze een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan je winkelinrichting.

Onze modellen

MELLY, het modulaire eilandmeubel, is een ware krachtpatser. MELLY is ontwikkeld om specifiek als eilandmeubel of als presentatietafel te dienen. Je kunt meerdere MELLY's aan elkaar schakelen met behulp van de verbindingschappen, waardoor je een opvallende en ruimtelijke presentatiestelling creëert. Met de mogelijkheid om van beide kanten te presenteren, biedt MELLY maximale zichtbaarheid voor je producten. Het formaat maakt het ideaal als eiland display, presentatietafel of als blikvanger in een open ruimte. Kies uit mat wit of mat zwart frame en vuren houten schappen, aangepast aan je voorkeur. Bescherm de schappen met een blanke olie voor langdurige kwaliteit en gemakkelijk onderhoud. Voor een unieke uitstraling kun je zelfs kiezen voor custom kleuren frame of een uniek design schappen.

De ANNY presentatiekar is een veelzijdige toevoeging aan je winkel. Of je nu een flexibel interieur wilt creëren of juist een vaste opstelling verkiest, de ANNY past zich moeiteloos aan. Met metalen schappen en een opstaand randje biedt hij een veilige en overzichtelijke presentatie. De kar is gemakkelijk schoon te maken dankzij de open structuur, waardoor je altijd een frisse en uitnodigende uitstraling behoudt. Maak de ANNY helemaal naar jouw smaak met de keuze uit standaard kleuren of custom kleuropties. Voeg draadmanden en prijskaarthouders toe om de functionaliteit verder te vergroten. ANNY is zowel geschikt om als wandkast te dienen als een eilandmeubel door twee ANNY’s met de rug tegen elkaar te zetten.

Ontmoet LIZZY, de flexibele presentatiekar van staal met houten schappen. Met zijn eigentijdse ontwerp en symmetrische eigenschappen is LIZZY perfect geschikt als eilandmeubel. Creëer een gestroomlijnde routing in je winkel door één of meerdere LIZZY's toe te voegen. De schuin oplopende structuur zorgt voor een optimale presentatie van je producten. Kies uit standaard afwerkingen zoals beige of mat zwart voor het frame en atlas eiken of licht eiken voor de schappen. Wil je iets unieks? Dan bieden we ook bij LIZZY custom kleuren en schappen aan. Wat past het beste bij jouw huisstijl?

Met de eiland displays en meubels van PEACK Interior haal je niet alleen functionele en flexibele oplossingen in huis, maar ook aantrekkelijke en tijdloze designs die de uitstraling van je winkel versterken. Elk product is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en kwaliteit, zodat ze lang meegaan en je keer op keer kunnen blijven verrassen. Verhoog de impact van je presentaties en geef je winkel een professionele uitstraling met de eiland displays en meubels van PEACK Interior. Neem contact met ons op en ontdek hoe onze hoogwaardige producten je winkel naar een hoger niveau tillen.

De voordelen van een eiland display in jouw winkelinrichting

Een eilandmeubel of eilandpresentatie biedt verschillende voordelen voor winkelinrichting.

Maximale zichtbaarheid:
Een eilandmeubel trekt direct de aandacht van klanten. Doordat het vrijstaand is en van alle kanten toegankelijk, zorgt het voor maximale zichtbaarheid van je producten. Hierdoor kunnen klanten gemakkelijk door het assortiment bladeren en worden ze gestimuleerd om producten te ontdekken die ze anders misschien over het hoofd zouden zien.

Flexibele opstelling:
Een eilandmeubel biedt flexibiliteit in de winkelinrichting. Het kan op verschillende manieren worden geplaatst en gecombineerd met andere meubels om de lay-out van de winkel aan te passen aan de behoeften en doelen. Je kunt eilandmeubels eenvoudig verplaatsen of opnieuw indelen om de stroom van klanten te optimaliseren, seizoensgebonden promoties te presenteren of speciale displays te creëren.

Ruimteoptimalisatie:
Een eilandmeubel maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in de winkel. Omdat het vrijstaand is, kan het worden geplaatst in gangpaden, open ruimtes of strategische locaties waar klanten vaak passeren. Hierdoor worden onbenutte ruimtes benut en kan de winkel meer producten presenteren zonder extra vloeroppervlak in beslag te nemen.

Klantinteractie:
Een eilandmeubel moedigt klantinteractie aan. Klanten kunnen rondom het meubel lopen, producten oppakken, bekijken en ermee experimenteren. Dit creëert een betrokken winkelervaring, waardoor klanten zich meer verbonden voelen met de producten en eerder geneigd zijn tot aankoop.

Merkimago en uitstraling:
Een goed ontworpen eilandmeubel kan het merkimago en de uitstraling van de winkel versterken. Het geeft een professionele en georganiseerde indruk en kan de merkidentiteit ondersteunen. Met aandacht voor design kunnen eilandmeubels een visueel aantrekkelijk element worden dat de winkel een onderscheidende uitstraling geeft.

Door gebruik te maken van eilandmeubels of eilandpresentaties in je winkelinrichting profiteer je van deze voordelen en creëer je een aantrekkelijke en functionele winkelomgeving die de verkoop en klanttevredenheid bevordert.

5 Tips voor het inzetten van een eiland display voor jouw winkelinterieur

Hier zijn vijf tips voor het effectief inzetten van een eilandmeubel in een winkelinterieur.

Plaatsing en positie
Plaats het eilandmeubel op een strategische locatie in de winkel waar het de aandacht trekt van klanten. Plaats het bijvoorbeeld in het midden van de winkel of op een plek waar klanten vaak langskomen. Zorg ervoor dat het meubel voldoende ruimte heeft rondom, zodat klanten er gemakkelijk omheen kunnen lopen.

Productpresentatie
Gebruik het eilandmeubel om je meest opvallende, nieuwe of seizoensgebonden producten te presenteren. Creëer een aantrekkelijke en gevarieerde presentatie door verschillende hoogtes, kleuren en texturen te combineren. Zorg ervoor dat de producten goed georganiseerd en toegankelijk zijn, zodat klanten ze gemakkelijk kunnen bekijken en oppakken.

Visual merchandising
Maak gebruik van effectieve visual merchandisingtechnieken om de aandacht van klanten te trekken. Gebruik bijvoorbeeld banners, borden of andere visuele elementen om het eilandmeubel te markeren en belangrijke boodschappen over te brengen. Pas verlichting toe om de producten op het eilandmeubel te accentueren en de aantrekkelijkheid te vergroten.

Thema en seizoensgebonden presentatie
Pas de presentatie van het eilandmeubel aan op basis van thema's of seizoensgebonden gelegenheden. Creëer bijvoorbeeld een speciale display voor feestdagen, seizoensgebonden collecties of speciale evenementen. Dit trekt de aandacht van klanten en geeft een gevoel van actualiteit en exclusiviteit.

Ruimte voor interactie
Zorg ervoor dat klanten gemakkelijk kunnen interageren met het eilandmeubel. Plaats producten op een manier die uitnodigt tot aanraking en experimenteren. Overweeg het toevoegen van productinformatie, samples of demonstraties om klanten te betrekken en hen te helpen een weloverwogen aankoopbeslissing te nemen.

Door deze tips toe te passen, kun je het maximale uit een eilandmeubel halen en een aantrekkelijke en interactieve winkelomgeving creëren die klanten aantrekt en aanzet tot aankoop.

Deskundig advies

Bij PEACK Interior hebben we dankzij de samenwerking met Emondt KMI meer dan 75 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige winkel oplossingen voor diverse retail en verswinkelomgevingen. Ons team van experts staat klaar om jou te adviseren en te begeleiden bij het vinden van de perfecte winkel display die aansluit bij jouw specifieke behoeften. Of je nu een kleinere boetiek hebt of een groot winkelcentrum beheert, wij hebben de expertise en creativiteit om jouw winkelpresentatie naar een hoger niveau te tillen.