Kleine horeca vriezers | PEACK Interior

Kleine horeca vriezers voor efficiënte opslag


Als leverancier van horeca-apparatuur begrijpen we de unieke behoeften van horecagelegenheden. Een belangrijk onderdeel van elke goed functionerende horecakeuken is de juiste opslag van bevroren producten. Kleine horeca vriezers spelen hierbij een cruciale rol door compacte opslagoplossingen te bieden voor ingrediënten en bevroren gerechten. We begrijpen het belang van kwaliteit en efficiëntie in een drukke horecaomgeving, en daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan kleine horeca vriezers die aan al uw behoeften voldoen. 

Kleine horeca vriezers in de keuken

De voordelen van kleine horeca vriezers

1. Krachtige prestaties in een compact formaat

Kleine horeca vriezers kunnen een verrassend krachtige prestatie leveren ondanks hun compacte formaat. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van de horecabranche, waar efficiëntie, betrouwbaarheid en snelheid van cruciaal belang zijn. Onze kleine horeca vriezers bieden een nauwkeurige temperatuurregeling en een snel vriesvermogen, waardoor uw bevroren producten altijd op de optimale temperatuur blijven en de versheid behouden blijft.


2. Optimale opslagruimte

De kleine horeca vriezers zijn ontworpen om de beschikbare ruimte in uw horecagelegenheid optimaal te benutten. Of u nu een kleine keuken, een compacte bar of een beperkte opslagruimte heeft, onze vriezers passen perfect in de beschikbare ruimte. Met verschillende formaten en capaciteiten kunt u de juiste vriezer kiezen die aan uw opslagbehoeften voldoet, zonder kostbare ruimte te verspillen.


3. Efficiënt Energieverbruik

We zijn we ons bewust van het belang van energiezuinigheid voor ondernemingen. Onze kleine horeca vriezers zijn uitgerust met geavanceerde technologieën die het energieverbruik minimaliseren en uw operationele kosten verlagen. Door te kiezen voor een energiezuinige vriezer, draagt u niet alleen bij aan een duurzamere werkomgeving, maar bespaart u ook op lange termijn op energiekosten.

Diverse koel- en vries modellen

1. Barkoeling met Glazen Deuren

Voor bars en nachtclubs waar snelheid en zichtbaarheid van producten belangrijk zijn, zijn onze barkoelingen met glazen deuren een ideale keuze. Deze compacte vriezers met glazen deuren stellen uw bartenders in staat om snel drankjes te vinden en te serveren, waardoor de wachttijden voor klanten worden verminderd. Bovendien bieden de glazen deuren een aantrekkelijke presentatie van uw drankjes, wat de verkoop kan stimuleren en uw horecabedrijf een stijlvolle uitstraling geeft.


2. Onderbouw Vriezers

Onze onderbouw vriezers zijn speciaal ontworpen om onder een toonbank, bar of balie te passen. Deze compacte vriezers zijn perfect voor horecagelegenheden waar ruimte schaars is, maar waar toch behoefte is aan extra opslag voor bevroren producten. Ze zijn gemakkelijk toegankelijk voor uw personeel, waardoor ze efficiënt kunnen werken zonder lange afstanden af te leggen om bij de vriezer te komen.


3. Compacte Staande Vriezers

Als u meer opslagcapaciteit nodig heeft dan een onderbouw vriezer kan bieden, zijn onze compacte staande vriezers een uitstekende keuze. Deze vriezers zijn vrijstaand en kunnen gemakkelijk worden geplaatst op strategische locaties in uw horecagelegenheid. Ze bieden voldoende opslagruimte voor verschillende soorten bevroren producten en kunnen helpen om uw voorraad georganiseerd en toegankelijk te houden.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid

Bij PEACK Interior streven we ernaar om alleen producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Onze kleine horeca vriezers zijn vervaardigd uit kwalitatieve materialen en ondergaan strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat ze bestand zijn tegen het intensieve gebruik in een horecaomgeving. We werken samen met gerenommeerde fabrikanten die bekend staan om hun betrouwbare en hoogwaardige apparatuur, zodat u kunt vertrouwen op de prestaties en levensduur van onze kleine horeca vriezers.

De capaciteit van een kleine horeca vriezer

De gemiddelde capaciteit van een kleine horeca vriezer varieert meestal tussen de 100 tot 400 liter. Het precieze formaat kan echter afhangen van het merk en model van de vriezer, omdat verschillende fabrikanten verschillende afmetingen en capaciteiten aanbieden.


Voor horecaondernemingen die een beperkte opslagruimte hebben of die de vriezer voornamelijk gebruiken voor specifieke producten of ingrediënten, kan een kleinere capaciteit vriezer voldoende zijn. Deze vriezers zijn vaak compact en gemakkelijk te plaatsen in keukens of achter de bar, waar ruimtebeperkingen een rol spelen. Aan de andere kant, als een horecabedrijf een groter assortiment aan bevroren producten wil bewaren of een hogere opslagcapaciteit nodig heeft, kunnen ze overwegen om te investeren in een grotere horeca vriezer met een capaciteit van 400 liter of meer.


Het is essentieel om bij het kiezen van een horeca vriezer rekening te houden met de specifieke behoeften van het bedrijf, het beschikbare budget en de beschikbare ruimte. Een professionele vriezer met de juiste capaciteit zal ervoor zorgen dat de horecaonderneming efficiënt kan werken en de versheid en kwaliteit van de bevroren producten kan behouden.

Kleine horeca vriezers in een café

De voordelen van een kleine horeca vriezer

Het kiezen van de juiste horeca vriezer voor uw bedrijf hangt af van verschillende factoren, waaronder de beschikbare ruimte, het assortiment aan bevroren producten en de specifieke behoeften van uw horecaonderneming. Beide opties, zowel kleine als grote horeca vriezers, hebben hun eigen voordelen. Hier zijn enkele voordelen van een kleine horeca vriezer ten opzichte van een grote:


1. Ruimtebesparing: Een kleine horeca vriezer is ideaal voor horecagelegenheden met beperkte ruimte. Deze vriezers kunnen gemakkelijk worden geplaatst in kleine keukens, achter de bar of onder een toonbank, waardoor u waardevolle ruimte bespaart.


2. Flexibiliteit in plaatsing: Door hun compacte formaat kunnen kleine horeca vriezers op verschillende locaties worden geplaatst, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf. U kunt ze gemakkelijk verplaatsen naar een andere plek als dat nodig is.


3. Kostenbesparend: Kleine horeca vriezers hebben meestal een lagere aanschafprijs dan grotere vriezers. Als u een kleinere hoeveelheid bevroren producten bewaart of als u een startend horecabedrijf bent, kan een kleinere vriezer een kosteneffectieve keuze zijn.


4. Energiezuinig: In het algemeen verbruiken kleine horeca vriezers minder energie dan hun grotere tegenhangers. Als uw horecabedrijf niet veel opslagruimte nodig heeft, kan een kleine vriezer helpen om de energiekosten te verlagen.


5. Gerichte opslag: Een kleine vriezer stelt u in staat om uw bevroren producten georganiseerd en overzichtelijk te houden. Hierdoor is het gemakkelijker voor uw personeel om de voorraad te beheren en snel te vinden wat ze nodig hebben.


6. Gemakkelijk onderhoud: Kleinere horeca vriezers hebben vaak minder onderhoud nodig in vergelijking met grotere modellen. Het schoonmaken en ontdooien van de vriezer kan sneller en eenvoudiger zijn.


7. Specialisatie: In sommige gevallen kan het voordeliger zijn om meerdere kleine horeca vriezers te hebben, vooral als u verschillende soorten bevroren producten wilt scheiden en opslaan op verschillende temperaturen.


Het is echter belangrijk op te merken dat de keuze tussen een kleine en een grote horeca vriezer afhangt van de individuele behoeften en vereisten van uw bedrijf. Als uw horecabedrijf een grote verscheidenheid aan bevroren producten heeft of als u grote hoeveelheden wilt bewaren, dan kan een grote vriezer juist voordeliger zijn vanwege de grotere opslagcapaciteit. Uiteindelijk moet u de juiste vriezer kiezen die perfect aansluit bij uw bedrijfsbehoeften, ruimte en budget.

Een kleine horeca vriezer met glazen deuren

Er zijn kleine horeca vriezers beschikbaar met glazen deuren. Glazen deuren bieden verschillende voordelen voor horecagelegenheden, waaronder bars, cafés en restaurants. Het gebruik van glazen deuren in een kleine horeca vriezer biedt de volgende voordelen:


1. Zichtbaarheid van producten: Met glazen deuren kunnen uw medewerkers gemakkelijk zien welke producten zich in de vriezer bevinden, zonder de deuren te hoeven openen. Dit helpt bij het snel identificeren van items en het beheren van de voorraad, waardoor de efficiëntie wordt verbeterd.


2. Presentatie en marketing: Glazen deuren stellen u in staat om uw bevroren producten aantrekkelijk te presenteren aan uw klanten. Het creëert een visueel aantrekkelijke presentatie, wat klanten kan aanmoedigen om iets te kopen.


3. Gemak voor klanten: In een bar of café waar klanten hun eigen drankjes kunnen kiezen, maakt een glazen deur het gemakkelijk voor hen om te zien welke drankjes beschikbaar zijn zonder hulp te hoeven vragen aan het personeel.


4. Efficiëntie en energiebesparing: Ondanks de glazen deuren zijn moderne horeca vriezers ontworpen met geavanceerde technologieën om het energieverbruik te minimaliseren. Dit betekent dat ze nog steeds energiezuinig zijn, zelfs met de glazen deuren.


5. Stijlvol en modern ontwerp: Glazen deuren geven een hedendaagse uitstraling aan uw horecagelegenheid en passen goed bij verschillende interieurstijlen.


Of u nu een kleine horeca vriezer zoekt voor onder uw toonbank of om in een beperkte ruimte te plaatsen, er zijn zeker modellen beschikbaar met glazen deuren. Bij het kiezen van een horeca vriezer met glazen deuren, moet u letten op de capaciteit, energie-efficiëntieklasse en andere functies die van belang zijn voor uw specifieke behoeften en bedrijfsomgeving. Een leverancier van horeca vriezers kan u helpen bij het vinden van de juiste vriezer die aan uw wensen voldoet.

Sale Off
Opslagvriezer UF200VS
Sale Off
Opslagvriezer UF200V
Sale Off
Opslagvriezer UF200S
Sale Off
Opslagvriezer UF200

De afmetingen van een kleine horeca vriezer

De afmetingen van kleine horeca vriezers kunnen variëren afhankelijk van het merk, model en de specifieke capaciteit van de vriezer. Over het algemeen zijn de volgende afmetingen gebruikelijk voor kleine horeca vriezers:

1. Hoogte: 80 cm tot 150 cm

2. Breedte: 50 cm tot 70 cm

3. Diepte: 50 cm tot 70 cm


Houd er rekening mee dat deze afmetingen slechts algemene schattingen zijn en dat de daadwerkelijke afmetingen kunnen variëren tussen verschillende fabrikanten en modellen. Het is essentieel om de specificaties van elke vriezer te controleren voordat u een aankoop doet, om ervoor te zorgen dat de vriezer past in de beschikbare ruimte in uw horecagelegenheid.


Sommige kleine horeca vriezers zijn speciaal ontworpen om onder een toonbank of bar te passen, zodat u de beschikbare ruimte in uw keuken of achter de bar optimaal kunt benutten. Andere modellen kunnen ontworpen zijn om vrijstaand te worden geplaatst in een specifieke hoek van uw bedrijfsruimte. Daarnaast kunnen de afmetingen ook van invloed zijn op de capaciteit van de vriezer. Een grotere vriezer met dezelfde afmetingen kan meer opslagruimte bieden dan een kleinere vriezer met dezelfde afmetingen. Voordat u een kleine horeca vriezer aanschaft, is het raadzaam om de beschikbare ruimte in uw horecagelegenheid zorgvuldig op te meten en de specificaties van verschillende modellen te vergelijken om ervoor te zorgen dat u de juiste vriezer kiest die perfect past bij uw behoeften en beschikbare ruimte.

Een compacte vriezer in jouw bar, toonbank of balie?

Er zijn compacte horeca vriezers beschikbaar die speciaal zijn ontworpen om onder een toonbank, bar of balie te passen. Onderbouw vriezers zijn ideaal voor horecagelegenheden waar ruimte een beperking is, maar waar toch behoefte is aan extra opslag voor bevroren producten. Ze zijn ontworpen om gemakkelijk onder een toonbank, bar of balie te passen, waardoor ze uit het zicht en uit de weg blijven, maar toch gemakkelijk toegankelijk zijn voor het personeel.


De afmetingen van onderbouw vriezers kunnen variëren, maar ze zijn over het algemeen smaller en minder diep dan standaard rechtopstaande vriezers. Hierdoor passen ze perfect onder een toonbank of bar zonder veel ruimte in beslag te nemen. Onderbouw vriezers zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten, zodat u kunt kiezen voor het model dat het beste past bij uw behoeften en de beschikbare ruimte in uw horecagelegenheid. Ze zijn verkrijgbaar met glazen deuren, zodat uw personeel snel en gemakkelijk de voorraad kan beheren zonder de deuren te openen.


Het gebruik van compacte horeca vriezers onder een toonbank, bar of balie heeft verschillende voordelen, waaronder het optimaliseren van de beschikbare ruimte, het efficiënt organiseren van bevroren producten en het gemakkelijk toegankelijk maken van belangrijke ingrediënten of drankjes.


Als u beperkte ruimte heeft in uw horecagelegenheid en toch wilt profiteren van extra opslag voor bevroren producten, dan is een compacte onderbouw vriezer een uitstekende keuze. Het stelt u in staat om uw werkruimte efficiënt te benutten en tegelijkertijd te zorgen voor de juiste opslag en bewaring van uw bevroren producten.

Sale Off
Displayvrieskast UF200VSG
Sale Off
Displayvrieskast UF200VG
Sale Off
Kaviaarkoeler UR90G-SUB ZERO
Sale Off
Tabel vrieskast UF50G

Combineer uw vriezer met een op maat gemaakt meubel door PEACK Interior

Voor elke onderneming is het creëren van een aantrekkelijke en functionele ruimte van essentieel belang om klanten aan te trekken en uw merk te versterken. Een op maat gemaakte toonbank, balie of bar kan een krachtig statement maken en uw bedrijf onderscheiden van de concurrentie. Bij het ontwerpen van een commerciële ruimte is het van cruciaal belang om rekening te houden met de specifieke behoeften van uw bedrijf en de wensen van uw klanten. Op maat gemaakte toonbanken, balies en barren bieden unieke oplossingen die perfect passen bij uw merkidentiteit en de functionele eisen van uw bedrijf. In deze tekst ontdekken we de voordelen en mogelijkheden van op maat gemaakte meubels voor uw commerciële ruimte.

De voordelen van een op maat gemaakt meubel

1. Unieke Identiteit en Branding

Een van de grootste voordelen van op maat gemaakte toonbanken, balies en barren is dat ze u de mogelijkheid bieden om een unieke identiteit te creëren voor uw bedrijf. Standaard meubels kunnen functioneel zijn, maar ze kunnen uw bedrijf niet echt onderscheiden van anderen. Met op maat gemaakte meubels kunt u het ontwerp, de materialen, kleuren en afwerkingen kiezen die perfect aansluiten bij de branding en esthetiek van uw bedrijf. Of het nu gaat om een moderne, minimalistische uitstraling of een klassieke en warme sfeer, op maat gemaakte meubels kunnen precies de juiste uitstraling geven die u wenst.


2. Optimale Functionele Indeling

Commerciële ruimtes hebben vaak specifieke functionele behoeften, afhankelijk van het type bedrijf en de aard van de diensten die worden aangeboden. Op maat gemaakte meubels kunnen volledig worden afgestemd op de behoeften van uw bedrijf, waardoor u de ideale functionele indeling kunt creëren. Of het nu gaat om het opbergen van producten, het faciliteren van transacties of het creëren van een gastvrije ontvangstbalie, op maat gemaakte meubels kunnen naadloos aansluiten bij de dagelijkse activiteiten van uw bedrijf en de workflow optimaliseren.


3. Efficiënt Gebruik van Ruimte

Het maximaliseren van de beschikbare ruimte is een essentieel aspect van het ontwerpen van een commerciële ruimte. Op maat gemaakte meubels kunnen specifiek worden ontworpen om de beschikbare ruimte optimaal te benutten, zelfs in kleine of ongebruikelijke ruimtes. Dit helpt niet alleen om een georganiseerde en overzichtelijke ruimte te creëren, maar kan ook bijdragen aan een betere doorstroming van klanten en personeel, wat leidt tot een efficiënter gebruik van de ruimte.

De mogelijkheden van op maat gemaakte meubels

Toonbanken

Voor winkels en retailbedrijven zijn op maat gemaakte toonbanken essentieel voor het presenteren van producten en het faciliteren van transacties. Een toonbank kan het middelpunt van uw winkel zijn, en het ontwerp ervan kan een grote impact hebben op de klantbeleving. Met op maat gemaakte toonbanken kunt u kiezen voor een ontwerp dat perfect past bij uw merk, met inbegrip van aangepaste opslagmogelijkheden, verlichting, en zelfs ingebouwde digitale displays om uw producten te presenteren. Tip: kijk ook eens naar onze op maat gemaakte vitrines.


Balies

Voor kantoren, recepties en servicegerichte bedrijven zijn op maat gemaakte balies van onschatbare waarde. Een goed ontworpen balie kan een professionele uitstraling geven en een positieve eerste indruk achterlaten bij klanten en bezoekers. Met op maat gemaakte balies kunt u de indeling aanpassen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf, zoals het creëren van aparte werkruimtes voor medewerkers, het integreren van opbergruimte of het voorzien van geïntegreerde technologie voor efficiënte dienstverlening.


Barren

Voor horecagelegenheden zoals restaurants, cafés en bars zijn op maat gemaakte barren een uitstekende manier om een onderscheidende sfeer te creëren. Een goed ontworpen bar kan de aandacht van klanten trekken, hun comfort verhogen en een aangename ervaring bieden. Met op maat gemaakte barren kunt u kiezen uit verschillende materialen, afwerkingen en verlichtingsopties om de gewenste ambiance te bereiken. Daarnaast kunnen aangepaste functies, zoals ingebouwde wijnkoelers of geïntegreerde tapinstallaties, bijdragen aan de efficiëntie en functionaliteit van de bar.

Horecaman in de keuken

De levensduur van een kleine horeca vriezer

De gemiddelde levensduur van een kleine horeca vriezer varieert afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de kwaliteit van het apparaat, het merk, het gebruik en de mate van onderhoud. Over het algemeen kunnen kleine horeca vriezers een levensduur hebben van ongeveer 10 tot 20 jaar, maar dit kan variëren. Factoren die de levensduur kunnen beïnvloeden:


1. Kwaliteit en merk: Vriezers van gerenommeerde merken en hoge kwaliteit hebben doorgaans een langere levensduur dan goedkopere en minder bekende merken. Het loont om te investeren in een vriezer van goede kwaliteit die betrouwbaar is en langer meegaat.


2. Gebruik: Hoe intensiever de vriezer wordt gebruikt, des te meer slijtage het kan ondergaan. Horecavriezers worden vaak intensief gebruikt, vooral in drukke keukens en bars, wat van invloed kan zijn op de levensduur.


3. Onderhoud: Regulier onderhoud is essentieel om de levensduur van een horeca vriezer te verlengen. Het schoonmaken van de vriezer, het ontdooien en controleren van de werking ervan zijn belangrijk om eventuele problemen tijdig op te merken en te verhelpen.


4. Omgevingsfactoren: De omgeving waarin de vriezer zich bevindt, kan ook van invloed zijn op de levensduur. Als de vriezer bijvoorbeeld in een warme en vochtige omgeving staat, kan dit de prestaties beïnvloeden.


5. Technologische ontwikkelingen: Nieuwe technologieën en verbeteringen kunnen van invloed zijn op de levensduur van een vriezer. Oudere modellen kunnen na verloop van tijd minder efficiënt worden in vergelijking met nieuwe, energiezuinigere modellen.


Om de levensduur van uw kleine horeca vriezer te maximaliseren, is het belangrijk om deze goed te onderhouden, regelmatig te controleren op eventuele defecten en tijdig te repareren indien nodig. Het volgen van de aanbevelingen van de fabrikant met betrekking tot het onderhoud en gebruik kan ook bijdragen aan een langere levensduur van de vriezer.

Het verschil tussen een kleine horeca vriezer en een consumentenvriezer

Het verschil tussen een kleine horeca vriezer en een standaard consumentenvriezer ligt voornamelijk in hun ontwerp, kenmerken en het beoogde gebruik. Hier zijn enkele belangrijke verschillen:


Ontwerp en Constructie:

Horeca vriezers zijn ontworpen voor professioneel gebruik in commerciële horecagelegenheden zoals restaurants, bars, cafés en hotels. Ze hebben doorgaans een steviger en robuuster ontwerp om bestand te zijn tegen intensief gebruik en een hoge omgevingstemperatuur.

• Consumentenvriezers zijn ontworpen voor huishoudelijk gebruik en hebben meestal een lichter en minder stevig ontwerp, omdat ze bedoeld zijn voor minder intensief gebruik.


Capaciteit:

• Horeca vriezers zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en capaciteiten, variërend van kleinere modellen tot grote vriezers met een grote opslagcapaciteit om te voldoen aan de behoeften van drukke horecaondernemingen.

• Consumentenvriezers zijn doorgaans kleiner en hebben meestal een kleinere opslagcapaciteit in vergelijking met horeca vriezers, omdat ze bedoeld zijn voor persoonlijk gebruik in huishoudens.


Temperatuurbereik:

• Horeca vriezers bieden vaak een nauwkeurige temperatuurregeling en kunnen zeer lage temperaturen bereiken, waardoor ze geschikt zijn voor het langdurig bewaren van verschillende soorten voedsel en dranken.

• Consumentenvriezers hebben over het algemeen een beperkter temperatuurbereik, omdat ze voornamelijk bedoeld zijn voor het bewaren van ingevroren voedsel voor dagelijks gebruik.


Energie-efficiëntie:

• Horeca vriezers zijn meestal ontworpen met energiezuinigheid in gedachten, omdat ze in een commerciële omgeving vaak continu in gebruik zijn.

• Consumentenvriezers zijn ook energiezuinig, maar de eisen kunnen verschillen omdat ze in een huishoudelijke omgeving vaak minder vaak worden geopend en gesloten.


Prijs en Garantie:

• Horeca vriezers zijn meestal duurder dan consumentenvriezers, omdat ze ontworpen zijn voor professioneel gebruik en vaak geavanceerdere functies hebben.

• Consumentenvriezers zijn doorgaans betaalbaarder en worden vaak geleverd met een standaard garantie voor huishoudelijk gebruik.


Het is belangrijk om het beoogde gebruik en de behoeften van uw horecagelegenheid in overweging te nemen bij het kiezen tussen een kleine horeca vriezer en een standaard consumentenvriezer. Voor intensief gebruik in een commerciële omgeving is een horeca vriezer met de juiste capaciteit en specificaties vaak een betere keuze, terwijl een consumentenvriezer geschikt is voor persoonlijk gebruik in een huishouden.

Uw partner in succes

Bij PEACK Interior zijn we niet alleen trots op de kwaliteit van onze producten, maar ook op onze uitstekende klantenservice. We begrijpen dat elk horecabedrijf unieke behoeften heeft en we staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste kleine horeca vriezer die aan al uw eisen voldoet.

Als leverancier van horeca-apparatuur streven we ernaar om een partner te zijn in het succes van uw horecabedrijf. Onze toegewijde klantenservice staat klaar om u te ondersteunen bij het kiezen van de juiste vriezer en om u te begeleiden bij elke stap van het proces. Kies voor PEACK Interior als uw leverancier voor kleine horeca vriezers en ontdek hoe we uw horecabedrijf kunnen optimaliseren met onze hoogwaardige apparatuur en uitstekende klantenservice. Uw succes is onze prioriteit!

Sfeerbeeld ijsvitrine
Sale Off
Opslagvriezer UF200VS
Sale Off
Opslagvriezer UF200V
Sale Off
Opslagvriezer UF200S
Sale Off
Opslagvriezer UF200
Sale Off
Glasbevriezer GF200VSG
Sale Off
Koelvitrine (vriezen) UPD400-F
Sale Off
Tabel vrieskast UF50GCP

Bekijk hier ons gehele assortiment vriezers


Wil jij graag advies voor jouw zaak? 

Neem gerust contact met ons op!