Presentatiemeubels

Stel je nieuwe winkelinterieur gemakkelijk zelf samen

PRESENTATIEMEUBELS

Stel het perfecte interieur samen voor jou winkel door te kiezen uit presentatiekarren, presentatiekasten, presentatierekken of eiland meubels. Ga voor modulaire kasten en schakel verschillende kasten aan elkaar voor meer presentatieruimte en een strakke lijn in je winkel.

Presentatiekarren

Presenteer je producten in een presentatiekar. Flexibel in gebruik maar stevig in kwaliteit. Bij onze presentatiekarren is er rekening gehouden met gangbare maten van bijvoorbeeld een deuropening. Hierdoor kan je een presentatiekar door je hele winkel (en werkruimte) verplaatsen en snel producten kan vullen of de kar wegzetten wanneer deze leeg is.

Winkelinrichting karren

Presenteer je producten in een presentatiekar. Flexibel in gebruik maar stevig in kwaliteit. Bij onze presentatiekarren is er rekening gehouden met gangbare maten van bijvoorbeeld een deuropening. Hierdoor kan je een presentatiekar door je hele winkel (en werkruimte) verplaatsen en snel producten kan vullen of de kar wegzetten wanneer deze leeg is.

Presentatiekasten Bekijken

Broodkarren

Een all time favorite: broodkar JIMMY. De kar is verkrijgbaar met zowel metalen schappen als licht gestoomd beuken schappen wat het materiaal is voor gebruik in de bakkerij. JIMMY is gemaakt op EURO norm maten zo past deze eigenlijk in iedere bakkerij en bij ieder brood. Dankzij de klap schappen kan je brood nog beter presenteren.

Broodkarren bekijken

Flexibele bijzetkarren

Wil je ultieme flexibiliteit in je winkel? Overweeg dan eens een (aantal) bijzetkarren of presentatietafels. Vul je winkel met deze karren vol met producten op de drukke momenten van de dag/week en creëer zo extra presentatieruimte. Is het minder druk? Rol de kar dan gemakkelijk naar een achter ruimte om zo toch een nette winkel te houden.

Bijzetkarren Bekijken

Winkelinrichting kasten

Als je op zoek bent naar manieren om uw producten op een professionele en aantrekkelijke manier te presenteren, dan zijn presentatiemeubels een essentieel onderdeel van uw interieur. Het goede nieuws is dat presentatiemeubels, presentatiekasten en presentatierekken voor winkels kunnen worden aangepast aan verschillende sectoren om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Voor de detailhandel is het bijvoorbeeld belangrijk om producten op de juiste manier te presenteren om potentiële klanten een te verleiden tot aankoop. Presentatiemeubels met verlichting en opvallende kleuren kunnen hierbij helpen. In de horeca zijn presentatiemeubels belangrijk voor het aantrekkelijk presenteren van gerechten en dranken. Denk hierbij aan mooie vitrines voor gebakjes of een wijnrek om een wijnselectie op een mooie manier te presenteren.

Voor kantoren kunnen presentatiemeubels helpen om uw bedrijfsvisie en -cultuur te communiceren. Een minimalistisch design past bijvoorbeeld goed bij bedrijven die een strakke en professionele uitstraling willen hebben. Zo kan je in een kantoor omgeving een toonbank of balie zien als een presentatiemeubel. Het presenteert dan wel geen product, maar het representeert het bedrijf omdat dit veelal het eerste meubel is wat een klant ziet.

Wandpresentatie kasten

Presentatiewanden in een winkel zijn een belangrijke mogelijkheid om je omzet te verhogen. Een aantrekkelijke presentatiewand verkoopt producten maar de kast moet het zonder hulp van personeel doen. De kast moet daarom zo goed mogelijk de producten ondersteunen en in de aandacht zetten. Kies daarom voor een kleurstelling die je productpresentatie het beste versterkt.

Wandpresentatie Kasten

Eiland presentatie

Eilandmeubels en presentatietafels zijn ideaal voor het creëren van een aantrekkelijke en functionele winkelindeling. Wanneer je winkel groot genoeg is kan je met eiland kasten een routing in je winkel creëren. Eilandmeubels zijn rondom te gebruiken voor productpresentatie. Zorg er wel voor dat je eilandmeubel de juiste hoogte heeft. Hoge meubels maken je winkel optisch kleiner, terwijl lagere meubels (tot 120cm) zorgen ervoor dat klanten nog over de kasten heen kunnen kijken. 

EIland presentatie bekijken

Trends presentatiemeubels

Ben je op zoek naar manieren om je onderneming te verbeteren en klanten aan te trekken? Dan is kan een presentatiemeubel of toonbank wellicht het verschil maken. Hieronder bespreken we de belangrijkste trends op dit moment en hoe ze kunnen bijdragen aan uw bedrijf.

Echt het nieuwste van het nieuwste?

Kies dan voor de kleur van het jaar. De kleur van het jaar wordt bepaald door Pantone, een Amerikaans bedrijf dat wereldwijd bekend is om zijn kleurcoderingssysteem. Elk jaar selecteert Pantone een kleur die volgens hen de huidige culturele en sociale trends weerspiegelt en van invloed zal zijn op de mode-, design- en kunstwereld.

Wil je meer informatie over de kleur van het jaar? Klik dan hier

Winkelinrichting kasten

Minimalistisch design

Minimalisme is een trend die de laatste jaren steeds populairder is geworden. Het is een stijl die draait om eenvoud, functionaliteit en esthetiek. Het gebruik van minimalistische presentatiemeubels kan je producten op een rustige en elegante manier presenteren, waardoor ze meer opvallen en beter worden gewaardeerd door uw klanten.

Duurzaamheid

Milieubewustzijn is de laatste jaren een belangrijk aandachtspunt geworden voor consumenten. Door duurzame presentatiemeubels te gebruiken, laat u zien dat u geeft om het milieu en draagt u bij aan een duurzame toekomst. Dit kan de loyaliteit van uw klanten vergroten en u onderscheiden van uw concurrenten.

Personalisatie

Personalisatie is een trend die steeds belangrijker wordt in de retailsector. Door het gebruik van gepersonaliseerde presentatiemeubels kunt u uw merk en uw producten op een unieke manier presenteren. Kies voor een uniek meubel die wat over jou zegt of over je winkel. Dit kan resulteren in een grotere klanttevredenheid en een hogere omzet.

Multifunctionaliteit

Multifunctionele presentatiemeubels zijn een trend die steeds populairder wordt. Ze bieden je de mogelijkheid om je producten op verschillende manieren te presenteren en te verkopen, waardoor je meer flexibiliteit hebt in de indeling van je winkel. Bovendien kunnen ze ruimtebesparend zijn, wat resulteert in een efficiëntere en winstgevendere winkel.

Interactieve elementen

Interactieve elementen in presentatiemeubels zijn een opkomende trend die uw klanten een unieke en boeiende ervaring kan bieden. Denk hierbij aan touchscreens, virtual reality of augmented reality, waarmee uw klanten uw producten op een geheel nieuwe manier kunnen ervaren en leren kennen.

Een balie als presentatiemeubel

Een balie kan een uitstekend presentatiemeubel zijn voor verschillende soorten bedrijven. Hier zijn een aantal voorbeelden van het gebruik van een balie als presentatiemeubel. 

Ruimtebesparing: Een balie neemt over het algemeen minder ruimte in beslag dan een grote presentatiekast of tafel. Dit kan vooral nuttig zijn voor kleinere winkels of bedrijven met beperkte ruimte.

Professionele uitstraling: Een balie kan een professionele uitstraling geven aan uw bedrijf, vooral als je deze op maat laat maken of aanpassen aan de specifieke behoeften van je winkel. Dit kan klanten helpen vertrouwen te hebben in je onderneming en merk.

Functionaliteit: Een balie kan meerdere functies hebben, waardoor het een veelzijdig presentatiemeubel is. Het kan bijvoorbeeld dienen als kassa, informatiebalie, of als plek om producten te presenteren. Door de functionaliteit van de balie te maximaliseren, kan je efficiënter werken en je klanten beter van dienst zijn.

Benieuwd wat een balie of toonbank kan betekenen voor jou winkel? Neem dan eens contact met ons en geef je winkel een upgrade met een echte eye-catcher van PEACK.

Balies en toonbanken bekijken