Presentatiemeubels | Winkelinrichting | PEACK Interior

Pre-loader
Presentatiekast TALLY III zwart met eiken schappen

Stel je nieuwe winkelinterieur gemakkelijk zelf samen

PRESENTATIEMEUBELS

Stel het perfecte interieur samen voor jou winkel door te kiezen uit presentatiekarren, presentatiekasten of eiland meubels. Ga voor modulaire kasten en schakel verschillende kasten aan elkaar voor meer presentatieruimte en een strakke lijn in je winkel. 

Icoontje modulair samenstellen

kleur en materiaal naar keuze

Uit voorraad leverbaar in standaard kleuren of in kleur naar keuze te krijgen binnen 3 weken. Stel zo de perfecte kast samen voor in jou winkel.
Icoontje eenvoudig schakelbaar
eenvoudig schakelbaar
Wil je meer presentatieruimte? Kijk dan naar onze modulaire presentatiekasten die je aan elkaar kan schakelen en maak een wand zo lang als je kan bedenken.

Icoontje flexibele en robuuste presentatiekasten

Flexibele & robuuste kasten

Elke winkel is anders, maar een ding is zeker een winkelinterieur moet je door de jaren heen wat wisselen om interessant te blijven. Gebruik daarom kasten die je makkelijk kan herplaatsen.

Icoontje zelf installeren

direct leverbaar & Zelf te installeren

Ontvang je presentatiekast binnen 1 week uit voorraad, pak hem uit, leg de schappen erin en klaar is kees. Dankzij de stelpootjes staat de kast altijd stevig.

WINKELINRICHTING KARREN

Presenteer je producten in een presentatiekar. Flexibel in gebruik maar stevig in kwaliteit. Bij onze presentatiekarren is er rekening gehouden met gangbare maten van bijvoorbeeld een deuropening. Hierdoor kan je een presentatiekar door je hele winkel (en werkruimte) verplaatsen en snel producten kan vullen of de kar wegzetten wanneer deze leeg is. 

Presentatiekast POLLY met zwarte frame en schappen

PRESENTATIEKARREN

Presenteer je producten in een presentatiekar. Flexibel in gebruik maar stevig in kwaliteit. Bij onze presentatiekarren is er rekening gehouden met gangbare maten van bijvoorbeeld een deuropening. Hierdoor kan je een presentatiekar door je hele winkel (en werkruimte) verplaatsen en snel producten kan vullen of de kar wegzetten wanneer deze leeg is. 

BROODKARREN

Een all time favorite: broodkar JIMMY. De kar is verkrijgbaar met zowel metalen schappen als licht gestoomd beuken schappen wat het materiaal is voor gebruik in de bakkerij. JIMMY is gemaakt op EURO norm maten zo past deze eigenlijk in iedere bakkerij en bij ieder brood. Dankzij de klap schappen kan je brood nog beter presenteren.
Witte broodkar JIMMY tegen de wand in een koffiewinkel
Twee flexibele bijzetkarren LIZZY

FLEXIBELE BIJZETKARREN

Wil je ultieme flexibiliteit in je winkel? Overweeg dan eens een (aantal) bijzetkarren. Vul je winkel met deze karren vol met producten op de drukke momenten van de dag/week en creëer zo extra presentatieruimte. Is het minder druk? Rol de kar dan gemakkelijk naar een achter ruimte om zo toch een nette winkel te houden. 

Heb je een vraag?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Stuur ons een bericht via WhatsApp, wij staan voor je klaar. 

WhatsApp icoontje

WINKELINRICHTING KASTEN

Van presentatiekasten met een Industriële look en houten schappen tot een presentatiewand op maat? Door de robuuste kwaliteit zijn onze presentatiekasten echt alleskunners. Alle kasten hebben stelpoten zodat ze in iedere winkel stevig staan. Wil je meer presentatieruimte? Schakel dan meerdere kasten aan elkaar en stel zo je eigen presentatiewand samen.

WANDPRESENTATIE KASTEN

Presentatiewanden in een winkel zijn een belangrijke mogelijkheid om je omzet te verhogen. Een aantrekkelijke presentatiewand verkoopt producten maar de kast moet het zonder hulp van personeel doen. De kast moet daarom zo goed mogelijk de producten ondersteunen en in de aandacht zetten. Kies daarom voor een kleurstelling die je productpresentatie het beste versterkt.
Diverse wandpresentatiekasten in een winkel
Eiland meubel MELLY: wit frame en vuren schappen

EILAND PRESENTATIE

Een presentatie eiland of eiland meubel komt het besttot zijn recht in grotere winkels waar veel ruimte zit tussen (bijvoorbeeld) dewandpresentatie en toonbank of gewoon tussen twee winkelinrichting kasten.


Een selectie designs voor de schappen


Graag persoonlijk advies?


VIND JE HET FIJN OM DOOR EEN VAN ONZE ADVISEURS

 GEHOLPEN TE WORDEN? WIJ STAAN KLAAR OM JE TE HELPEN!

KIES VOOR EEN VAN ONDERSTAANDE CONTACTOPTIES OF VUL HET FORMULIER IN.
NEEM CONTACT MET MIJ OP
Pre-loader