Gebaksvitrine op maat

Unieke maatwerk gebaksvitrine voor indrukwekkende product presentatie

In elke winkel waar gebak of andere soorten patisserie worden verkocht is een indrukwekkende en hygiënische presentatie van belang. Of het nu gaat om hartige lekkernijen of zoete verleidingen. Een kwalitatieve en strak vervaardigde gebaksvitrine op maat is niet alleen een functioneel element in elke verswinkel, maar het is ook een visuele toevoeging van de winkel. Bij PEACK Interior begrijpen we dat elke zaak uniek is en daarom zijn onze ongekoelde gebaksvitrines volledig op maat verkrijgbaar.

De perfecte presentatie met onze toonbank vitrine op maat

Bij PEACK Interior geloven we dat elke verswinkel een uniek karakter heeft dat weerspiegeld moet worden in de presentatie van de aangeboden producten. Onze toonbank vitrine met zijkanten van 30x40cm zijn met precisie vervaardigd door professionele glassnijders en samengesteld door middel van een UV-verlijming. Wat deze vitrine zo bijzonder maakt, is de veelzijdigheid ervan. De glasopstand kan namelijk op twee manieren worden gebruikt: met de 40cm zijde op de toonbank of met de 30cm zijde. Deze slimme ontwerpeigenschap stelt je in staat om de presentatie te wijzigen en aan te passen aan jouw behoeften. Heb jij toch een andere diepte of hoogte maat nodig? Geen probleem! Dan maken we ook die maten perfect passend voor jouw producten en jouw winkelmeubilair. Kies uit een van onze standaard maten of vraag vrijblijvend een offerte aan voor de maten naar wens.

Maatwerk voor jouw product presentatie

We begrijpen dat jouw gebakjes, taarten, broodjes en andere producten uniek zijn en dat hun presentatie naadloos moet aansluiten bij de uitstraling van jouw winkel en de rest van de inrichting. Daarom bieden we niet alleen standaardmaten aan, maar geven we je ook de mogelijkheid om je eigen perfecte vitrine op maat te laten maken. Of je nu een opvallend middelpunt voor je winkel wilt creëren of juist een subtiele aanvulling op je interieur wilt hebben, onze maatwerk gebaksvitrines kunnen aan al jouw wensen voldoen.

Een duurzame keuze door de hoogste kwaliteit

Duurzaamheid en kwaliteit zijn van cruciaal belang bij het kiezen van interieur- en presentatie-elementen voor jouw verswinkel. Een vitrine is een investering die jaren mee moet gaan en hierdoor van hoge kwaliteit moet zijn. Onze toonbank/gebaksvitrine is vervaardigd met de hoogste normen in gedachten. De glasopstand is gemaakt van 12mm dik glas, dat UV-verlijmd is voor maximale stevigheid en duurzaamheid. Dit glas is bestand tegen de uitdagingen van warmte, kou en water, waardoor je de glasopstand zonder enige zorgen kunt schoonmaken en onderhouden.

Op maat gemaakt voor iedere verswinkel

Onze toonbankvitrine is specifiek ontworpen met verswinkels in gedachten. We begrijpen de unieke eisen van de branche en hebben onze vitrine daarop afgestemd. Of je nu een patisserie, bakkerij, lunchroom, delicatessenwinkel of dessertwinkel runt, onze gebaksvitrines bieden een uitstekende manier om jouw creaties op een verbluffende manier te presenteren. Door te kiezen voor een toonbankvitrine van PEACK Interior investeer je niet alleen in een functioneel element, maar ook in een stukje uitstraling die de presentatie van de producten zal versterken en waarde toevoegt aan uw product.

Hoe bepaal je de juiste afmetingen voor jouw gebaksvitrine op maat?

Het bepalen van de juiste afmetingen voor een gebaksvitrine op maat is een belangrijk proces om ervoor te zorgen dat de vitrine perfect past bij jouw behoeften en de beschikbare ruimte. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen om de juiste afmetingen te bepalen:

1. Doel en gebruik van de vitrine: Bepaal wat het doel van de gebaksvitrine is. Wil je vooral gebakjes, taarten, of andere lekkernijen presenteren? Hoeveel items wil je in de vitrine kunnen plaatsen? Dit zal je helpen om een idee te krijgen van de benodigde ruimte.

2. Meet de beschikbare ruimte: Meet de beschikbare ruimte waar je de gebaksvitrine wilt plaatsen. Zorg ervoor dat je rekening houdt met de hoogte, breedte en diepte van de ruimte. Let ook op de hoogte van het totale meubel inclusief de vitrine. Wil je hier bijvoorbeeld nog producten overheen aangeven aan de klant? Kies dan bijvoorbeeld voor een totale hoogte van 110-120cm. Gemiddeld is een toonbank 90-100cm hoog. Houd er ook rekening mee dat een glasopstand niet altijd precies op de rand van een meubel kan staan. Houd bij voorkeur een klein beetje speling voor veiligheid en eventuele montage/kit wanneer dit gewenst is.

3. Presentatie lay-out: Denk na over hoe je de gebakjes en andere producten wilt presenteren. Wil je meerdere niveaus of planken in de vitrine? Dit kan van invloed zijn op de hoogte en de indeling van de vitrine. Combineer bijvoorbeeld met onze presentatiebokjes voor meerdere lagen presentatie. Kies hierbij uit een presentatiebok met 2 lagen of een bok met 3 lagen.

4. Afmetingen van de producten & toegankelijkheid: Meet de grootte van de grootste producten die je in de vitrine wilt plaatsen. Houd rekening met de hoogte, breedte en diepte van deze producten. Je wilt ervoor zorgen dat de vitrine voldoende ruimte biedt om je producten op een aantrekkelijke manier weer te geven, maar ook genoeg ruimte om het product gemakkelijk te kunnen pakken en te overhandigen aan de klant.

5. Esthetiek en interieurontwerp: Zorg ervoor dat de afmetingen van de gebaksvitrine passen bij de algehele uitstraling en het interieurontwerp van je winkel, maar ook bij de afmetingen van de rest van de meubels. Twijfel je over de juiste afmeting? Vraag ons dan gerust om vrijblijvend advies en eventueel een bijbehorende prijsopgave.

6. Flexibiliteit en toekomstige behoeften: Houd rekening met eventuele toekomstige behoeften. Misschien wil je je assortiment uitbreiden of nieuwe producten introduceren. Het is handig om wat flexibiliteit in de afmetingen in te bouwen, zodat je kunt inspelen op veranderingen in de toekomst.

Kortom, het bepalen van de juiste afmetingen voor een gebaksvitrine op maat vereist een combinatie van praktische overwegingen, functionele behoeften en esthetische overwegingen. Door zorgvuldig te plannen en rekening te houden met alle relevante factoren, kun je een gebaksvitrine creëren die niet alleen je producten perfect presenteert, maar ook naadloos integreert in je winkelomgeving.

Wanneer kiezen voor een gekoelde of ongekoelde vitrine?

De keuze tussen een ongekoelde vitrine en een gekoelde vitrine hangt af van verschillende factoren, waaronder het soort producten dat je wilt presenteren, de hygiëne- en voedselveiligheidsnormen, en de omgevingsomstandigheden. Hier zijn enkele overwegingen die je kunt maken bij het maken van deze keuze:

Een ongekoelde vitrine is geschikt voor producten die geen koeling nodig hebben om hun kwaliteit te behouden. Hier zijn enkele situaties waarin je kunt overwegen om een ongekoelde vitrine te gebruiken:

1. Niet-bederfelijke producten: Als je voornamelijk niet-bederfelijke producten, zoals broodjes & chocolade, kan een ongekoelde vitrine voldoende zijn.

2. Omgevingsomstandigheden: In winkels met een stabiele kamertemperatuur, waar de omgeving niet snel warm wordt, kunnen ongekoelde vitrines effectief zijn voor het presenteren van producten zonder dat ze bederven. Houd hierbij ook rekening met bijvoorbeeld de aanwezigheid van een airco, zon die binnenkomt via de ramen en eventuele luchtstroom van een aanwezige oven.

3. Presentatie: Als je de nadruk wilt leggen op de visuele presentatie en het uiterlijk van de producten, kan een ongekoelde vitrine een goede keuze zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken over de condensatie op het glas die soms kan optreden in gekoelde vitrines.

Een gekoelde vitrine is noodzakelijk wanneer je bederfelijke producten presenteert die gekoeld moeten worden om hun veiligheid en versheid te behouden. Hier zijn situaties waarin een gekoelde vitrine meer geschikt kan zijn:

1. Bederfelijke producten: Als je zuivelproducten, vleeswaren, zeevruchten, salades of andere bederfelijke producten verkoopt, is een gekoelde vitrine essentieel om ervoor te zorgen dat deze producten op een veilige temperatuur worden bewaard.

2. Voedselveiligheid: Gekoelde vitrines helpen bij het voorkomen van bacteriegroei en bederf, wat essentieel is voor voedselveiligheid en om te voldoen aan hygiënenormen.

3. Hoge temperaturen: Als de omgevingstemperatuur hoog is of schommelt, is een gekoelde vitrine nodig om ervoor te zorgen dat bederfelijke producten niet snel bederven.

4. Lange presentatietijd: Als je producten voor langere tijd tentoonstelt, zoals tijdens minder drukke uren, kan een gekoelde vitrine helpen om de producten vers te houden gedurende de hele presentatietijd.

In veel gevallen kan een combinatie van ongekoelde en gekoelde vitrines ook een goede optie zijn, afhankelijk van het assortiment dat je aanbiedt. Het is belangrijk om goed na te denken over de aard van je producten, de vereisten voor voedselveiligheid en hygiëne, en de omgevingsomstandigheden bij het maken van je keuze. Overleg met professionals in de horeca en de winkelinrichting kan je helpen om de meest geschikte vitrine-oplossing te vinden voor jouw specifieke behoefte

Kwaliteit van de toonbank en gebaksvitrine op maat

Onze toonbankvitrines worden gemaakt van hoge kwaliteit, 12mm dik UV-verlijmd glas en hierdoor bestendig tegen warmte, kou en water zodat je de glasopstand zonder problemen kan schoonmaken. Wel zo prettig, toch?

Een kwalitatieve vitrine biedt een goede bescherming en voorkomt dat producten beschadigd raken of hun presentatie verliezen. Een vitrine draagt hierdoor bij aan de algehele klantbeleving in een winkel. Een goed ontworpen vitrine kan bijdragen aan de uitstraling en sfeer van de winkel, wat klanten kan inspireren om langer te blijven, meer te kopen en terug te komen voor meer. Dit zorgt ervoor dat de winkel waarde kan toevoegen in de klantbeleving van de winkel en het merk. Een aantrekkelijke en functionele vitrine kan de reputatie van de winkel verbeteren en het merk versterken, wat kan leiden tot meer klanten en omzet.

Vraag vrijblijvend advies of een prijsopgave aan

Bij PEACK Interior begrijpen we dat elke verswinkel uniek is, en daarom bieden we een gepersonaliseerde benadering aan voor elke klant. Als je geïnteresseerd bent in het toevoegen van een prachtige gebaksvitrine aan jouw winkel, maken we het mogelijk om vrijblijvend een prijsopgave aan te vragen. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste afmetingen en plaatsing. We streven ernaar om de verwachtingen te overtreffen en jouw winkel naar een hoger niveau te tillen met onze op maat gemaakte gebaksvitrines. We zijn er trots op dat we de keuze zijn van veel verswinkel eigenaren die streven naar uitmuntendheid in presentatie. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw zaak of kies een van onze standaard maten gekoelde en/of ongekoelde vitrines.