Koeltoog

Koeltoog voor uw onderneming

Bent u op zoek naar de perfecte manier om uw verse producten op een stijlvolle en efficiënte manier te presenteren? Dan bent u zeker niet de enige! Bij PEACK Interior hebben we samenwerking met Emondt KMI, een toonaangevende naam in de wereld van koeltogen, koeltechniek en winkelinrichting. Emondt KMI ontwikkelt en produceert hoogwaardige koeltogen die niet alleen uw producten op de ideale temperatuur houden, maar ook uw product presentatie naar een hoger niveau tilt.

Een koeltoog is niet zomaar een functioneel apparaat; het is een essentieel onderdeel van uw zaak waarmee de winkelbeleving van uw klanten of gasten naar een hoger niveau wordt getild. Wij begrijpen dat elke ondernemer en onderneming uniek is en daarom werken we graag nauw met u samen om een koeltoog of volledig winkelconcept te ontwikkelen die perfect past bij uw specifieke wensen en behoeften.

De koeltogen van Emondt KMI combineren vakmanschap en innovatie, waarbij elk detail zorgvuldig wordt overwogen. Van de gebruikte materialen tot koelmiddelen, de verlichting en het ontwerp, elk aspect wordt met precisie afgestemd om een verbluffende koeltoog te leveren die uw producten in de schijnwerpers zet. Het resultaat? Een uitnodigende en verleidelijke presentatie die klanten aantrekt en uw omzet verhoogt.

Een geschikte koeltoog voor elk type zaak

Of u nu een bakker, slager, visboer of delicatessenwinkel bent, onze koeltogen zijn veelzijdig en aanpasbaar aan elk type product. Bovendien zorgen de geavanceerde koelsystemen ervoor dat uw producten op de juiste temperatuur blijven en de vochtigheidsgraad perfect is, wat essentieel is voor het behoud van smaak en versheid.

Koeltoog voor bakkerij en broodjeszaken

Bakkerijen kunnen koeltogen gebruiken om gebak, taarten en andere gekoelde lekkernijen tentoon te stellen. Het zorgt ervoor dat de producten op de juiste temperatuur worden bewaard, terwijl klanten gemakkelijk kunnen kiezen uit een scala aan smakelijke opties. Voor verschillende soorten gebak kan een ander type koeltoog van belang zijn. Hierin maken we een scheiding tussen nat gebak (bijv. slagroom) en droog gebak. Hierbij is een andere vochtigheidsgraad van belang.

In een broodjeszaak kan een koeltoog worden gebruikt om belegde broodjes of een assortiment verse ingrediënten te presenteren, zoals sla, tomaten, komkommers, kaas, vleeswaren en sauzen. Klanten kunnen zelf hun broodjes samenstellen door de gewenste ingrediënten te kiezen uit de koeltoog. Het helpt bij het efficiënt organiseren en tonen van de verschillende belegmogelijkheden, waardoor het voor klanten gemakkelijk wordt om hun favoriete broodjes te selecteren.

Koeltoog voor Horeca en To-go

In de horeca kunnen koeltogen worden gebruikt om drankjes, salades, desserts en andere gekoelde producten te presenteren. Ze zijn ideaal voor buffetten, ontbijt- en lunchopties, en kunnen ook worden gebruikt als een visueel aantrekkelijke manier om vers fruit, yoghurt, kaas en andere versnaperingen aan te bieden aan gasten.

Koeltoog voor slagerij

In een slagerij kunnen koeltogen worden gebruikt om vlees en vleesproducten vers en gekoeld te houden. Ze stellen de klanten in staat om het gewenste vlees te zien en te kiezen, terwijl het de hygiënische presentatie van producten bevordert. Een kwalitatieve koeltoog is bij slagerijen van groot belang. Een slechte koeltoog zal in veel gevallen zorgen voor uitdroging van het vlees, met als gevolg dat u minder product kunt verkopen en marge hierdoor “verdampt”. Tip: Afhankelijk van het type koeling zijn verschillende toonbankschalen van belang. Bij een geventileerde toonbank zijn bijvoorbeeld toonbankschalen met noppen van belang. 

Koeltoog voor viszaken

Voor viswinkels zijn koeltogen essentieel om vis en zeevruchten vers te houden. Ze kunnen ook gebruikt worden om gerookte vis, sushi en andere gekoelde visproducten te presenteren. Een aantrekkelijke en goed georganiseerde viskoeltoog kan klanten aantrekken en hen vertrouwen geven in de kwaliteit van de producten. In een koeltoog voor viszaken wordt vaak rekening gehouden met een sectie voor scherfijs waarop verse vis kan worden gepresenteerd.

Koeltogen spelen een cruciale rol in het effectief presenteren van gekoelde producten en zijn een waardevolle aanvulling voor alle bovengenoemde zaken. Ze bieden niet alleen een praktische, kwalitatieve en hygiënische manier om producten te bewaren, maar verbeteren ook de klantbeleving door een aantrekkelijke presentatie van de verse waar te bieden.

Koeltoog voor snackbar en cafetaria

Het combineren van een koeltoog met een frituur is een interessant concept dat de efficiëntie en het gemak van uw snackbar of cafetaria kan vergroten. Het stelt u in staat om uw verse ingrediënten voor de snacks en gerechten gemakkelijk te organiseren en te presenteren, waardoor uw klanten een overzicht hebben van de beschikbare opties. In de meeste gevallen worden koeltoog en frituur/bakwand achter elkaar geplaatst, waardoor medewerkers gemakkelijk en snel de benodigde ingrediënten pakken om te frituren en klanten een overzicht hebben van uw aanbod.

Koeltoog voor drankpresentatie

Voor drankpresentatie is een op maat gemaakte koeltoog in veel gevallen niet nodig en kan er worden gewerkt met stekkerklare koelmeubelen. Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment aan koelmeubelen die geschikt zijn voor drankpresentatie. Van wijnkoelingen tot zelfbedieningsmeubels.

Onze koelingen zijn ontworpen om uw drankjes op de ideale temperatuur te houden, of het nu gaat om verfrissende frisdranken, sappen, wijn of heerlijke ijskoude bieren. Met moderne technologieën en energie-efficiënte systemen zorgen we ervoor dat uw dranken altijd koel en klaar zijn om van te genieten.

Toog met geïntegreerde koelmeubelen

Voor verschillende winkels en horecagelegenheden kan het een interessante optie zijn om te kiezen voor een winkeltoog met geïntegreerde koelmeubelen. Hierbij kunt u denken aan een barkoeling onder de toog of bijvoorbeeld een saladette op de toog. Bent u opzoek naar specifieke apparatuur voor uw toog? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden en we maken graag een vrijblijvend voorstel voor uw zaak. 

Koeltoog op maat

Het kiezen voor koeltogen op maat biedt verschillende voordelen voor commerciële toepassingen van grote waarde kunnen zijn. Onze partner Emondt KMI staat bekend om hoge kwaliteit op maat gemaakte koeltogen. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van koeltogen op maat:

- Optimaal ruimtegebruik:

Een koeltoog op maat kan perfect worden aangepast aan de beschikbare ruimte in uw winkel, restaurant of horecagelegenheid. Hierdoor wordt de beschikbare ruimte optimaal benut, waardoor u meer producten kunt presenteren en uw verkoopruimte efficiënter kunt indelen. Hierdoor kan ook de routing worden bepaald in uw zaak, wat kan zorgen voor een aanzienlijke omzetverhoging. Onze adviseurs geven u graag advies hierover.

- Uniek ontwerp: Koeltogen op maat bieden u de mogelijkheid om een uniek en onderscheidend ontwerp te creëren dat past bij de uitstraling en stijl van uw zaak. U kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en afwerkingen om een koeltoog te ontwerpen die perfect aansluit bij uw merkidentiteit en interieur. In het traject naar een op maat gemaakte koeltoog, geven onze designers graag advies over een uniek design voor uw zaak.

- Flexibiliteit in indeling: Met een op maat gemaakte koeltoog kunt u de indeling en lay-out van de presentatieruimte aanpassen aan uw specifieke behoeften. U kunt verschillende niveaus, compartimenten en planken toevoegen, afhankelijk van de soorten producten die u wilt presenteren en de hoeveelheid ruimte die u nodig heeft. Zo combineert u bijvoorbeeld een zelfbedieningsmeubel met wandmeubel en een koeltoog.

- Verbeterde klantbeleving: Een op maat gemaakte koeltoog kan de algehele klantbeleving verbeteren. Door een aantrekkelijk en overzichtelijk ontwerp te creëren, worden klanten aangetrokken tot de uitgestalde producten, wat de verkoop kan stimuleren. Bovendien kunnen goed georganiseerde en gemakkelijk toegankelijke producten de winkelervaring voor klanten verbeteren.

- Efficiënte koelprestaties: Bij het ontwerpen van een koeltoog op maat, kan rekening worden gehouden met de nieuwste technologieën en energie-efficiënte koelsystemen. Dit zorgt voor optimale koelprestaties en kan helpen om de operationele kosten te

- Duurzaamheid en kwaliteit: Aangepaste koeltogen worden vaak vervaardigd met hoogwaardige materialen en vakmanschap, waardoor ze duurzaam en langdurig zijn. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw investering op lange termijn.

- Professionele uitstraling: Een op maat gemaakte koeltoog geeft uw zaak een professionele uitstraling en toont dat u aandacht besteedt aan detail. Dit kan bijdragen aan het opbouwen van vertrouwen bij uw klanten en het versterken van uw merkimago.

Kortom, koeltogen op maat bieden een scala aan voordelen die zowel esthetisch als functioneel van grote waarde zijn voor uw bedrijf. Ze kunnen helpen om uw producten effectief te presenteren, de klanttevredenheid te vergroten en uw bedrijf een concurrentievoordeel te geven in de markt.

De afmetingen van een koeltoog

De geschikte afmeting voor een koeltoog varieert sterk afhankelijk van de specifieke behoeften van elke zaak en het type producten dat ze willen presenteren. Elk bedrijf heeft zijn unieke ruimte, indeling en productaanbod, waardoor een oplossing op maat vaak aan te raden is. Hier zijn enkele overwegingen bij het bepalen van de juiste afmeting voor een koeltoog:

- Productaanbod: Het type producten dat u wilt presenteren, speelt een cruciale rol bij het bepalen van de afmetingen van de koeltoog. Verschillende producten hebben mogelijk verschillende presentatievereisten. Bijvoorbeeld, broodjeszaken hebben behoefte aan voldoende ruimte om een verscheidenheid aan beleg, groenten en sauzen te tonen, terwijl viswinkels meer ruimte nodig hebben voor het displayen van verschillende soorten vis en zeevruchten en bijvoorbeeld een scherfijs compartiment.

- Ruimte en indeling: De beschikbare ruimte en de indeling van uw zaak zijn belangrijke factoren. Het is essentieel om de koeltoog zodanig te bouwen dat deze naadloos past in uw winkelindeling, zonder onnodige ruimteverspilling of beperkingen.

- Klantverkeer/routing: Het verwachte klantverkeer en het aantal klanten dat tegelijkertijd gebruik zal maken van de koeltoog, moet ook in overweging worden genomen. Als uw zaak veel klanten bedient, is het misschien nodig om een grotere koeltoog te overwegen om voldoende voorraad en ruimte voor klanten te hebben.

- Presentatiediepte: De presentatiediepte, zoals gemiddeld ongeveer 90 centimeter bij Emondt KMI, heeft invloed op de manier waarop producten worden weergegeven. Het bepaalt hoeveel producten in één rij kunnen worden getoond en kan ook van invloed zijn op de zichtbaarheid en toegankelijkheid van de producten voor klanten, maar ook voor de werknemers.

Bij Emondt KMI wordt vaak gebruik gemaakt van een presentatiediepte van ongeveer 90 centimeter, maar dit is geen vaste regel voor elke situatie. Een op maat gemaakte benadering stelt bedrijven in staat om de ideale afmetingen te bepalen op basis van hun unieke behoeften en omstandigheden. Door samen te werken met professionals, kunt u een koeltoog op maat laten ontwerpen die optimaal aansluit bij uw zaak, waardoor u uw producten op een aantrekkelijke en efficiënte manier kunt presenteren aan uw klanten en zorgen voor een toekomstbestendige oplossing.

Jouw koeltoog kopen

Bent u op zoek naar een hoogwaardige koeltoog of vitrine om uw producten op een aantrekkelijke manier te presenteren en vers te houden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan op maat gemaakte koeltogen en vitrines die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften en bedrijfstype.

Of u nu een bakkerij, slagerij, viswinkel, broodjeszaak, horecagelegenheid, of een andere retailonderneming heeft, wij hebben de ideale oplossing voor u. Onze koeltogen en vitrines zijn van de hoogste kwaliteit en bieden een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.

Wij begrijpen dat de aankoop van een koeltoog of vitrine een belangrijke investering is, en we willen ervoor zorgen dat u de juiste keuze maakt. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor advies en een prijsindicatie. Ons team van experts staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het kiezen van de beste oplossing voor uw zaak.