Horeca vriezers | PEACK Interior

Horeca vriezers: krachtig en geschikt voor intensief gebruik

Als u in de horecabranche werkt, begrijpt u het belang van hoogwaardige apparatuur voor uw bedrijf. Een essentieel onderdeel van uw horecakeuken is een professionele vriezer. Een goed functionerende horeca vriezer is van cruciaal belang om voedsel vers te houden, op de juiste temperatuur te bewaren en de voedselkwaliteit te waarborgen. Bij PEACK Interior zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige en betrouwbare horeca vriezers die aan al uw behoeften voldoen. Op deze pagina vertellen we u meer over onze professionele horeca vriezers.

De capaciteit van een horeca vriezer

In een drukke horecakeuken heeft u voldoende ruimte nodig om uw ingrediënten en voedsel op te slaan. Een professionele vriezer met een grote bewaarcapaciteit van bijvoorbeeld 1500 liter biedt de ruimte die u nodig heeft om voldoende voorraad in te slaan en uw voedsel efficiënt te organiseren. Door te kiezen voor een horeca vriezer met deze ruime capaciteit, kunt u gemakkelijk grote hoeveelheden voedsel bewaren zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Later op deze pagina gaan we dieper in op de capaciteit van horeca vriezers.

Verschillende modellen en maten

Elk horecabedrijf is anders en heeft unieke behoeften als het gaat om de vriezer. Bij PEACK Interior begrijpen we dat en bieden we een breed scala aan horeca vriezers, beschikbaar in verschillende maten en modellen. Of u nu op zoek bent naar een compacte horeca vrieskast voor een kleinere keuken of een grote, dubbele deur vriezer voor een druk restaurant, wij hebben de juiste oplossing voor u. Onze diverse selectie stelt u in staat om de vriezer te kiezen die het beste bij uw ruimte en operationele behoeften past.

Ook zijn er opties met een glazen deur. Een glazen deur in uw horeca vriezer is een praktische functie die het mogelijk maakt om de inhoud te bekijken zonder de deur te openen. Dit helpt om de koude lucht binnen te houden, waardoor het energieverbruik wordt verminderd en de voedselopslag efficiënter wordt. Bovendien is het handig voor uw keukenpersoneel, omdat ze snel kunnen zien welke ingrediënten beschikbaar zijn en wanneer ze moeten worden bijgevuld.

Waarom een kwalitatieve horeca vriezer van belang is

1. Voedselveiligheid en Kwaliteit

In de horecabranche is voedselveiligheid van het grootste belang. Het bewaren van voedsel bij de juiste temperatuur en omstandigheden is cruciaal om de groei van bacteriën en bederf te voorkomen. Een kwalitatieve en professionele vriezer zorgt ervoor dat uw ingrediënten en gerechten op de juiste temperatuur worden gehouden, waardoor de kans op voedselbederf wordt geminimaliseerd. Dit verzekert niet alleen de veiligheid van uw klanten, maar ook de consistentie en kwaliteit van uw gerechten. Professionele apparatuur is in veel gevallen geventileerd, waardoor de vriezer de temperatuur beter handhaven bij intensief gebruik. Ook kan de temperatuur op professionele apparatuur preciezer worden ingesteld.

2. Energie-efficiëntie

Het gebruik van een professionele horeca vriezer kan een aanzienlijk verschil maken in uw operationele kosten op de lange termijn. Hoogwaardige vriezers zijn ontworpen met geavanceerde technologieën die het energieverbruik verminderen en de efficiëntie verhogen. Dit betekent dat u kosten bespaart en tegelijkertijd een milieubewuste keuze maakt.

3. Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

Een horeca vriezer van hoge kwaliteit gaat langer mee en is betrouwbaarder dan goedkopere of niet professionele alternatieven. Door te investeren in duurzame apparatuur, minimaliseert u de kans op onverwachte storingen of defecten, waardoor uw bedrijf soepel kan blijven draaien. Wij bieden alleen vriezers van gerenommeerde merken, die bekend staan om hun uitstekende prestaties en betrouwbaarheid.

Het verschil tussen een horeca vriezer en een reguliere vriezer voor thuisgebruik

Het verschil tussen een horeca vriezer en een reguliere vriezer voor thuisgebruik ligt voornamelijk in hun ontwerp, capaciteit, prestaties en duurzaamheid. Hier zijn enkele belangrijke verschillen:

1. Capaciteit: Horeca vriezers zijn doorgaans groter in capaciteit dan reguliere vriezers voor thuisgebruik. Dit komt omdat horecabedrijven vaak grote hoeveelheden voedsel en ingrediënten moeten bewaren om aan de vraag te voldoen, terwijl huishoudens doorgaans kleinere hoeveelheden voedsel bewaren. Professionele vriezers houden in veel gevallen rekening met de maten van gastronormbakken.

2. Constructie en Duurzaamheid: Horeca vriezers zijn ontworpen met een robuuste constructie en duurzame materialen om bestand te zijn tegen intensief en constant gebruik in een professionele keukenomgeving. Reguliere vriezers voor thuisgebruik zijn over het algemeen lichter gebouwd en kunnen minder bestand zijn tegen intensieve belasting.

3. Koelcapaciteit: Horeca vriezers zijn vaak uitgerust met krachtige koelsystemen die snel en efficiënt koude lucht verdelen, wat belangrijk is om de versheid van voedsel te behouden. Reguliere vriezers voor thuisgebruik hebben meestal minder krachtige koelsystemen, omdat ze niet continu worden belast zoals in een professionele keuken.

4. Temperatuurregeling: Horeca vriezers bieden vaak nauwkeurige temperatuurregeling om aan de strengere voedselveiligheidseisen te voldoen. Reguliere vriezers hebben meestal een standaard temperatuurregeling die geschikt is voor algemeen thuisgebruik.

5. Energieverbruik: Horeca vriezers zijn ontworpen met een focus op energie-efficiëntie, omdat ze vaak continu in bedrijf zijn. Reguliere vriezers voor thuisgebruik zijn meestal ontworpen voor periodiek gebruik en kunnen minder energiezuinig zijn.

6. Prijs: Vanwege hun robuuste constructie en geavanceerde functies zijn horeca vriezers vaak duurder dan reguliere vriezers voor thuisgebruik.

Het belangrijkste doel van een horeca vriezer is om voedsel veilig, vers en van hoge kwaliteit te bewaren, terwijl een reguliere vriezer voor thuisgebruik voornamelijk bedoeld is voor het bewaren van kleinere hoeveelheden voedsel voor persoonlijk gebruik. Het is van cruciaal belang om het juiste type vriezer te kiezen op basis van uw specifieke behoeften en het beoogde gebruik.

Wat zijn de afmetingen van een horeca vriezer?

De afmetingen van een horeca vriezer kunnen variëren, afhankelijk van het specifieke type en model dat u kiest. Horeca vriezers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en configuraties om aan verschillende behoeften en ruimtevereisten te voldoen. Hier zijn enkele veelvoorkomende afmetingen van horeca vriezers:

1.Horeca Vrieskasten: Deze verticale vriezers variëren meestal in hoogte, breedte en diepte. Gemiddeld kunnen de afmetingen van een horeca vrieskast variëren tussen 140 cm tot 200 cm hoog, 60 cm tot 80 cm breed en 60 cm tot 80 cm diep.

2. Horeca Vrieskisten: Horizontale vrieskisten hebben meestal een lengte van ongeveer 130 cm tot 250 cm, een breedte van ongeveer 60 cm tot 80 cm en een hoogte van ongeveer 80 cm tot 95 cm.

3.Blast-chillers: Deze vriezers kunnen variëren in afmetingen, maar een typische blast-chiller heeft vaak een breedte van ongeveer 70 cm tot 90 cm, een diepte van ongeveer 70 cm tot 80 cm en een hoogte van ongeveer 150 cm tot 190 cm.

4. Vrieswerkbanken: De afmetingen van vrieswerkbanken variëren afhankelijk van het aantal
deuren en de configuratie. Een enkele vrieswerkbank heeft meestal een breedte van ongeveer 140 cm tot 200 cm, een diepte van ongeveer 70 cm tot 80 cm en een hoogte van ongeveer 85 cm tot 90 cm.

5. Schepijsvitrines:De afmetingen van schepijsvitrines kunnen variëren, maar een typische vitrine heeft meestal een breedte van ongeveer 100 cm tot 160 cm, een diepte van ongeveer 70 cm tot 85 cm en een hoogte van ongeveer 120 cm tot 140 cm.

Het is belangrijk om de beschikbare ruimte in uw keuken te meten voordat u een horeca vriezer kiest. Zorg ervoor dat de vriezer g ed past in de beoogde ruimte en voldoende bewegingsruimte biedt voor het personeel om comfortabel te werken. Daarnaast moet u rekening houden met de toegankelijkheid van de vriezer, zodat u gemakkelijk bij de inhoud kunt,zelfs wanneer de keuken druk en hectisch is. Raadpleeg de specificaties van de modellen om de exacte afmetingen van de gewenste horeca vriezer te verkrijgen.

Welke capaciteit heeft een horeca vriezer?

De capaciteit van een horeca vriezer kan variëren afhankelijk van het type en het model van de vriezer. Horeca vriezers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties, zodat ze kunnen voldoen aan de uiteenlopende behoeften van verschillende horecabedrijven. Over het algemeen kunnen horeca vriezers een bewaarcapaciteit hebben die varieert van enkele honderden liters tot enkele duizenden liters. De meest gangbare capaciteiten voor horeca vriezers zijn echter vaak tussen de 200 en 1500 liter.

Kleinerehoreca vriezershebben doorgaans een capaciteit van ongeveer 200 tot 500 liter en zijn ideaal voor kleinere horecagelegenheden zoals cafés, bars of kleine restaurants. Ze bieden voldoende ruimte voor het bewaren van een assortiment ingrediënten en voedingsmiddelen.

Middelgrotehoreca vriezers hebben meestal een capaciteit van ongeveer 500 tot 1000 liter en zijn geschikt voor gemiddelde restaurants of drukkere horecagelegenheden. Deze vriezers bieden meer opslagruimte en flexibiliteit bij het bewaren van verschillende soorten voedsel.

Grotehoreca vriezerskunnen
een capaciteit hebben van 1000 tot 1500 liter of meer en zijn ideaal voor grote restaurants, hotels, cateraars of andere horecabedrijven met een hoge vraag naar voedselopslag. Deze vriezers bieden voldoende ruimte om grote hoeveelheden ingrediënten en voorbereide gerechten op te slaan.

Welk type vriezer is het meest geschikt voor jouw horecazaak?

Het meest geschikte type staande horeca vrieskast voor jouw horecazaak hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van je horecazaak,het volume van diepvriesproducten dat je wilt opslaan, het beschikbare budget en eventuele specifieke vereisten die je hebt. Hier zijn enkele kenmerken om rekening mee te houden bij het kiezen van een staande horeca vrieskast:

1. Capaciteit: Bepaal hoeveel opslagruimte je nodig hebt voor diepvriesproducten. Staande vrieskasten zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten, variërend van kleine eenheden tot grote modellen met veel opslagruimte.

2. Energie-efficiëntie: Let op het energielabel van de vrieskast om ervoor te zorgen dat je een energiezuinig model kiest. Een energiezuinige vrieskast kan op de lange termijn helpen om energiekosten te verlagen.

3. Koelsysteem: Horeca vrieskasten kunnen voorzien zijn van verschillende koelsystemen, zoals statische koeling of een geventileerd koelsysteem. Geventileerde koeling zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling en voorkomt ijsvorming.

4. Ontdooisysteem: Er zijn vrieskasten met handmatige ontdooiing en automatische ontdooiing. Automatische ontdooiing zorgt ervoor dat je de vrieskast niet handmatig hoeft te ontdooien, wat handig kan zijn bij intensief gebruik.

5. Bouwkwaliteit: Kies voor een vrieskast van een gerenommeerd merk en van hoge kwaliteit om duurzaamheid en betrouwbaarheid te waarborgen.

6. Veiligheid en slot: Overweeg een vrieskast met een veiligheidsslot om diepvriesproducten te beschermen tegen onbevoegde toegang.

7. Klimaatklasse: Controleer de klimaatklasse van de vrieskast om te zien of deze geschikt is voor de omgeving waarin je horecazaak zich bevindt. De klimaatklasse geeft aan bij welke omgevingstemperaturen de vrieskast optimaal functioneert.

Een breed assortiment koel- en vriesmeubels voor horeca

Naast onze hoogwaardige horeca vriezers, bieden we ook een uitgebreid assortiment aan andere koel- en vriesmeubels die perfect zijn afgestemd op de behoeften van uw horecabedrijf. Of u nu op zoek bent naar een elegante koelvitrine om uw verse gebakjes tentoon te stellen, een stijlvolle wijnkoelkast om uw wijncollectie te bewaren, of een praktische koelwerkbank om uw ingrediënten op een efficiënte manier te organiseren, bij PEACK Interior vindt u precies wat u nodig heeft.

1. Koelvitrines

Een aantrekkelijke en goed gepresenteerde koelvitrine kan een groot verschil maken in uw horecabedrijf. Onze koelvitrines zijn ontworpen om uw gebakjes, taarten, sandwiches en andere gekoelde producten op een smaakvolle manier tentoon te stellen. Met een glazen deur voor eenvoudige identificatie kunnen uw klanten gemakkelijk hun favoriete lekkernijen kiezen. De koelvitrines zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en stijlen, zodat u de perfecte vitrine kunt kiezen die past bij de uitstraling van uw zaak.

2. Wijnkoelkasten

Voor de liefhebbers van goede wijn is een wijnkoelkast een onmisbaar meubelstuk. Onze wijnkoelkasten zijn speciaal ontworpen om uw wijnflessen op de ideale temperatuur te bewaren. Met geavanceerde technologieën om trillingen te minimaliseren en luchtvochtigheid te reguleren, zorgen deze koelkasten ervoor dat uw wijnen in optimale conditie blijven. Of u nu een kleine wijnbar runt of een uitgebreide wijnkaart heeft in uw restaurant, onze wijnkoelkasten bieden de perfecte oplossing voor het bewaren van uw waardevolle wijncollectie. Tip: kijk ook eens naar onze wijndispenser.

3. Barkoelingen

Eenefficiënte barkoeling is van groot belang in elke horecagelegenheid met een bar. Onze barkoelingen zijn ontworpen om uw dranken op de juiste temperatuur te houden, zodat u snel en gemakkelijk kunt serveren. Met glazen deuren voor een duidelijk overzicht van de beschikbare dranken en verstelbare schappen voor flexibiliteit in opslag, bieden onze barkoelingen een praktische en stijlvolle oplossing voor uw baromgeving.

4. Horeca Koelkasten

Horeca koelkasten zijn onmisbaar in elke professionele keuken. Deze koelkasten bieden voldoende opslagruimte voor uw ingrediënten, sauzen, dressings en andere gekoelde producten. Bij PEACK Interior hebben we een divers aanbod aan horeca koelkasten, variërend in grootte, capaciteit en functionaliteit, zodat u de ideale koelkast kunt kiezen die aan uw behoeften voldoet. Onze horeca koelkasten zijn duurzaam, energiezuinig
en gemakkelijk schoon te maken, wat essentieel is voor een drukke en hygiënische keukenomgeving.

5. Blast-chillers

Blast-chillers zijn essentieel voor het snel terugkoelen van bereide maaltijden naar een veilige opslagtemperatuur. Deze krachtige apparaten zorgen ervoor dat voedsel snel wordt afgekoeld, waardoor de groei van bacteriën wordt beperkt en de voedselveiligheid wordt gewaarborgd. Onze blast-chillers zijn voorzien van gebruiksvriendelijke bedieningselementen en zijn ontworpen om ruimtebesparend te zijn in uw keuken.

6. Koelwerkbanken

Koelwerkbanken zijn een geweldige aanvulling op elke professionele keuken. Deze multifunctionele meubelstukken combineren een koeling met een werkblad, waardoor uw keukenpersoneel efficiënter kan werken. Met voldoende opslagruimte voor ingrediënten en gekoelde producten binnen handbereik, kunnen uw chefs gerechten voorbereiden zonder tijd te verspillen aan het heen en weer lopen naar een externe koelkast. Onze koelwerkbanken zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties en afmetingen, zodat u de
juiste keuze kunt maken die past bij uw keukenlay-out.

7. Pizzawerkbanken

Als uw horecabedrijf gespecialiseerd is in pizza's, dan zijn pizzawerkbanken onmisbaar. Deze speciaal ontworpen werkbanken bieden voldoende ruimte om deeg te bereiden, ingrediënten op te slaan en pizza's samen te stellen. Met gekoelde opslagruimte en een marmeren werkblad voor een ideale deegbereiding, zijn onze pizzawerkbanken de perfecte keuze voor uw pizzeria.

8. Saladettesen Opzetsaladettes

Voor bedrijven met een focus op salades en koude gerechten zijn onze saladettes en opzetsaladettes de ideale oplossing. Deze koelmeubels zijn speciaal ontworpen om ingrediënten vers en overzichtelijk te houden, zodat uw chefs snel en gemakkelijk heerlijke salades kunnen bereiden. Met gekoelde opslagruimte en GN-bakken voor een georganiseerde indeling, maximaliseren onze saladettes de efficiëntie in uw keuken.

9. Vrieswerkbanken

Voor bedrijven die werken met diepgevroren ingrediënten en gerechten zijn onze vrieswerkbanken de perfecte oplossing. Deze multifunctionele meubelstukken combineren een vriezer met een werkblad, waardoor uw keukenpersoneel snel en efficiënt kan werken. Met voldoende opslagruimte voor uw bevroren producten binnen handbereik, kunnen uw chefs gerechten voorbereiden zonder tijd te verspillen aan het heen en weer lopen naar een externe vriezer.

10. Schepijsvitrines

Voor ijssalons en horecabedrijven die vers schepijs aanbieden, zijn onze schepijsvitrines een geweldige keuze. Deze vitrines zijn speciaal ontworpen om uw smakelijke ijscreaties op een aantrekkelijke manier tentoon te stellen en tegelijkertijd op de juiste temperatuur te houden. Met een glazen deur voor een verleidelijk uitzicht en interne verlichting om uw ijs er nog smakelijker uit te
laten zien, zijn onze schepijsvitrines een must-have voor elke ijsverkoper.

11. IJsblokjesmachines

Voor horecagelegenheden die veel ijs nodig hebben, zijn onze ijsblokjesmachines de ideale keuze. Deze krachtige machines zijn
ontworpen om snel en efficiënt grote hoeveelheden ijsblokjes te produceren. Of het nu voor het koelen van drankjes is of voor andere toepassingen in uw keuken, onze ijsblokjesmachines bieden een constante toevoer van verse ijsblokjes om aan uw behoeften te voldoen.

Bij PEACK Interior bieden we een breed scala aan koel- en vriesmeubels die perfect zijn afgestemd op de behoeften van uw horecabedrijf. Of u nu op zoek bent naar een koelvitrine om uw gebakjes te presenteren, een wijnkoelkast om uw wijncollectie te bewaren, of een praktische koelwerkbank om uw ingrediënten te organiseren, we hebben de juiste oplossing voor u. Met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie zijn onze koel- en vriesmeubels een waardevolle aanvulling op uw horecakeuken. Neem contact met ons op voor meer informatie en laat ons u helpen bij het kiezen van de juiste meubels voor uw bedrijf.

Waarom uw horeca vriezer of koelkast kopen bij PEACK Interior

Focus op Kwaliteit en Professionaliteit

Bij PEACK begrijpen we de behoeften van de horecabranche en zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige apparatuur die aan uw verwachtingen voldoet. Onze professionele vriezers zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun prestaties, duurzaamheid en energie-efficiëntie. We werken samen met gerenommeerde fabrikanten die een bewezen staat van dienst hebben op het gebied van horeca apparatuur. Hierdoor kunnen we u verzekeren van betrouwbare en hoogwaardige producten die uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Uitgebreid Assortiment

Bij PEACK Interior bieden we een uitgebreid assortiment horeca vriezers, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw specifieke behoeften. Of u nu een compacte vrieskast voor uw café nodig heeft of een grote vriezer voor uw restaurant of hotel, wij hebben de ideale oplossing voor u. Onze vriezers zijn beschikbaar in verschillende maten, configuraties en ontwerpen om aan uw eisen te voldoen.

Klantenservice van Topkwaliteit

Bij PEACK Interior staat klanttevredenheid voorop. Onze ervaren en deskundige klantenservicemedewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste horeca vriezer voor uw behoeften. We begrijpen dat elke klant uniek is en we streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect passen bij uw bedrijfsomgeving. Onze toegewijde ondersteuning is er om u te begeleiden vanaf het moment dat u bij ons informeert naar het moment dat uw vriezer geleverd en geïnstalleerd wordt.

Garantie en Onderhoud

Om uw gemoedsrust te waarborgen, bieden we garantie op al onze horeca vriezers. We geloven in de kwaliteit van onze producten en staan achter de prestaties ervan. Mocht er onverhoopt een probleem optreden, dan zorgen we ervoor dat het snel wordt opgelost.

Een professionele horeca vriezer is een essentieel onderdeel van uw horecakeuken. Het zorgt ervoor dat uw voedsel veilig en vers wordt bewaard, draagt bij aan de kwaliteit van uw gerechten en vermindert de operationele kosten op de lange termijn. Met een uitgebreid assortiment aan professionele vriezers bieden wij u de flexibiliteit om de juiste keuze te maken voor uw bedrijf. Onze focus op kwaliteit, energie-efficiëntie en betrouwbaarheid stelt u in staat om met vertrouwen te investeren in onze apparatuur.

In de horecabranche draait alles om efficiëntie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit geldt ook voor de apparatuur die dagelijks intensief wordt gebruikt, zoals horeca vriezers. Bij PEACK Interior begrijpen we dat de juiste vriezer van essentieel belang is om uw voedselverspilling te minimaliseren, uw voedsel veilig te bewaren en uw operationele processen soepel te laten verlopen. Hier zijn enkele redenen waarom onze kwalitatieve horeca vriezers geschikt zijn voor intensief gebruik in de horeca.

Onze horeca vriezers zijn ontworpen en gebouwd met robuuste materialen om bestand te zijn tegen de intensieve belasting in een professionele keukenomgeving. De behuizing en deuren zijn gemaakt van duurzaam roestvrij staal of hoogwaardig kunststof, wat zorgt voor een stevige en langdurige constructie. Dit verlengt de levensduur van de vriezer en vermindert het risico op beschadigingen door dagelijks gebruik, stoten of schokken.

Uw horeca vriezer online bestellen

Bij PEACK Interior zijn we er trots op een uitgebreid en hoogwaardig aanbod aan horeca vriezers te bieden, die perfect aansluiten op de behoeften van uw horecabedrijf. Onze horeca vriezers zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoge eisen van de professionele keukenomgeving en zijn ontworpen om optimale prestaties, duurzaamheid en efficiëntie te leveren.

Of u nu op zoek bent naar een professionele vrieskast, een krachtige blast-chiller, een ruime vrieskist of een handige vrieswerkbank, wij hebben de juiste oplossing voor u. Onze vriezers zijn beschikbaar in verschillende capaciteiten, afmetingen en configuraties, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij uw horecazaak. Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste horeca vriezer een belangrijke beslissing is voor uw bedrijf. Daarom staan onze experts klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor uw specifieke behoeften.

Onze online winkel stelt u in staat om gemakkelijk en veilig uw bestelling te plaatsen, waar u ook bent. U kunt rustig onze verschillende modellen bekijken, specificaties vergelijken en de perfecte vriezer voor uw horecazaak vinden, allemaal met slechts een paar klikken.

Bekijk hier ons gehele assortiment vriezers