Vrieskisten | Diverse Toepassingen – PEACK

Uw professionele vrieskist kopen


Bent u op zoek naar hoogwaardige vrieskisten voor uw professionele behoeften? PEACK Interior is leverancier van professionele vrieskisten die voldoen aan strenge normen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en prestaties. Met jarenlange ervaring in de branche bieden wij een uitgebreid assortiment vrieskisten die geschikt zijn voor verschillende toepassingen van gerenommeerde producenten. Of u nu actief bent in de horeca, de medische sector, de voedingsindustrie of een ander vakgebied waar vriesopslag essentieel is, wij hebben de perfecte vrieskist voor u.

Vrieskist in een bakkerij

De rol van Vrieskisten in professionele en commerciële omgevingen

Horeca: Bewaar uw ingrediënten vers en lekker

In de horeca is het behoud van kwaliteit en versheid van ingrediënten essentieel voor het creëren van heerlijke gerechten. Onze professionele vrieskisten bieden een optimale omgeving voor het bewaren van vlees, vis, groenten en andere bederfelijke producten. Met geavanceerde koeltechnologieën en temperatuurregelingssystemen kunt u vertrouwen op onze vrieskisten om uw ingrediënten op de juiste temperatuur te houden, waardoor de smaak en voedingswaarde behouden blijven.

Voedingsindustrie: efficiënte opslag voor handelsdoeleinden

In de voedingsindustrie is een betrouwbare opslagoplossing van vitaal belang voor het behoud van de voedselvoorraad en het minimaliseren van verspilling. Onze vrieskisten zijn ontworpen om aan de hoge capaciteitsbehoeften van commerciële instellingen te voldoen, en ze zorgen voor een efficiënte organisatie van de producten, waardoor de toegankelijkheid en rotatie van de voorraad worden verbeterd.

De voordelen van onze vrieskisten

Bewezen kwaliteit en duurzaamheid

Bij PEACK Interior streven we ernaar om alleen vrieskisten van topkwaliteit aan te bieden. Onze producten worden vervaardigd volgens de hoogste normen en zijn grondig getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan alle vereisten voor professioneel gebruik. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken, kunnen we duurzame en betrouwbare vrieskisten aanbieden die lang meegaan.

Efficiënte energiebesparing:

Bij PEACK Interior zijn we ons bewust van de impact van apparatuur op het milieu en uw energierekening. Daarom hebben we ons gericht op het ontwikkelen van vrieskisten die zijn uitgerust met energiezuinige technologieën. Onze vrieskisten zijn ontworpen om het energieverbruik te minimaliseren en tegelijkertijd een optimale koelprestatie te leveren.

Geavanceerde koeltechnologieën

Onze vrieskisten zijn voorzien van geavanceerde koelsystemen die zorgen voor een gelijkmatige temperatuurverdeling binnenin de kist. Dit helpt om temperatuurschommelingen te minimaliseren en ervoor te zorgen dat uw producten in de best mogelijke conditie blijven. Of het nu gaat om een volle belading of een deel van de inhoud, onze vrieskisten bieden een consistent koelklimaat voor al uw opgeslagen goederen.

Intuïtieve bediening en gebruiksvriendelijkheid

We begrijpen het belang van gebruiksgemak, vooral in een drukke professionele omgeving. Onze vrieskisten zijn ontworpen met het oog op intuïtieve bediening, met gemakkelijk toegankelijke bedieningspanelen en gebruiksvriendelijke functies. Hierdoor kunnen uw medewerkers efficiënt werken en kunnen ze zich richten op andere belangrijke taken.

Vrieskist in een viswinkel

Het verschil tussen een vrieskast en een vrieskist

Het verschil tussen een vrieskist en een vrieskast ligt voornamelijk in hun ontwerp, vorm en gebruiksgemak. Beide apparaten dienen hetzelfde doel, namelijk het bewaren van voedsel en andere producten op een zeer lage temperatuur om bederf te voorkomen, maar ze hebben enkele belangrijke verschillen:


Een vrieskist heeft meestal een horizontale, liggende indeling, vergelijkbaar met een kist of koffer. Het deksel opent naar boven, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot de inhoud. Een vrieskast heeft een verticale indeling, vergelijkbaar met een traditionele koelkast.


Opslagcapaciteit: Vanwege de liggende indeling biedt een vrieskist over het algemeen meer opslagcapaciteit dan een vrieskast van vergelijkbare grootte. De ruime binnenkant maakt het gemakkelijk om grote items of bulkvoorraden op te slaan. In vergelijking met vrieskisten hebben vrieskasten meestal een kleinere opslagcapaciteit. Let op, er zijn zowel grote en kleine vrieskasten beschikbaar, waardoor de capaciteit kan wisselen. 


Organisatie: Hoewel sommige vrieskisten interne manden of compartimenten hebben, zijn ze over het algemeen minder georganiseerd dan vrieskasten. Het gebrek aan planken kan het lastiger maken om kleine items of producten te vinden. Vrieskasten zijn over het algemeen beter georganiseerd dan vrieskisten. Ze hebben planken en lades, waardoor het gemakkelijker is om producten te ordenen.


Energieverbruik: Vrieskisten hebben de neiging om iets meer energie te verbruiken dan vrieskasten, vooral vanwege de grotere ruimte die moet worden gekoeld. Over het algemeen zijn vrieskasten energiezuiniger dan vrieskisten vanwege hun kleinere interne volume.

Sale Off
Vrieskast consumptie-ijs CF700 SL
Sale Off
Vrieskast consumptie-ijs FR205 SL
Sale Off
Vrieskast consumptie-ijs FR605 SL
Sale Off
Vrieskast consumptie-ijs IC400SCEB
Sale Off
Displayvrieskast UF400VG
Sale Off
Displayvrieskast NF7500G
Sale Off
Displayvrieskast UFSC370G

Wat is het energieverbruik van een gemiddelde vrieskist?

Het energieverbruik van een gemiddelde vrieskist kan variëren afhankelijk van het model, de grootte, de koeltechnologie en de efficiëntie van het apparaat. Over het algemeen verbruiken vrieskisten meer energie dan vrieskasten, vanwege het grotere volume dat moet worden gekoeld. Het energieverbruik van een vrieskist wordt meestal uitgedrukt in kilowattuur (kWh) per jaar. Een gemiddelde huishoudelijke vrieskist kan variëren van ongeveer 200 kWh tot 500 kWh per jaar, afhankelijk van de grootte en efficiëntieklasse. Professionele vrieskisten, die vaak groter zijn en intensiever worden gebruikt, kunnen een hoger energieverbruik hebben.


Energiezuinige opties zijn beschikbaar voor zowel huishoudelijke als professionele vrieskisten. Bij het kiezen van een energiezuinige vrieskist moet u rekening houden met enkele belangrijke factoren:


1.Energieklasse: Let op het energielabel van de vrieskist.


2. Isolatie: Vrieskisten met goede isolatie kunnen de temperatuur beter vasthouden en verliezen minder kou, waardoor ze energiezuiniger zijn.


3. Koeltechnologie: Er zijn geavanceerde koeltechnologieën beschikbaar die zorgen voor een efficiënter gebruik van energie. Modellen met inverter-compressoren en slimme temperatuurregelingssystemen kunnen het energieverbruik verminderen.


4. Automatische ontdooiing (defrost): Sommige moderne vrieskisten zijn uitgerust met een automatische ontdooifunctie die het ijsvormingsproces minimaliseert. Dit helpt het energieverbruik te verminderen, omdat ijsafzetting de efficiëntie van de vriezer kan beïnvloeden.


5. LED-verlichting: Vrieskisten met energiezuinige LED-verlichting verbruiken minder energie dan traditionele verlichtingssystemen.


Onze modellen zijn ontworpen om een optimale koelprestatie te leveren met een minimaal energieverbruik.

Energiezuinige vrieskist in een viswinkel

Het verschil tussen professionele vrieskisten en vrieskisten voor thuis

Het verschil tussen een professionele vrieskist en een vrieskist voor thuis ligt voornamelijk in hun ontwerp, specificaties en toepassingen. Beide typen vrieskisten zijn bedoeld om voedsel en andere producten op een zeer lage temperatuur te bewaren om bederf te voorkomen, maar ze zijn ontworpen om aan verschillende behoeften en eisen te voldoen:


1. Grootte en Capaciteit: Professionele vrieskisten zijn over het algemeen groter en hebben een hogere opslagcapaciteit dan vrieskisten voor thuisgebruik. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van drukke commerciële instellingen, zoals restaurants, supermarkten, ziekenhuizen, laboratoria en andere bedrijven waar grote hoeveelheden voedsel of producten moeten worden bewaard.


2. Constructie en Materialen: Professionele vrieskisten zijn meestal gemaakt van robuuste materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en om de dagelijkse slijtage van een drukke professionele omgeving te weerstaan.


3. Temperatuurbeheersing: Professionele vrieskisten zijn uitgerust met geavanceerde temperatuurregelingssystemen en nauwkeurige thermostaten om een constante en stabiele temperatuur te handhaven. Dit is essentieel om ervoor te zorgen dat bederfelijke producten veilig worden bewaard.


4. Energieverbruik: Vanwege hun grotere omvang en intensiever gebruik, kunnen professionele vrieskisten over het algemeen meer energie verbruiken dan vrieskisten voor thuisgebruik. Er zijn echter energiezuinige opties beschikbaar om het verbruik te minimaliseren.


5. Prijs: Professionele vrieskisten zijn doorgaans duurder dan vrieskisten voor thuisgebruik, vanwege hun grotere omvang, robuuste constructie en geavanceerde functies.


Tip: ben je opzoek naar een volledig interieur met ingebouwde koel- en vriesmeubels? Neem dan gerust contact met ons of onze partner EMONDT KMI op voor de mogelijkheden en advies. 

Ons assortiment vrieskisten

Bij PEACK Interior bieden we een breed scala aan vrieskisten en vrieskasten die aan verschillende behoeften en vereisten voldoen. Ons assortiment omvat:


1. Staande Vrieskasten:Deze modellen zijn ideaal voor situaties waarin u gemakkelijk toegang tot uw producten wilt hebben. Ze bieden een ruime opslagcapaciteit en kunnen worden georganiseerd met planken of manden voor een efficiënt gebruik van de ruimte.


2. Vrieskisten: Perfect voor situaties waarbij u grote hoeveelheden goederen wilt opslaan zonder concessies te doen aan de efficiënte benutting van de ruimte. Deze kistvrieskisten zijn ideaal voor het bewaren van bulkvoorraden en zijn beschikbaar in verschillende maten.


3. Glasdeur Vrieskasten: Deze modellen zijn uitermate geschikt voor gebruik in de horeca of de detailhandel, waarbij u producten kunt presenteren en tegelijkertijd een duidelijk zicht op de voorraad heeft. Glasdeur vrieskisten zijn een uitstekende manier om klanten te verleiden tot aankoop terwijl de producten goed zichtbaar blijven.


4. Lade Vrieskasten/vrieswerkbanken: Voor een optimale organisatie van uw opgeslagen producten bieden onze lade vrieskisten een praktische oplossing. Met meerdere laden kunnen verschillende items gemakkelijk worden gescheiden en georganiseerd voor een efficiënt beheer van uw vriesvoorraad.

Bestel uw vrieskist bij PEACK Interior

Bij PEACK Interior staan we klaar om u te voorzien van hoogwaardige professionele vrieskisten die perfect aansluiten bij uw zakelijke behoeften. Onze vrieskisten worden vervaardigd met het oog op kwaliteit, duurzaamheid en prestaties, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw producten veilig en vers blijven.


Het bestellen van uw vrieskist bij PEACK Interior is eenvoudig en gemakkelijk. Bezoek onze website en bekijk ons uitgebreide assortiment vrieskisten. Kies het model dat het beste bij uw vereisten past en voeg het toe aan uw winkelwagen. Ons veilige betalingssysteem zorgt ervoor dat uw transactie soepel verloopt, en onze snelle levering zorgt ervoor dat uw vrieskist snel bij u wordt afgeleverd.


Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de juiste vrieskist voor uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe PEACK Interior uw professionele vriesbehoeften kan vervullen.

Sale Off
Vrieskast consumptie-ijs CF700 SL
Sale Off
Vrieskast consumptie-ijs FR205 SL
Sale Off
Vrieskast consumptie-ijs FR605 SL
Sale Off
Vrieskast consumptie-ijs IC400SCEB
Sale Off
Vrieskast consumptie-ijs FR505 SL
Sale Off
Vrieskast consumptie-ijs IC200SCEB
Sale Off
Vrieskast consumptie-ijs IC700SC

Bekijk hier ons gehele assortiment vrieskisten


Wil jij graag advies voor jouw zaak? 

Neem gerust contact met ons op!